Colasoft Ping Tool 1.1
Colasoft Ping Tool is een krachtig grafisch ping hulpmiddel, het ondersteunt ping meerdere IP-adressen op hetzelfde moment, en vergelijkt reactietijd in een grafische grafiek.
 
7

Freeware
Free Flip Book Maker 2.0
Gratis Flip Book Maker is een tekst die flip boek conveter software die uitgever in staat stelt om tekst om te zetten in het oog springende Digital Flash flipboeken knipperen.
 
7

Freeware
Fping 2.22
 Fping is hetzelfde als de ping-programma dat wordt geleverd met ramen met enkele unieke kenmerken dwz u kunt de tijd instellen van 1ms tot 5s tussen pings, hoort u piep luisteren op iedere niet-succesvolle antwoord.
 
6

Freeware
Visual Trace Route 0.8
GRATIS Visuele vervanging voor de standaard trace route nut. Deze software is de snelste manier om de route tussen uw computer en alle andere computer in de wereld te krijgen. Dit hulpprogramma kan snel traceren van een route vanaf uw computer op een
 
5

Freeware
Angry IP Scanner 2.21
 Angry IP Scanner is klein maar krachtig open-source programma dat snel scannen van IP-adressen en hun havens mogelijk maakt.
 
5

Freeware
GoPing 1.0
GoPing is een gratis en draagbare ping tool. Het werkt in multithreaded mode en kan de hosts te pingen met een zeer kleine interval - 20 milliseconden. De gegevens die het verzamelt is gevisualiseerd op de kaart en kunnen worden opgeslagen op de
 
5

Freeware
MAC Address Changer 1.0
  MAC Address Changer blijkt heel nuttig te zijn. Het heeft een eenvoudige interface en vereist geen installatie. Eenmaal begonnen, MAC Address Changer biedt basisinformatie over uw geïnstalleerde netwerkadapters en hun MAC-adressen. De twee functies
 
5

Freeware
AnalogX HyperTrace 2.03
AnalogX HyperTrace is een GUI-versie van traceroute, waaruit blijkt u de route die informatie reist van uw machine naar een andere machine op het internet. Deze software geeft elke hop, computernaam, de machine responstijd, en de route TTL.
 
4

Freeware
http-ping 8.0
Http-ping is een klein, gratis, eenvoudig te gebruiken command-line utility die sondes een bepaalde URL en geeft relevante statistieken.
 
3

Freeware
AnalogX NetStat Live 2.15
  AnalogX NetStat live kunt u uw exacte doorvoersnelheid zien op zowel inkomende als uitgaande data of u gebruik maakt van een modem, kabelmodem, DSL, of een lokaal netwerk.
 
3

Freeware
MetaPing FREE Visual Ping Monitor 1.2.3.19
MetaPing is een gratis Visual Ping Monitor dat maakt het snel en gemakkelijk een oogje houden op de gezondheid van uw netwerk.
 
3

Freeware
DHCP Find 1.2
De handige utility DHCP Find wordt gebruikt voor het vinden van de DHCP-servers op het netwerk.
 
3

Freeware
IP Country Lookup 1.0a
IP Lookup Country is een gratis DNS-tool voor Windows waarmee je lookup van het land een IP-adres of de hostnaam afkomstig is.
 
3

Freeware
Business Web Design 2.5
Internet Explorer Toolbar - Free Download - Volledige functionaliteit Ontwikkeling van het Web Toolbar Complimenten van een <a href = "http://www.
 
3

Freeware
Las Vegas NFR 0.1
Las Vegas NFR Toolbar. Dit is voor uw internet explorer. NFR werkbalk bevat links naar NFR nieuws en informatie. Gebruik de werkbalk, terwijl het plannen van uw vakantie naar het NFR in Las Vegas. Bezoek onze site voor meer informatie over de NFR en
 
3

Freeware
Power System Cleaner Optimizer 1.0.0.16
Wilt u Reinig alle tijdelijke bestanden uit de tijdelijke map of een map die u opgeeft van uw computer kunt u dit programma gebruiken.
 
3

Freeware
Trellian Trace 1.0.5.5
Dit programma stelt u in staat om te zien hoeveel servers uw website die door voordat het op uw computer, en informeert u of er problemen of langzaam servers en zelfs geeft een ping tijd voor elke server in het pad.
 
3

Freeware
SI Caller ID 1.0
Geef uw oude modem een ??nieuw leven?? gebruiken in het kader van een big-screen Talking Caller ID aankondiging systeem. Leer wie??'s Roeping, zonder het verlaten van uw bank. Zie beller?? De naam en het nummer op uw bureaublad van de computer of
 
3

Freeware
Active IP Sensor 3.6.8
Actieve IP-Sensor kunt u kijken naar alle inkomende en uitgaande IP-poort verbindingen tijdens de vlucht.
 
3

Freeware
IP Detector 1.1
De handige software IP Detector is staat om u lijst van al uw IP-adressen, zodat u gemakkelijk schakelen tussen hen op basis van uw wensen.
 
3

Freeware