AutoTimeSync 1.5
AUTOTIMESYNC is nog een andere Internet klok synchronisatie programma - maar een die is ontworpen om automatisch zonder tussenkomst van de gebruiker op alle.
 
11

Freeware
Digital Clock 1.0.0
 U kunt handige software utility Digital Clock te gebruiken voor het synchroniseren van de tijd met geselecteerde atoomklok gesynchroniseerd NTP-server. Het is compatibel met Windows 95/98/NT/2000/XP/2003 werkstation of server.
 
10

Freeware
Atomic Clock Sync 3.0.0.0
 Atomic Clock Sync helpt u bij het houden van uw lokale klok nauwkeurig en in het repareren van de Windows Time-service in dat geval als uw computer niet in staat om te controleren op internet Time updates.
 
7

Freeware
Small SNTP Agent 1.1
 De handige software programma Kleine SNTP Agent ondersteunt volgende Command Line Parameters: stil, willekeurig, nolog, vertraging.
 
5

Freeware
Absolute Time Server 2.2
Betrouwbare TIME en SNTP-server voor kleine tot middelgrote lokale netwerken (LAN) Absolute Time Server is een full-featured tijd server, die werkt als Windows-service en is volledig RFC-868 en RFC-2030 compatibel.
 
3

Freeware
The Good Egg 1.5
Eenvoudig, klein en onopvallend countdown-timer met meerdere alert stijlen. Time je eieren, pizza's of de tijd tot smoko. Verberg in het pictogram lade en waarschuwen via het flashen van het venster, het bijschrift, geluid en / of message box.
 
3

Freeware
Chronos Atomic Clock Synchronizer 5.3.0
Chronos Atomic Clock Synchronizer is een hulpprogramma voor mensen die behoefte hebben hun computers om de exacte tijd te gebruiken.
 
2

Freeware
NTP Server Tool 2.0
Het is een testapparaat dat fungeert als client een NTP server. Zij rapporteert over de antwoorden die zij ontvangt. U kunt aangeven hoeveel verzoeken om de tijd tussen aanvragen te doen en hoe groot. Het is gewoon om NTP-servers te testen.
 
2

Freeware
Atomic Clock Time Synchronizer v1.2.1
Synchroniseert tijd met NIST atoomtijd servers Proxy ondersteuning: Socks4/Socks4A/Socks5/HTTP Ondersteuning voor SNTP (Simple Network Time Protocol) Ondersteunt de TIME-protocol Kan tijd te synchroniseren met een server waarop SNTP of TIME protocol.
 
2

Freeware
Internet Usage Monitor 7.7 Lite
Detecteert automatisch wanneer u online Online Timer Toont Tijd / Time verliet en kosten gelijktijdig Cost ondersteuning voor bijna alle countries.
 
2

Freeware
Web Alarm App 0.1.1.0
De Web Alarm App is geschreven AutoIT script en heeft een GUI, dat maakt het makkelijk om het alarm is ingesteld voor alle online media streamen, zoals Pandora Radio of uw favoriete radiostation.
 
2

Freeware
1Click Time Synchronizer 1.1.2
1Click Time Synchronizer is een hulpprogramma dat u helpt om uw systeem de tijd altijd juist door deze te synchroniseren met de hoogste precisie atoomklok servers op het internet met behulp van het Network Time Protocol. Download nu!
 
1

Freeware
FG Time Sync 1.0.0.4
FG Time Sync hulpprogramma kan u helpen om al uw computers met de exacte huidige tijd.
 
1

Freeware
TWAtomTime 1.2
Tijd syncron met timserver ntp
 
1

Freeware
Tahometer 1.0.5
Tahometer is een time tracking en rapportage tool voor Mac, Windows en Linux.De beste tool voor het bijhouden van werknemer die tijd, en houden u op de hoogte!Geschikt voor software ontwikkeling outsourcingVermindert niet-productieve uitgaven door
 
1

Freeware
offSync 1.00
OffSync is een tijd synchronisatie nut, dat geeft je de mogelijkheid om te synchroniseren tussen een online NTP-server, of een lokale server op uw netwerk.
 
0

Freeware
SP TimeSync CE 2.3
SP TimeSync is een programma met meertalige interface waarmee u uw computer synchroniseren met een internet atoomklok (tijd server).
 
0

Freeware
AnalogX Atomic TimeSync 1.04
AnalogX Atomic TimeSync staat u toe om uw klok met behulp van de officiële tijdwaarneming bron van de National Institute of Standards and Technology (NIST).
 
0

Freeware
tSync 1.2
Eenvoudig hulpmiddel om het systeem tijd synchroniseren via internet of via een netwerk.
 
0

Freeware
WebTime 2000 3.8
WebTime is een klein hulpprogramma dat uw pc de interne klok te synchroniseren met een van de vele atoomklokken onderhouden door het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology.
 
0

Freeware