Code Advisor for Visual Basic 6 1.1.0.1
Als je een programmeur bent en suggesties wil voor je programma, zonder tussenkomst mensen, dan kan je Code Advisor for Visual Basic 6 gebruiken.
 
595

Freeware
Microsoft Visual Basic 2008 Express - ESN 9.0.30729.1
De exclusieve programmeertool Microsoft Visual Basic 2008 Express - ESN maakt programmeren een stuk makkelijker.
 
428

Freeware
CSWorks 2.1.4560.0
CSWorks Is een Microsoft.NET en Silverlight-gebaseerd raamwerk dat applicatie-ontwikkelaars kunnen gebruiken om lichtgewicht, volledig op maat gemaakte oplossingen voor procesbesturing bouwen. Deze software biedt een open systeem met een onbeperkt
 
240

Freeware
TurboReport -
De all-in-one softwareapplicatie Array Designer maakt op een eenvoudige wijze studies van de genetische make-up van gehele organismen.
 
137

Freeware
Calendar Control 1.03.0011
Nu kunt u Microsoft Calendar Control te vervangen door handige Kalender Control dat ondersteunt volgende meer eigenschappen: zichtbare of onzichtbare etiketten en nummers van de week evenals 8 kleuren van de dag, klein of groot agenda en meer.
 
9

Freeware
PHP Class Generator 1.0.1
De PHP Class Generator is een kleine vensters desktop applicatie die het mogelijk maakt een PHP programmeur voor het genereren van Entity klassen uit een MySQL database tabel.
 
8

Freeware
Visual Basic 2008 Express Edition -
  De belangrijkste kenmerken van Visual Basic 2008 Express Edition zijn deze: het is een ingebouwde designer evenals staat het creëren van data-enabled applicaties met behulp van lichtgewicht SQL Server Compact, het C4F Developer Toolkit, Facebook.
 
8

Freeware
Visual C# 2008 Express Edition -
 De belangrijkste kenmerken van uitdrukkelijke versie van Visual C # 2008 zijn als volgt: het is heel gemakkelijk te gebruiken en te leren ook, het is compatibel met Windows Vista met 2.
 
6

Freeware
SlimDX Runtime .NET (January 2012) 2.0.13.43
. De belangrijkste kenmerken van handige SlimDX Runtime NET is als volgt: het is compatibel met alle versies van Windows XP, Vista, Server 2003, Server 2008, en 7, het ondersteunt het delen van DirectX objecten met andere bibliotheken, terwijl een
 
4

Freeware
A Drive-dir-file-viewer -
Tekst en beeld bestanden kunnen vooraf worden bekeken met de A Drive-dir-file-viewer
 
4

Freeware
VB Runtime Files -
Dit bestand bevat alle benodigde bestanden, voor het uitvoeren van vb toepassingen.
 
4

Freeware
VBA Code Compare 0.4
VBA Code Compare stelt u in staat om te vergelijken en samenvoegen alle Visual Basic-code ingebed in een VBA-project (macro, vel code, module-code enz.
 
3

Freeware
Essential Tools for Visual Basic 6.0
De ontwikkelaars van Visual Basic kunnen alle essentiële tools te krijgen van handige Visual programma Essentieel gereedschap.
 
3

Freeware
Kendall-Theil Robust Line Program 1.0.1
Dit is een Visual Basic programma voor het berekenen en tekenen van grafieken robuuste niet-parametrische schattingen van de lineaire-regressie coëfficiënten tussen twee continue variabelen.
 
3

Freeware
Nod32 Mirror Builder -
  U kunt Nod32 2.0 update-bestanden Spiegels alleen downloaden als u het programma Nod32 Mirror Builder hebben. Het vereist internet verbinding voor het downloaden van updates en hoef je alleen maar om updates te downloaden maar een keer.
 
3

Freeware
SHOUTcast Streaming Audio Capture -
SHOUTcast Streaming Audio Capture is de standaard ShoutCast opdrachtgever
 
3

Freeware
Multi Connection Winsock Server 1.1
Dit is een gemakkelijk draagbaar Winsock server die meerdere verbindingen accepteren op een enkele poort. De code wordt in detail toegelicht en mag niet te moeilijk te begrijpen. U kunt Server Port, maximum aantal verbindingen
 
3

Freeware
AR Form Extender Control 1.14
Deze controle zal u toelaten om een ??afbeelding als de achtergrond van uw controle, gecentreerd of Tiled, of agradient gebruiken. U zult ook in staat zijn om de vorm te laten knipperen, de laatste grootte, positie en staat herinneren, op de top te
 
3

Freeware
Add-in Express Toys for Excel and .NET 2.0
Dit is een gratis monster COM-invoegtoepassing (klaar om te installeren en te gebruiken) dat een aantal handige functies aan Microsoft Excel, inclusief geavanceerde opties voor Excel stijlen, het samenvoegen van cellen, het uitlijnen van tekst en.
 
2

Freeware
Date/Time ActiveX Control 1.0
Deze controle maakt het gemakkelijk om toe te voegen datum / tijd keuze voor uw toepassing. Bel gewoon de controles Toon methode en keert hij terug Waar als de gebruiker gekozen voor een datum / tijd.
 
2

Freeware