Office 2003: Smart Tag Software Development Kit 1.0
De handige softwaretool ACCON-S7-NET is ontworpen om als communicatie- en programmeringsadapter tussen PC en S7 PLC's te werken.
 
30

Freeware
Office 2003 Tool: Local Installation Source Tool 1.0
De Local Installation Source Tool is een wizard om u te helpen het beheer van uw Local Installation Source (LIS) op computers met Microsoft Office 2003.
 
27

Freeware
Application Center 2000 Application Exporter 1.0
Toepassing Exporter staat u toe om command line scripts die opnieuw te maken Application Center 2000-toepassingen op andere Application Center clusters.
 
18

Freeware
DownloadX ActiveX Download Control Free 1.0.1
DownloadX ActiveX Download Control is een ActiveX-besturingselement gebruikt om bestanden te downloaden van het Internet / Intranet.
 
14

Freeware
DownloadX Activex Download Control 1.6.2
DownloadX ActiveX Download Control is een GRATIS ActiveX-besturingselement gebruikt om bestanden te downloaden van het Internet / Intranet.
 
13

Freeware
Mozilla ActiveX Control 1.7.12
 Mozilla ActiveX Control is een handige en eenvoudig te gebruiken toepassing die komt verscheept binnen Internet Explorer die precies biedt de mogelijkheid om de functionaliteit te gebruiken in toepassingen van derden die in de vorige versies van.
 
9

Freeware
Windows Media Player Add-in for Microsoft FrontPage 9
Deze add-in maakt nieuwe mogelijkheden voor FrontPage gebruikers inclusief de mogelijkheid om: gemakkelijk insluiten van de Windows Media Player 9 of 10 Serie controle in FrontPage webpagina's en SharePoint-sites, Controle van de look en feel van.
 
6

Freeware
Foxit Reader SDK ActiveX 3.0
Foxit Reader SDK (ActiveX) is een makkelijk te gebruiken software component die ontwikkelaars toestaat om PDF-weergave mogelijkheid snel toe te voegen aan de applicatie te gebruiken.
 
6

Freeware
Speech SDK 5.1
De Microsoft Speech SDK 5.1 voegt Automation steun aan de kenmerken van de vorige versie van de Speech SDK. U kunt nu gebruik maken van de Win32 Speech API (SAPI 5.1) om spraak applicaties te ontwikkelen met Visual Basic, ECMAScript en andere
 
6

Freeware
Office SharePoint Portal Server 2003 Document Library 1
Gereedschap voor de migratie van de inhoud van de website van Storage System?? Based document bibliotheken om SharePoint-documentbibliotheken. De Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 Document Library Hulpprogramma's voor migratie
 
6

Freeware
OstroSoft Winsock Component 2.2
 COM-bibliotheek voor Visual Basic 6 biedt u een gemakkelijke toegang tot de netwerklaag van het besturingssysteem namelijk UDP-en TCP-sockets.
 
5

Freeware
BeauGauge Gauge ActiveX Control Pro 2.31
BeauGauge Instrumentation Suite is een geïntegreerde suite van virtuele industriële controles, die snel kan leiden tot verschillende virtuele industriële controles.
 
5

Freeware
Agent Character: Merlin Character File 1
Microsoft Agent 2.0 karakter gegevensbestand (. Acs-formaat) voor Merlin. Microsoft Agent is een software-technologie die een verrijkte vorm van interactie met de gebruiker die kunnen maken dat het gebruik en het leren gebruiken van een computer
 
5

Freeware
Barcode Maker Component 2.0
Maak bitmaps met Code 25, Code 39 of Code 128 barcodes in Visual Studio 2005. Deze eenvoudige component is zonder vaarbewijs en gemakkelijk te gebruiken. Voorbeeld VB.Net code: Dim maker Zoals SoftekBarcodeMakerLib2.BarcodeMaker maker = Nieuwe
 
5

Freeware
OstroSoft SMTP Component 7.0.3
. NET assembly voor het verzenden van e-mails programmatisch met behulp van C #, VB.NET, ASP.NET, VB, JavaScript, SQL en andere. NET of COM-compliant programmeer-en scripttalen en omgevingen. Ondersteunt meerdere ontvangers, e-mail (MIME) bijlagen,
 
4

Freeware
Express Report 1.303
Express Report Application is een van de rapportage tool die verschillende concept. - Niet nodig om de Data Source aansluiten op uw rapport ontwerper. - Geen behoefte te leren. Hoe te programmeren en coderen voor het werken met Express rapport. - Als
 
4

Freeware
Application Center 2000 - Get Events Tool 1
Application Center 2000 -. Get Events Tool 1 is een doeltreffende en geavanceerde tool voor lijst Evenementen verzameld door Application Center 2000 vanaf de opdrachtregel Vereisten: Windows 2000
 
4

Freeware
Coreopsis Wathcer Activex Control 1.2.0.62
Coreopsis Wathcer Activex Controle 1.2.0.62 is een programma voor het maken van de verbinding met uw IP camera zonder enige fabrikant van ActiveX. Dit ActiveX ondersteunt een groot aantal IP-camera's en we zullen continu toename van het aantal
 
4

Freeware
ActiveXHelper 1.12
ActiveXHelper is een klein nut dat u toestaat te bekijken essentiële informatie over ActiveX-onderdelen geïnstalleerd op uw computer.
 
4

Freeware
ActiveX LDAP Client 3.12
De ActiveX-LDAP-client is een ActiveX-component ontworpen voor toegang tot Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) servers van Visual Basic en Active Server Pages toepassingen.
 
4

Freeware