PHP Support Tickets 2.2
De door Wing Systems Limited ontwikkelde all-in-one software CoatsEDV is speciaal ontworpen voor het faciliteren van de weergave van borduurmotiefbestanden op het scherm.
 
302

Freeware
PHP Crossword 0.5.2
Met Magneto Software ICMP ActiveX Control kunt u de apparaten beheren die toegang hebben tot het remote object .
 
258

Freeware
Simple Agents Stats Chart 1.0
Nu hoef je niet langer handmatig wallpapers te veranderen, omdat de handige software NuonSoft Wallpaper Cycler dit automatisch voor je doet.
 
257

Freeware
WEBinsta mailing list manager 1.3e
De handige software-applicatie Social Traffic Monster maakt het beheer van campagnes en het bekijken van activiteitenlogboeken en campagne, etc zeer eenvoudig.
 
247

Freeware
Todolist.php 0.9.15.4
 Uit Active Direct+C334ory kunt u bladeren, bewerken, doorzoeken en exporteren met behulp AD Admin Tool.
 
243

Freeware
Private Message System 2.3.0
De inclusieve software Zachman Framework, dat wordt ondersteund door Spark systeem, is nu gebaseerd op MDG-technologie.
 
213

Freeware
MSCBlob 2.0
SWF.max is een full-featured Flash Player. Het ondersteunt het uitpakken van films van projectoren, toont de huidige tijd en speelt films in originele grootte en de juiste kleur. Het heeft ook een speciaal verkleinde enondersteunde media browser.
 
164

Freeware
JFFNMS 0.8.3
U kunt de feature-rich software ProMedic gebruiken voor volgende doeleinden: voor het plannen van geannuleerde afspraken; voor het beheer van patiëntgegevens; voor het beheer van facturen, beheer van informatie over kruiden, voor het beheer van.
 
157

Freeware
My PHP Baseball Stats 1.0
Sommige muziekstukken worden geplaagd door toevoegingen die de ervaring van het luisteren naar muziek beïnvloeden.
 
155

Freeware
Zencart and Wordpress User Integration 0.5
De functies die in TextMachine 3D voorzien zijn, zijn ultiem en efficiënt. Het programma omvat fontBuild timer, audio spectrum analyzer, FreeFrame Effecten, Mapping- en video-texture in realtime, controle van verschillende parameters, afspeellijsten
 
146

Freeware
UseBB 1.0.9
Dit is een script voor PHP
 
143

Freeware
Top Authors Module 2.0.1
Translate Genius is een handige browser add-on die je helpt om een ??vreemde taal te leren. Met deze nette add-on kunt u snel de vertaling van een woord of een groep woorden in een taal van uw keuze krijgen. Translate Genius kan automatisch een
 
133

Freeware
Password Protection PHP 2.1
Het all-in-one programma voor programmeurs is Core Lab MyDAC for Delphi 7 omdat het helpt bij het snel ontwikkelen van een MySQL database applicaties.
 
129

Freeware
PHP Date Count Down Script 1.0
De belangrijkste kenmerken van handige software applicatie Graphing Calculator Viewer zijn als volgt: je kunt het gebruiken voor het snel visualiseren van wiskunde; Het ondersteunt ook het werken in twee, drie en vier dimensies, expliciet, impliciet.
 
126

Freeware
VirtueMart Complete Package 1.0
MB Electronical Astrology geef gebruikers antwoorden op enkele van de meest interessante gebeurtenissen van het leven.
 
112

Freeware
PokerMax Poker League Tournament -
Nu kun je KUKA robots programmeren zelfs zonder internetverbinding door gebruik te maken van de ongelooflijke software KUKA Sim Pro.
 
109

Freeware
US Weather 1.0
De alles omvattende software voor opleidingsinstituten is Laerskool Mikro. Ouders kunnen daarmee dagelijks schoolnieuws bekijken. Het toont informatie over de school en wordt automatisch bijgewerkt, zelfs wanner het nog niet helemaal gereed is.
 
107

Freeware
WunderWeather Checker 1.3
De volgende twee mogelijkheden worden geboden door het allesomvattendepvbrowser: het biedt gespecialiseerde browser voor de client-computer; data acquisitie programma worden ook door deze software gebruikt om de echte wereld met de server te.
 
103

Freeware
Form Tools PHP 2.0.2
Vorm Tools is een open source (gratis!) PHP / MySQL script dat alle bestaande webformulier voorziet van een backend database en een gebruiksvriendelijke interface om het formulier indienen data te beheren, plus een schat aan tools voor het beheren en
 
56

Freeware
Scorched Earth 3.1.0
Kan je het contact met dierbaren beter onderhouden met behulp van handige software Voxvax-V4.
 
54

Freeware