FreeWire 3.0
Het delen van bestanden in peer to peer-netwerken, zoals de sociale media is een wijdverspreide praktijk.
 
1752

Freeware
Google Desktop 5.9.1005.12335
u kunt zoeken op uw e-mail, computerbestanden, chats, en de webpaginas die u hebt bekeken met behulp van Google Desktop.
 
1302

Freeware
Foundstone SiteScope 1.0
Foundstone's SiteScope is een erg handig hulpprogramma dat helpt bij het creëert van een site map en statistieken verzamelt voor een bepaalde web-based applicatie.
 
836

Freeware
Southside Solutions Simple Search 2.0
Nu kunt u snel zoeken door gebruik te maken van de all-in-one software Southside Solutions Simple Search waarmee u de gewenste informatie zoekt in zowel Google als Bing, Yahoo, dictionaries, thesaurussen en encyclopedieën.
 
642

Freeware
Solways Internet Search 2.2
Nu kunt u uw productiviteit te verhogen en genieten tijdens het werken op de computer dankzij de all-in-one software Deskplex, die eigenlijk een eenvoudige visuele desktop is.
 
130

Freeware
BTJunkie Torrent Search 1.0
De inclusieve software BTJunkie Torrent Search maakt het zoeken van uw wens torrent-bestanden zeer eenvoudig en snel.
 
39

Freeware
HotelSearch Yahoo! Widget 1.3
Het Hotel Search Widget is een snelle en eenvoudige manier om meerdere hotel databases te vergelijken in een keer voor prijzen en beschikbaarheid.
 
18

Freeware
Download Games To PSP 1.0
Kijk op onze PSP download software om Download games voor PSP. AllPSPGames kunt u onbeperkt PSP games te downloaden voor je PSP behoeften. Naast PSP-games te downloaden, kunt u ook onbeperkt PSP-films, muziek, software en applicaties te downloaden.
 
17

Freeware
Background Check Software 1.0
Background Check Software - Krijg toegang tot Onbeperkte, Onbeperkte Mensen zoekopdrachten met behulp van 100% wettelijk en gemakkelijk om databases en datacenters navigeren.
 
14

Freeware
Criminal Background Check 1.2
Wilt u iemand anders criminele achtergrond controleren? Misschien wilt u uw eigen controleren? Dat kleine winkeldiefstal incident toen je 15 kon niet op je plaat, of zou het? Misschien bent u het krijgen van afgewezen baan na baan en je je afvraagt
 
12

Freeware
Drumkits, drum cymbals, guitars 1.0
Wachtwoord Buzz zal beheren van al uw ID's, wachtwoorden, links en vele andere details met betrekking tot dat met name rekening met slechts een softwarepakket.
 
12

Freeware
Freeware Browser 4.0
Freeware Browser is een freeware thema webbrowser die eenvoudige navigatie levert aan freeware en software gerelateerde websites.
 
9

Freeware
TSearch 1.0.2
 U kunt handige applicatie TSearch gebruiken voor het eenvoudig te bereiken bestanden op verschillende trackers. Het is nu compatibel met safari.
 
9

Freeware
i-Covers 2009.a
I-Covers is een gratis zoekmachine voor film covers op het internet. De perfecte freeware te zoeken, te vinden en te downloaden alle film covers en posters.
 
6

Freeware
Check Domains 2.5
Controleer Domeinen kan u helpen snel, makkelijk te gebruiken, nieuwe en efficiënte niet-geregistreerde domeinen vinden op het web.
 
6

Freeware
Find and Replace 1.1
Zoek vervangen en is als een Global Search and Replace utility op steroïden. ?? Hier is een overzicht van de functies die worden ondersteund: Vervangingen ondersteund: Tekst in bestanden (natuurlijk) Output types: De opgegeven vervanging Analytische
 
6

Freeware
Downloader 7.07.7007
DL7 Scanning Adult Zoekmachine, Secure Bekijken van High Risk Sites. Scans Adult Gallery Sites en retourneert de gratis dagelijkse Picture en Video Previews.No-popups, No Spy-bots 100% Safe Adult Sites Search Program. Fully Trusted Jonesoft Program,
 
5

Freeware
Break Video Downloader 1.2
Break Video Downloader kunt u zoeken en video's downloaden van Break.com gemakkelijk en snel. Net als 1-Click YouTube Downlaoder en Easy Google Video Downloader van 365funnyvideos.com, itapos; is heel gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen te
 
5

Freeware
AD-Browser 1.0.8.7
Een eenvoudige Active Directory browser AD-Browser is een eenvoudig te gebruiken software, die gebruikers in staat stelt om op het Active Directory via de IAD's en IDirectorySearch COM-interface.
 
5

Freeware
easyPics 1.0
Gemakkelijk vinden ton van hoge kwaliteit foto's van Ineternet, Eerst zal de foto's te downloaden vanaf het moment dat een trefwoord om de foto's te beschrijven, dan kunt u Downloaden Allen van de beelden van een website die de beelden.
 
5

Freeware