Now Playing 2.5
De demoversie van het DcDesk 2000 programma is speciaal ontworpen om gebruikers de mogelijkheden van DcDesk 2000 pc-programma te laten testen. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is door iedereen.
 
302

Freeware
Table Plugin 1.0.0.1
 Tallyman Biedt een zeer flexibele manierom tally en mnemonic gegevens te beheren op een monitor wall of op plasmaschermen via multiviewers zoals deze gebruikt worden in een controlekamerfaciliteit.
 
198

Freeware
Tattoo Designs RSS 1.1
Tattoo ontwerpen RSS-lezer - volledig gratis! Tribal, vlinder, kruis, onderrug en meer soorten tatoeages. Gratis tattoo kunst en ontwerpen.
 
87

Freeware
Pickemfirst for Internet Explorer 2.3.152
 Met de Times of India Reader kunt u nieuws op je pc krijgen over de hele wereld. Het is een desktopapplicatie, die bovendien aanpasbaar is naar uw wensen. U kunt browsen in skim detail reading en de leesstijl kiezen die u wenst. De software is zeer
 
72

Freeware
NZB-O-Matic 0.43
Het is een eenvoudig te gebruiken, gratis, multi-server usenet download programma op basis van NZB-bestanden NZB-O-Matic is een gratis, eenvoudig te gebruiken multi-server usenet download applicatie op basis gebruiken op NZB files.
 
36

Freeware
Recover Data RSS 2.0.5
Recover Data kondigt GRATIS Professional RSS Reader-software om te lezen en te bekijken RSS Feeds & RSS News.
 
34

Freeware
NZB leecher 3.2
 NZB Leecher is een uitgebreid hulpprogramma dat u in staat stelt om NZB-bestanden importeren en downloaden van artikelen uit het gebruik-net en nieuwsgroepen.
 
21

Freeware
Omea Reader 2.0
Omea Reader is een gratis alles-in-een RSS-lezer, NNTP nieuwslezer, desktop search, web bookmarking sites en informatie organisator.
 
13

Freeware
News Server Tester 1.0
News Server Tester - Krijg gedetailleerde informatie over uw nieuws service provider
 
6

Freeware
Flight Simulator X: FSInsider 1.0
FSInsider Nieuwsbrief - Oktober 2008
 
6

Freeware
Duncan Hunter 7.10.08
De race naar het Witte Huis is in een hoge versnelling. Nu kunt u Get Up op de minuut nieuws rechtstreeks uit de campagne naar uw bureaublad met deze makkelijk te gebruiken Widget van NBC News. Er is geen betere manier om bij te blijven met Duncan
 
5

Freeware
Ice RSS Reader 0.9.2.1
Dit project is van plan om het ontwikkelen van een RSS-lezer in Java geschreven met SWT.
 
4

Freeware
Insert Website Image 1.0
Voegt een miniatuurafbeelding van een website naar de Live Writer-venster.Opties zijn onder andere:-Door de gebruiker gedefinieerde URL-Mogelijkheid om aangemaakte miniatuur Link naar website-Mogelijkheid om verkleinde formaat op te geven, alsmede
 
4

Freeware
Web Forum Reader Lite 3
Web Forum Reader is speciaal ontworpen voor het lezen van Internet forums en conferenties.
 
3

Freeware
Aria RSS News Reader 1.0
U kunt u registreren en lees de inhoud van de RSS-newsfeeds met behulp van speciale nieuws & informatie aanvraag Aria RSS News Reader.
 
3

Freeware
RSS Reader 2.7
Slim, eenvoudig te gebruiken en gratis RSS-feeds lezer en blog-client. Full-software voor het lezen van RSS-feeds, Atom-feeds, newsfeeds en podcasts. Onze RSS-lezer heeft dergelijke eigenschappen zoals ingebouwde blog-client die u in staat om snel
 
3

Freeware
Discover Your Favorite.com 1.4.607
Stalking Software voor Amazon.com New Releases. De release datum van de favoriete boeken en DVD's wordt regelmatig gecontroleerd door de Keyword. Alle updates worden onmiddellijk ter kennis van u. Kenmerk van 'Ontdek uw favoriete!. Com'.
 
3

Freeware
Insert Amazon Details 1.1.0.5
Hiermee kunt u een verkleinde afbeelding en details over een product van Amazon toe te voegen met de link naar het product met het Affiliate-id in it.Simply gezet in de ISBN-of ASIN nummer en de plugin doet de rest voor je halen.
 
3

Freeware
FeedRider: A Feed Reader Application 1.0
FeedRider is een feed reader applicatie met een ingebouwde webbrowser. Het werkt op Windows, Mac OS en Linux. Het ondersteunt Momenteel RSS 0,90 - RSS 2.0 en Atom 1.0.
 
3

Freeware
Insert a Bible Verse 1
Voegt een ESV Bible Verse in de post.
 
3

Freeware