GLiv 1.9.6
Gliv is een OpenGL Image Viewer, wordt het laden van afbeeldingen gebeurt via GDK-pixbuf gebundeld met GTK + -2.
 
3

Freeware
C to C++ Converter 1.4
C naar C + + converteert uw C-projecten naar C + +. Het genereert automatisch klassen uit headers bestanden van het C project, transformeert functies en variabelen in methoden en attributen van de klasse, en propageert veranderingen op elk
 
2

Freeware
Garbe.Sound Audio DSP Beta 1
Met Garbe.Sound Audio DSP, een. NET class library, kunnen ontwikkelaars hun eigen sound filters maken of gebruik maken van degenen die door de auteur. De auteur heeft meer dan een half dozijn filters, waaronder Gain, Delay, en Galm. De bibliotheek
 
2

Freeware
Lumisoft UI Controls 1.1
bij het gebruik van Lumisoft? s UI Controls 0.11, kunnen ontwikkelaars kiezen uit meer dan een dozijn basisvlakglas controles en voeg ze toe aan hun Windows Forms-toepassingen. De bibliotheek bevat de volgende besturingselementen: Label Werkbalkknop
 
2

Freeware
Speak Logic Information Analysis for Visual Studio 1.1
De Spreek Logic Informatie Analyse voor Visual Studio biedt gebruikers de mogelijkheid om informatie te analyseren in Visual Studio.
 
2

Freeware
Visual C++ Express Edition 2005
U kunt nu gebruik maken van Visual C + + 2005 Express Edition om invloedrijke en commandant applicaties te ontwikkelen met behulp van de opgenomen debuggen en ontwikkeling interface met gemak.
 
2

Freeware
cIDEE 0.0.8.1
 De gratis C + + en ANSI C programmeeromgeving CIDEE werkt als een wrapper rond de open source MinGW compiler en Notepad + + teksteditor gereedschappen.
 
2

Freeware
epAssist Personal Assistant SDK 3.0.128
Bedien uw pc via e-mail met behulp van eenvoudige, flexibele Engels. Maak plugins aan het geparsed taal te accepteren en op te treden als het je past. Royalty-vrije distributie van plugins. Inclusief Microsoft Visual C + + AppWizard te helpen cre?ren
 
2

Freeware
Microsoft Visual C++ 2010 Express 10
Visual C + + 2010 Express maakt deel uit van de Visual Studio 2010 Express familie, een gratis set van tools die Windows-ontwikkelaars op elk niveau kunt gebruiken om aangepaste toepassingen met basic en deskundige instellingen te maken.
 
2

Freeware
Resource Standard Metrics and GUI Wizard 7.70
Gratis RSM Add-On, RSM Wizard is gratis GUI die loopt op de top van Resource Standaard Metrics.
 
2

Freeware
1-Wire SDK Beta 4.0
De 1-Wire SDK Beta is onderverdeeld in 3 secties, die elk een unieke Applications Programmer Interface (API).
 
2

Freeware
CoOS 1.1.4
CooCox Coos is een embedded real-time multi-task OS speciaal voor ARM Cortex M-serie.
 
2

Freeware
Key of C# 1.1.1811
Key of C # is een klein en bescheiden integrated development environment (IDE) waarmee u wilt bewerken, te compileren, en run je eigen C #-programma's.
 
2

Freeware
Guidance Automation Toolkit for Visual Studio 2008 1.4
De Guidance Automation Toolkit (GAT) kunt u aan de maker begeleiding en software fabrieken die herbruikbare code en patroon activa rechtstreeks in Visual Studio 2008 bloot te leggen.
 
2

Freeware
ROOT 5.32/00
Het ROOT biedt een reeks kaders OO alle benodigde functionaliteit voor verwerken en analyseren van grote hoeveelheden data in een zeer efficiënte manier.
 
2

Freeware
c-ares 1.4.0
c-Ares is een C Bibliotheek die DNS-verzoeken en de naam lost voert asynchroon.
 
2

Freeware
Chilkat Zip C Library 9.0
Best verkopende Zip-compressie component met tal van functies en zeer eenvoudig te gebruiken.
 
2

Freeware
Glom 1.14.2
Met Glom kunt u het ontwerp database systemen - de database en de gebruikersinterface.
 
2

Freeware
Interprocess Communication Server 1.07
RIPC is Bibliotheek verstrekken interproces synchronisatie en communicatie-mogelijkheden voor Processen die draaien op verschillende netwerkknooppunten.
 
2

Freeware
Leafpad 0.8.10
Leafpad is een eenvoudig GTK + teksteditor die Eenvoud benadrukt. Aangezien ontwikkeling gericht op licht van gewicht tot een minimum worden slechts de meest essentiële functies geïmplementeerd in de editor. Leafpad is eenvoudig te gebruiken,
 
2

Freeware