GQview 2.0.4
Nu kunt u alle gegevens met betrekking tot uw familiegeschiedenis opslaan met behulp van Custodian ll.
 
310

Freeware
Sigel 1.0
Nu kun je jezelf ontspannen met behulp van de Dream Clock Screensaver die een geanimeerde achtergrond en klassieke analoge klok toont.
 
299

Freeware
rproxy 0.9.5
Om uw e-mails te behandelen en ze tijdig in te plannen, zodat ze kunnen worden organiseren en automatisch verzonden is SendLater er. Het programma is eenvoudig, handig en gebruiksvriendelijk en controleert uw e-mails terwijl u weg bent.
 
283

Freeware
ncc compiler 2.8
Met het allesomvattende software Articulate Storyline, kun je eenvoudige maar mooie interactieve cursussen maken. Gebruikers kunnen voorgedefinieerde sjablonen gebruiken evenals lagen over elkaar plaatsen, en nog veel meer.
 
71

Freeware
C# School Ebook 1.0
Deze 330 pagina e-boek behandelt het. NET-framework en de C # taal. Te beginnen met de basis van de taal, gaat het verder naar object georiënteerd programmeren technieken en een brede waaier van C # taal functies, waaronder interfaces, uitzonderingen
 
33

Freeware
Turbo C 3.0
  Borland biedt u de gratis C + + compiler Turbo C dat heeft ingebouwde IDE en debugger.
 
16

Freeware
Turbo Pascal 7.0
 De ontwikkeling systeemsoftware Turbo Pascal omvat een compiler en een Integrated Development Environment (IDE) voor degenen Pascal programmeertaal die worden uitgevoerd onder CP / M, CP/M-86, en MS-DOS.
 
14

Freeware
Turbo C Simulator 1.6.5
De Turbo C Simulator, is 's werelds eerste gewijd speciaal gecodeerd simulator die Turbo C van Borland's / TurboC simuleert + + op alle versies van Windows.
 
13

Freeware
Screensaver Appwizard 1.01
Een Visual C + + 6.0 AppWizard die kan worden gebruikt om snel een nieuwe screensaver
 
10

Freeware
PCP Application 2.2
Het is een open-source machine learning programma voor gesuperviseerde classificatie van patronen (vectoren van de metingen).
 
9

Freeware
OpenGl 3D Effect -
Het is een mooi effect van afbrokkelende (ik weet niet of het is het juiste woord) in 3D.
 
9

Freeware
Visual C++ 2008 Express Edition SP1 Beta
De uitdrukkelijke editie van Visual C ++ 2008 vereist minimum: 1.6 GHz processor, 192 MB RAM, 1024x768 scherm, en 5400 RPM harde schijf voor het werken. Het is heel makkelijk te gebruiken en te leren ook. U kunt het gebruiken voor het creëren van
 
8

Freeware
Microsoft .NET Framework 4 4.0.30319.1
 Met Microsoft. NET Framework 4 klantprofiel, kunt u NET Framework en alle gekoppelde bestanden runtime installeren.. Het is de deelverzameling van. NET Framework 4 met minder functies. Het is met name gemaakt voor client-toepassingen en het biedt u
 
7

Freeware
Microsoft .NET Framework 4.5.50709.17929
Microsoft. NET Framework 3.5 bevat veel nieuwe functies, die afhankelijk is. NET Framework 2.0 en 3.0, en omvat. NET Framework 2.0 en 3.0 diensten verpakking 1. De belangrijkste kenmerken zijn deze: het wordt in Windows Workflow Foundation (WF),
 
7

Freeware
MSW.Collections 1.0.0.3
MSW.Collections Bibliotheek voor Microsoft. NET, standaard en generieke implementatie. Bevat een snelle dubbelzijdige Ringbuffer klasse, kan ook werken als een lijst, wachtrij en stack. Implementeert alle relevante interfaces en functies stille of
 
7

Freeware
SQLite 3.3.17
 SQLite bibliotheek omvat een kleine command-line utility SQLite 3 die u zal toestaan .
 
7

Freeware
Matlab GUI for Polhemus Digitizer 5.0
POLGUI is een interface tussen MATLAB en de Polhemus FASTTRAK? digitizer gebruikt voor het digitaliseren van de hoofdhuid EEG elektrode locaties. (Opmerking: Niet getest met andere Polhemus systemen) Er zijn 5 versies die allemaal werken op MATLAB
 
7

Freeware
ClipBucket Lite 1.5
ClipBucket is een opensource en gratis script dat zal u laten beginnen met uw eigen video's worden gedeeld (Youtube Clone) website in enkele minuten, wordt ClipBucket snelst groeiende script met de meeste video-sharing websites en sociale.
 
6

Freeware
iPod Control -
iPod-bediening maakt het gebruik van uw iPod op meerdere computers, door het houden van de iPod voorkeuren van de lokale naar een gast (Windows) computer - "Overschrijven Library" het voorkomen van de vervelende dialoog en bloot extra.
 
6

Freeware
fuse-zip 0.2.0
zekering-zip is een FUSE bestandssysteem te navigeren, Extract, maken en wijzigen van ZIP-archieven gevestigd in libzip geïmplementeerd in C + +.
 
6

Freeware