1st SMTP Server 2.52
1st SMTP Server, een gratis SMTP relay server, is de eenvoudigste, doch makkelijk te gebruiken SMTP mail relay server.
 
4

Freeware
ArGoSoft Mini Mail Server 1.0.0.2
ArGoSoft Mini Mail Server is een gratis applicatie, die werkt als een "brug" tussen uw e-mailclient, en ArGoSoft Mail Relay service.
 
3

Freeware
OstroSoft POP3 Component 2.4.2
OSPOP3.dll is een COM-bibliotheek voor het ophalen van e-mailberichten van POP3 MailServer, controle mailbox status, het ontleden opgehaalde berichten van Visual Basic 6 en andere programmeer-en scripttalen, het ondersteunen van COM.
 
3

Freeware
smtp4dev 2.0.9
smtp4dev is een eenvoudige SMTP-server (ook bekend als null smtp server, dummy smtp server) handig voor het testen van software die moet e-mail sturen.
 
3

Freeware
Synametrics Smtp Gateway 1.0
Synametrics SMTP-gateway is een SMTP-server die kan worden gebruikt voor twee doeleinden: * Als backup e-mailserver - Dit wordt gedaan door het toevoegen van een extra MX record in de DNS-server met een lagere prioriteit. Afzender e-mail server
 
2

Freeware
Melon Mail Server 1.0
Simple Mail server-emulator voor ontwikkelaars. POP3 emulator. SMTP-emulator Geïntegreerde SMTP ontvangt en slaat alle berichten worden niet verzenden. Geïntegreerde POP3-server kunt u alle berichten te downloaden zonder toestemming. De server is
 
2

Freeware
SMTPUtils 0.3
Welkom al de plaats van SMTPUtils, een instrument voor de analyse en herziening van de MTA.
 
2

Freeware
Baby POP3 Server 1.04
De inclusieve Baby POP3 Server ondersteunt volgende functies: het is multi threaded en is geïntegreerd met Microsoft SMTP-server, het ondersteunt meerdere POP3-accounts terwijl de meeste RFC1939 POP3-opdrachten ook worden ondersteund.
 
2

Freeware
Find MX Record 1.0
De MX-record finder hulpprogramma. Meestal MX-record werk als SMTP-server. Nuttig voor controle SMTP van een e-mail. MX-record is de mail exchange server van elke domeinnaam. Wanneer u e-mail te sturen, twee SMTP-servers met elkaar te verbinden.
 
2

Freeware
GPGrelay 0.959
GPGrelay is een klein e-mail-relay server die GnuPG (de GNU Privacy Guard) gebruikt te ondertekenen / versleutelen (SMTP-relay) of / verifiëren decoderen (POP3-/IMAP-Relay) e-mails.
 
2

Freeware
Home Mail Server 0.0.2.10 Beta
Thuis File Server is een server die wordt gebruikt voor het updaten van applicaties via het internet op de server kant.
 
2

Freeware
SimplePOP3 1.0
Dit is een uniek programma dat elders je zou moeten betalen voor. Dit programma zal controleren tot 20 verschillende e-mailaccounts (via POP3 toegang) en daarna alleen maar verslag uit het aantal e-mails te wachten. Het heeft een ENORM kleinere
 
1

Freeware
MailEnable Standard 9.05
Met MailEnable Standard je webmail en SMTP, IMAP en POP3-services te krijgen op uw Windows Server Systems (2003/2008/2013).
 
1

Freeware
ArGoSoft Mail Server .NET Freeware 1.0.8.3
ArGoSoft Mail Server. NET Freeware is een mailserver voor lokale domeinen en gebruikers. Als u wilt e-mail bezorgen buiten uw server, op het internet, zodat relais optie moet geactiveerd worden. Als deze optie is ingeschakeld, moet u de DNS-server,
 
1

Freeware
MailNow! 5.1
Met een groot aantal innovatieve nieuwe functies, MailNow! 5 levert weinig onderhoud, hoge prestaties en bruikbaarheid ervaring voor bedrijven en hosting bedrijven. Alle nieuwe Webmail die maakt gebruik van de nieuwste AJAX-technologie, die niet zal
 
1

Freeware
SMTP Diag Tool 1.0.0
Systeembeheerders gebruiken SMTP DIAG Tool voor het identificeren en SMTP e-mailserver problemen op te lossen door het analyseren van de gedetailleerde log van het log venster dat verschijnt na het klikken op de Test server-knop.
 
1

Freeware
Open DBX file 1.0
Probeer de dienst van open dbx bestand als u problemen ondervindt met de toegang tot de mappen van Outlook Express, kan worden gedaan door de Recovery Toolbox voor Outlook Express, het nut van het openen van een dbx-bestand in Outlook Express 6.
 
1

Freeware
Secure IMAP server 2.0 Beta
Dovecot is een open source IMAP en POP3-server voor Linux / UNIX-achtige systemen, geschreven met de veiligheid in de eerste plaats in het achterhoofd.
 
1

Freeware
SMTPBeamer 3.48
SMTPBeamer is een complete Internet en Intranet-e-mailserver met de SMTP, POP3 en HTTP-protocol.
 
1

Freeware
XRecipientList for Exchange 2000/2003 1.0
Een Exchange 2000/2003 mailbox kan meerdere SMTP-adressen die ermee verbonden zijn. Bijvoorbeeld, John Doe heeft een mailbox met een primair SMTP-adres van john.doe @ company.com en secundaire SMTP-adres van john2@company.com. John wil voor e-mails
 
1

Freeware