KpyM Telnet/SSH Server 1.19a
KpyM Telnet / SSH-server (KTS) is een gratis telnet en SSH-server voor Windows, die de toegang tot de hostcomputer via de telnet of SSH-protocol loopt en biedt.
 
1815

Freeware
PalmVNC 2.0
De remote control software voor Palm OS-platforms is PalmVNC. Het ondersteunt de verbeterde schermresoluties van de nieuwste modellen. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is door iedereen.
 
853

Freeware
iTeleport Connect 6.1.0002
Nu kun je iTeleport gebruiken om toegang te krijgen tot je systeem, ongeacht je locatie.
 
804

Freeware
TeamViewerQS 5.0.8703
De handige software TeamViewerQS heeft volgende kenmerken: het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is.
 
556

Freeware
Remote Administrator Control Client Lite 3.5.0
Met Remote Administrator Control kunt u werken zonder enige beperking op een externe computer met besturingssysteem Windows, als bij het werken op uw lokale computer.
 
16

Freeware
PhoneMyPC 2.0.3.2
PhoneMyPC 'is een spannende nieuwe manier om verbinding met maximaal drie pc Window's is vanaf je Android gebaseerde telefoon.
 
10

Freeware
Remote Assistance Helper 2.5
 Hulp op afstand Helper is een krachtige en efficiënte toepassing die is bedoeld om u te helpen bij het bijhouden van computers naam in het netwerk.
 
9

Freeware
EveryWAN Remote Support Personal Edition 2.2.0
EveryWAN Remote Support Personal Edition kunt u elk Windows Mobile-apparaat met behulp van uw personal computer beeldscherm, muis en toetsenbord te bekijken en te controleren.
 
8

Freeware
Go Desktop 1.0
 U kunt deze handige software te gebruiken voor niet alleen toegang maar ook het regelen van de computer op afstand. U kunt uw taak gemakkelijk en snel af, want het is zeer makkelijk te gebruiken.
 
8

Freeware
AirPort Utility 5.5.3.2
U kunt handig AirPort-configuratieprogramma gebruiken voor het beheren en opzetten van volgende producten: AirPort Extreme-basisstation, Time Capsule en AirPort Express-basisstation.
 
8

Freeware
Splashtop Remote Desktop 1.0.7.0
Een must-have voor je telefoon, tablet of PC! ? Geniet van alles dat op uw computer te bieden heeft EUR ". Op afstand met uw mobiele apparaten met Splashtop ® Remote Desktop, kunt u volledig toegang tot en controle van uw pc in elke denkbare
 
8

Freeware
Media Center Remote 1.2.7
Deze applicatie is een Remote Control client / server toepassing voor Windows XP Mediacenter Edition 2005 en Windows Vista Media Center Het is volledig bevoegd als freeware / shareware en werd ontwikkeld met behulp van Visual Basic.
 
8

Freeware
Splashtop Streamer 1.5.5.4
Door het installeren van de Splashtop Streamer op uw PC, en een Splashtop Remote Desktop app op je iPad, iPhone of Android-tablet / telefoon, kunt u op afstand verbinding maken en de controle van uw PC vanaf het mobiele apparaat.
 
7

Freeware
LAN on Internet 2.0.2.2
LAN-On-Internet (LANoi) is een eenvoudig te P2P-applicatie waarmee gebruikers op afstand verbinding maken met computers beschikbaar via het Internet te gebruiken ...
 
6

Freeware
Canon Utilities EOS Capture 1.5
U kunt EOS Capture software gebruiken voor het besturen van camera vanaf de pc. Voor volledige installatie of werken, moet u een van de volgende software hebben: EOS Viewer Utility 1.2.0 of later als Digital Photo Professional 2.0.2 of hoger, en Zoom
 
5

Freeware
Dynamic IP Tracker 0.98
De handige software utility Dynamic IP Tracker wordt gebruikt voor het verkrijgen van de dynamische IP-adres van de externe computer. Het werkt zonder dat een server of DNS-record. Het doet dit door het sturen van een e-mailbericht.
 
5

Freeware
iPIG WiFi Hotspot VPN Security 2.06
Met behulp van krachtige 256-bit AES-encryptie-technologie, de iOpus Private Internet Gateway (iPig) creëert een beveiligde VPN tunnel die uw inkomende en uitgaande communicatie beschermt (E-mail, web, IM, VoIP, bellen, FTP, enz.
 
4

Freeware
PC Commander 4.0
PC Commander geeft u totale controle over alles wat draait op je Windows-pc, allemaal gemakkelijk vanuit uw webbrowser.
 
4

Freeware
Radmin Viewer 3.4
 Met behulp van Radmin Viewer kunt u een verre computer te beheren via lokaal netwerk of zelfs internet en zelfs als de externe computer is uitgeschakeld.
 
4

Freeware
mRemoteNG Portable 1.68
Jindent is een krachtige bron code formatter voor Java, C en C + +. Een programma zoals Jindent wordt ook wel aangeduid als een Java-formatter, C + + formatter, mooie printer, code Beautifier of streepje tool. Jindent machtigt u om een
 
4

Freeware