Secure SMTP Server 1.0
Secure SMTP-server heeft een sterke beveiliging en privacy, locatie-onafhankelijke toegang tot de SMTP-mail-service, uitgebreide rapporten en ...
 
3

Freeware
SmarterMail Free Edition 8.1.4170
SmarterMail is een front-runner in de Windows mail server markt. Met de introductie van de interface upgrades en een best-in-class groupware implementatie, is het geen wonder waarom zo veel mensen zijn het maken van de slimmere keuze. SmarterMail
 
3

Freeware
SMTP Preprocessor 1.10
  De geavanceerde tool voor e-mail beheerders is SMTP Preprocessor die wordt gebruikt voor het verbeteren van de functionaliteit van zakelijke e-mailserver.
 
2

Freeware
Dynamic Mail Validator 3.01
Dynamic Mail Validator ® is een eenvoudige maar zeer krachtige tool voor iedereen die e-mail adres van een mailing lijst en bepalen of de e-mails geldig zijn of niet.
 
2

Freeware
BBC Alerts 1.9.3.3673
BBC Alerts Ontdek meer over de verschillende BBC Alert featuresMore detailsYou kunnen nu al het laatste nieuws en sportnieuws rechtstreeks geleverd aan uw bureaublad met de nieuwe 'BBC Alerts service # Belangrijkste kenmerken:.
 
1

Freeware
AmoK xml2sql 1.0
De java geschreven AmoK Xml2sql wordt gebruikt voor het omzetten terug PhpMyAdmin gemaakte XML-Dumps SQL. Het loopt met command line en vereist geen grafische user interface en het ondersteunt alle besturingssystemen, waaronder Windows, Linux en Mac.
 
0

Freeware
EDB Explorer 10.10.01
EDB Explorer is makkelijk te gebruiken hulpmiddel om u te helpen bij de toegang EDB-bestanden.
 
0

Freeware
AfterLogic XMail Server Windows Edition 2.5
AfterLogic XMail Server is een gratis open source e-mailserver beschikbaar voor Windows en Linux-platforms.
 
0

Freeware
AmoK pop2rss 1.0
AmoK pop2rss controles in korte tussenpozen een of meerdere POP3-accounts en geeft inkomende e-mails als RSS-feed.
 
0

Freeware