Hercules SETUP 2.7.3
Hercules SETUP is handig hulpprogramma inclusief aansluiting voor de seriële poort (RS232 of RS485), UDP / IP en TCP / IP (client of server).
 
8

Freeware
SecureW2 3.2.0
De SecureW2 Client is een Open Source client implementatie van EAP-TTLS-verificatie protocol voor Microsoft Windows-platforms.
 
4

Freeware
win-sshfs 0.0.1.3
win-sshfs 0.0.1.3offers gebruikers met een eenvoudig te gebruiken en effectieve SSH (SFTP) bestandsysteem gebruiken gemaakt met behulp van Dokan en SSH.NET bibliotheek. Het staat u te monteren op afstand computers via SFTP protocol zoals Windows
 
3

Freeware
BlocSoft Telnet Client 1.0
De handige software applicatie BlocSoft Telnet Client maakt de weergave van tekst zeer eenvoudig door het ondersteunen van het formaat van de sessie, en terugloop van de tekst kenmerken.
 
2

Freeware
MailTriage 1.0.3.0
MailTriage is een gratis Outlook 2010 Add-In dat maakt triaging e-mails eenvoudig.
 
1

Freeware
Zeta Telnet 3.01
Zeta Telnet is een gratis telnet-client voor Windows. Het is heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.
 
1

Freeware
Console telnet 2.0
Console telnet-client met broncode en voorhand bewerken ondersteuning. Gebruik de Omhoog en omlaag pijltjestoetsen om vorige commando's te herhalen.
 
1

Freeware
Mocha X Server 2.0
Mocha X Server is een eenvoudig te gebruiken PC X-server software programma dat draait op een standaard PC Windows-platform, zoals Windows XP gebruiken.
 
0

Freeware
FoxTerm 1.5.1.0
 Nu kunt u uw bureaublad te houden netjes en kan ook jezelf te redden van een programma te openen instantie voor elke verbinding met behulp van multi-sessie terminal emulatie applicatie FoxTerm.
 
0

Freeware
Portable KiTTY 0.61.1.1
De ramen compatibele Kitty is de beste telnet / SSH client. De belangrijkste functies zijn het bevat Sessies evenals ondersteunt filter Draagbaarheid, Automatische wachtwoord en commando, het omvat Sneltoetsen voor vooraf gedefinieerde opdracht, het
 
0

Freeware
PuTTY Terminal Deployer 1.0
De PuTTY secure shell verbindingen zijn toegestaan ??door PuTTY Terminal Deployer dat is C + + tool. Het maakt het mogelijk dynamische PuTTY secure shell (SSH) logins om meerdere Linux servers, terwijl de IP-adressen, Gastheren en AES
 
0

Freeware
KINSole 1.1.1
U kunt de KINSole run in zowel windowed en in full screen character mode omdat het gebruik win32 console API.
 
0

Freeware
IPCOMServer 2.0
De IPCOMServer is een Telnet-server die de gebruiker maakt rechtstreeks verbinding met een gekozen COM-poort.
 
0

Freeware
EasyTerm 2.1
Een geavanceerde telnet-client en de terminal-emulator - het emuleert een DEC VT100 en ondersteunt ANSI kleuren.
 
0

Freeware
SimpTerm 0.9.4
 De eenvoudige en kleine SimpTerm ondersteunt het downloaden van bestanden en weergave van Kanji. Deze freeware Telnet-client ondersteunt ook winsock 1.1.
 
0

Freeware
Putty Toolkit 20070222
Je zult meerdere stopverf tools in deze installer. U kunt deze tools gebruiken om toe te voegen / verwijderen / upgrade van de instrumenten van de computer. U kunt eenvoudig toegang tot het, als je een Start menu-opties tijdens de installatie van dit
 
0

Freeware
QuickRDP 1.2
Remote Desktop Connection Manager. QuickRDP is gebouwd als een eenvoudig te gebruiken en Open Source Connection Manager programma voor uw remote desktop, telnet of SSH-verbindingen. QuickRDP maakt het eenvoudig bij te houden van al uw
 
0

Freeware
SMud 1.5.9
Een MUD-client gericht op MOO's en MOO programmering en ontwikkeling Kenmerken:.
 
0

Freeware
ExtraPuTTY 0.27
ExtraPuTTY is een vork van Putty, die: * laat Win32-toepassing te sturen, gegevens over Telnet, SSH, rlogin en Raw-protocollen te ontvangen.
 
0

Freeware
PuTTY Session Manager 0.41.166
PuTTY Session Manager (PSM) is een tool waarmee systeembeheerders om hun PuTTY sessie organiseren in mappen en aan hun favorieten sessies.
 
0

Freeware