NeatSurf 1.1
Nu kun je live streaming kanalen bekijken op je systeem door het allesomvattende PTCL Smart TV software te gebruiken.
 
241

Freeware
Quick Stego 1.2.0.1
QuickStego kunt u tekst verbergen in foto's, zodat alleen andere gebruikers van QuickStego kunnen ophalen en lezen de verborgen geheime boodschappen.
 
49

Freeware
FreeDownloadManager Removal Tool 1.0
Free Download Manager Removal Tool is een toepassing ontworpen om u te helpen volledig Free Download Manager bestanden en registersleutels verwijderen.
 
17

Freeware
Office Key Lite 1 1
Microsoft Office Keyfinder, evenals Key-wisselaar, Change MS Office XP, MS Office 2003, MS Office 2007, MS Office 2010 CD Keys.
 
15

Freeware
PS Password Keeper 1 83
Op dit moment de opkomende trend van het gebruik van technologie is ook het verhogen van de belasting van onze geest om een ​​aantal wachtwoorden te onthouden.
 
11

Freeware
SafeKey 1.6.0.0
SafeKey is een veilige en gebruiksvriendelijke Windows-applicatie ontworpen om uw gebruikersgegevens Details op te slaan voor netwerken, applicaties, websites of andere beveiligde bron.
 
10

Freeware
StartPage Guard 2.52
StartPage Guard (SPG) beschermt uw computer tegen cyberscam, door het detecteren en voorkomen van onbevoegde wijzigingen aan Start uw internet browser en zoekpagina's.
 
7

Freeware
Adobe Acrobat Forms Plug-in 3.5
  Adobe Acrobat Forms Plug-in stelt u in staat om af te drukken formulieren gemaakt met de auteur plug-in voor Acrobat Reader gebruikers bekijken en daarna.
 
7

Freeware
Win 32 Heur Removal Tool 1.0
Met dit programma kunt u vinden en volledig te verwijderen Win32-Heur en alle problemen in verband met Win32-Heur virus.
 
6

Freeware
Spotflux 2.9.17
Nu kun je internet doen zoeken veilig door een verblijf online anoniem met handige software applicatie Spotflux.
 
6

Freeware
FortiClient Lite 4.3.3.445
FortiClient Lite is een gratis Endpoint Protection-suite die malware / virus detectie, ouderlijke web control, en VPN omvat.
 
5

Freeware
Nucleus Kernel Hotmail MSN Password 4 3
Nucleus Kernel Hotmail MSN Password Recovery is een gratis en kleine applicatie die de posibility van het herstellen van Hotmail MSN vergeten of verloren wachtwoorden op een effectieve en snelle manier biedt.
 
5

Freeware
Homeland Security Threat Level 0.53
Geeft de huidige Amerikaanse Homeland Security Threat Level als een icoon in de statusbalk.
 
5

Freeware
SafeHouse Explorer 3.1.0.1
SafeHouse Explorer is een encryptie tool voor externe en interne schijven. Het biedt een goede basisbeveiliging voor uw vertrouwelijke informatie van diefstallen en andere aanvallen. Het programma maakt gebruik van wachtwoorden en 256-bit Twofish
 
4

Freeware
TSwin .Net (DE) + SP2
TSwin. Netto (DE) SP2 biedt de gebruiker met een eenvoudige tool voor het programmeren van knoppen, indicatoren lichten, wachtwoordbeveiliging, foto's, bars, input en output velden, tekst en tekst lijsten, en nog veel meer. De functie voor het
 
4

Freeware
1 Second Folder Encryption 6 76
1 Tweede Folder Encryption is een systeem tool. Het kan effectief schakelt u de toegang tot een bepaalde map op uw computer. Ik weet niet precies hoe de toepassing van dit volbrengt, maar het werkt wel. Het is heel gemakkelijk en snel het programma
 
3

Freeware
Digifort Enterprise 6.5.0.1
Digifort Enterprise is de meest complete en krachtige oplossing van digitale monitoring met onbeperkte ondersteuning van de simultane camera's, met behulp van de multi-streaming, multi-user, multi-server, multi-site, multi-language en multi-codec.
 
3

Freeware
File Sharing Sentinel 1.0
File Sharing Sentinel is een van de beste gratis software voor ouderlijk toezicht op de markt.
 
3

Freeware
ProxySwitcher Lite 4.3.1.5179
Proxy Switcher - surf anoniem wijzigen proxy-instellingen op de vlieg. Proxy Switcher komt in twee versies - freeware Lite versie en krachtiger Standard versie. Het verschil tussen de Standaard en Lite-versies zijn: - Proxy Switcher Standard heeft
 
3

Freeware
Win32.Generic.PWS Removal Tool 1.0
Met dit programma kunt u vinden en volledig te verwijderen Win32.Generic.PWS en alle problemen in verband met Win32.Generic.PWS virus. Snel, gemakkelijk en handig, deze removal tool beschermt uw computer tegen Win32.Generic.PWS die schade doet aan uw
 
3

Freeware