PicBox Uploader 2.1
Dé handige softwaretool voor ingenieurs is Apollo Loop Calculator die helpt bij het opzetten van de levensvatbaarheid van een systeemontwerp.
 
302

Freeware
PluginChecker 0.2
U kunt niet alleen converteren, maar ook de prijs van het goud berekenen volgens de huidige Marktprijs, dankzij de handige software utility Gold Calculator LITE-Freeware.
 
302

Freeware
Home Page Cycler 1.0
Hex Editor Neo is een applicatie waarmee u ASCII, decimale, float, hex, decimale, binaire en double data kan bewerken.
 
297

Freeware
QuietUrl 1.6.0.4
XtraBuild Designer is een lichtgewicht softwarepakket ontworpen voor ontwikkelaars om hen te helpen bij het creëren en bouwen van database-applicaties.
 
250

Freeware
Redirect Cleaner 1.3.0
PRFIntermod Is erg handige tool dat is ontworpen om dat beetje extra ondersteuning te bieden.
 
246

Freeware
Finnish spellchecker 0.11
Audio Signal Generator Is een gemakkelijk te gebruiken programma dat kan worden gebruikt als een sinus generator, geluid frequentie generator of signaalgenerator die audiotonen testen en sweeps of ruis golfvormen kunnen maken.
 
228

Freeware
University of Texas Longhorns 1.0
MESH: Falling Hero is een puzzelspel waar geen snelle reflexen voor nodig zijn; alleen snel denken.
 
220

Freeware
Open In Google Chrome 1.0
Nu kun je jezelf op de hoogte houden van de annulering van een rijexamens dankzij de handige software Driving Test Cancellation Checker. Het controleert de DSA website 24/7 en informeert je over nieuwe test via sms of e-mail alerts.
 
209

Freeware
noXSS 0.1.1
De handige softwareapplicatie Music Ace maakt het leren van muziek zeer eenvoudig en interessant.
 
198

Freeware
Tamper Data 10.1.1
U kunt uw werkzaamheden, bestanden en mappen beveiligen tegen virussen en malware, etc met behulp van de handige softwaretool nivio.
 
173

Freeware
Power Bookmarks 3
Het handige softwareprogramma BackLink Traffic is speciaal ontworpen voor het genereren van verkeer naar websites.
 
93

Freeware
WATS 0.3
Deze add-on maakt het mogelijk te visualiseren verzoeken gezonden van websites tot SiteCatalyst servers.
 
83

Freeware
Open-Tran 0.1.3
DiskAid is een Iphone beschikbaar in 10 talen voor PC en Mac om, met behulp van een USB-aansluiting of via Wi-Fi, toegang te geven tot de iOS-bestandssysteem.
 
76

Freeware
Paste to Tab and Go 0.2.1
De handige software-applicatie Genamics Expression maakt de moeilijke taak van DNA en eiwit-sequentie-analyse zeer eenvoudig.
 
76

Freeware
Decilo Gratis 0.2
Zeg wat je wilt over decilogratis gratis: selecteer gewoon in een webpagina de tekst die u wilt posten op decilogratis, en dan post het via rechts-klik of menu Extra en hentai gratis, hentai boob, cosplay hentai
 
68

Freeware
Fire Analytics 1.26
RNA profielweergave, virtual gel, visuele behandeling, tabelvorm, pre-loaded voorstellingen, analysefuncties met rapportage zijn allemaal opgenomen in Experion.
 
58

Freeware
Odds Anywhere 1.2.1
Nu kun je je systeem omzetten in een virtuele Karaokemachine met behulp van de handige software applicatie MeraGana Virtual Karaoke.
 
28

Freeware
pwgen - Password Generator 0.4.5
Voor systeembeheerders / Network Engineers / en waarom niet iedereen die behoefte heeft aan een Quick Wachtwoordengenerator .
 
22

Freeware
Google Analytics Opt-out Browser Add-on For Firefox 0.9.0 Beta
Om bezoekers van de website te voorzien van meer keuze over hoe hun gegevens worden verzameld door Google Analytics, hebben we de Google Analytics Opt-out Browser Add-on.
 
21

Freeware
Facebook Chat for Google Chrome/Chromium 1.2
Deze uitbreiding kan de gebruiker met hun Facebook-vrienden chatten in real-time en hun nieuwste Notificaties checken, alles in een toestel.
 
19

Freeware