Doors Firewall 1.0
Een lichtgewicht persoonlijke firewall. Deuren Firewall is een kleine firewall die u zullen helpen filteren wat er gebeurt en wat niet in uw pc, om veiligheidsredenen.
 
4

Freeware
Firewall Tuneup 1.5
 U kunt het proces van bestanden of gegevens te delen beveiligd met behulp van handige Firewall Tuneup applicatie te maken.
 
4

Freeware
MultiProxy 1.2
 Multiproxy is een multifunctioneel en flexibel persoonlijke proxy-server die uw privacy zal beschermen, terwijl op het internet en versnelt uw downloads, vooral als je probeert om een .
 
2

Freeware
Vilongu HTTP SOCKS tunneler 1.0.0.1
 De transparante client voor proxy servers is Vilongu HTTP SOCKS Tunneler 1.0.0.1. U kunt gebruiken en configureren het heel gemakkelijk.
 
1

Freeware
Proxy Changer 1.0
Het Windows-programma Proxy Changer kunt u snel wisselen tussen proxyservers of om proxy-instellingen.
 
1

Freeware
ProxyNinja (formerly ProxyMouse) 0.1 Beta
Eenvoudig en licht proxyhulpmiddel. ProxyMouse werd ontwikkeld als een lichtgewicht, gemakkelijk te gebruiken en gebruiksvriendelijke proxy instrument. ProxyMouse is een hulpprogramma dat u kan helpen te bekijken de proxy's je wilt en kan ook
 
1

Freeware
Sygate Personal Firewall Free 5.6.2808
 Met persoonlijke firewall Sygate zul je in staat om uw systeem te voorkomen van alle vormen van kwaadwillende hackers.
 
1

Freeware
Proxy List Windows Tool 1.0
TProxy Lijst Windows Tool is een nuttige toepassing die een dagelijks bijgewerkte lijst van vrij te proxy-servers die je privacy.
 
0

Freeware
IE Proxy Changer 1.1.4322.2407
IE Proxy-wisselaar biedt u een snelle manier om uw proxy-instellingen te wijzigen in Internet Explorer IE Proxy Changer zal u helpen in-of uitschakelen van de proxy, of stel deze in op een standaard instelling of een alternatieve setting.
 
0

Freeware
Jana Server 2.4.8.51
JanaServer 2 is een handig hulpmiddel bestemd voor de leden van de LAN om hen te helpen toegang te krijgen tot internet via DSL modem of ISDN-verbinding.
 
0

Freeware
Charon 0.6
De veelzijdige proxy programma Charon heeft de mogelijkheid om te zoeken in de google voor publiekelijk geplaatst proxy lijsten zo goed als het ook een milieu-checker om hun anonimiteit / functionaliteit controleren.
 
0

Freeware
BizTalk Server 2009
 BizTalk Server 2006 is Microsofts première server voor het bouwen van oplossingen voor business process en integratie.
 
0

Freeware
GeoSniper 2.0.1.178
GeoBlock filtert al het verkeer van de client naar uw web-server op basis van locaties die u selecteert.
 
0

Freeware
JAP / JonDo 00.18.001
 JonDo is gebruiksvriendelijk, maar zeer efficiënt hulpprogramma waarmee u uw identiteit te verbergen tijdens het surfen op het web.
 
0

Freeware
Proxy Country Checker 1.0.0.0
Voer een proxy lijst en controleer de desbetreffende landen. Proxy Land Checker is een toepassing die het land overeenkomt met een proxy-server nummer kan controleren. Om het te laten functioneren, moet je een txt proxy lijst te laden. Als u
 
0

Freeware
SoxGate 1.0
Als je niet kan lezen e-mail of gebruik andere internetdiensten door firewall-beperkingen, dan is dit de juiste app om je te helpen. SoxGate kan redirect TCP / IP-verbindingen van de lokale machine thru Socks server.
 
0

Freeware
Proxy Auto Checker 1.1
Proxy Auto Checker - gratis en krachtige oplossing voor het automatisch laden en controleren van de lijsten van proxy servers.
 
0

Freeware