MPLAB IDE 8.91
Dé eenvoudige gratis en makkelijk te gebruiken software die uw leven gemakkelijk kan maken is MPLAB IDE.
 
881

Freeware
Microsoft XNA Framework Redistributable 4.0.20823
Microsoft XNA Framework Redistributable helpt u om games te draaien op Windows je runtime-componenten te geven om uit te voeren.
 
851

Freeware
InnoTools Tray 0.1
De handige software InnoTools Tray is speciaal ontworpen voor het toestaan van installateur om zich te beperken tot de lade.
 
450

Freeware
GT-10 Librarian 1.0.0019
De handige software applicatie GT-10 Librarian maakt efficiënt beheer van GT-10 User Patches mogelijk.
 
431

Freeware
Altsoft MergeSplit PDF 1.0
Nu kun je alles teweten komen over alle functies van Altsoft software door gebruik te maken van het allesomvattende Altsoft MergeSplit PDF programma.
 
322

Freeware
FuetEngine 0.5
Je kunt de handige software FarmerGPS5 gebruiken voor het verminderen van overlappingen en het minimaliseren van het spuithiaten. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is.
 
201

Freeware
TR Class Library 2011.07.24
Je kunt de handige software Free QuizMaker niet alleen gebruiken voor het creëren van online enquêtes en quizzen maar ook voor het toevoegen van formules, afbeeldingen, video en audio aan de vragen.
 
193

Freeware
IIS Smooth Streaming Client 1.1 RTW
Digitale MediaRescue Professional wordt gebruikt om gegevens te herstellen op alle informatiedragers van bijvoorbeeld digitale camera's, audio-recorders etc die aanvankelijk verloren was gegaan.
 
190

Freeware
paintlib 2.62
Je kunt nu eenvoudig je eigen nummers componeren met behulp van de handige software-applicatie ButtonBeats Distorted Player Guitar.
 
157

Freeware
XNALevelEditor 1.0.0.0
Coyote tracering voor. NET is een gratis opsporings- en vastleggingsoplossing voorje NET-applicaties. Verstuur en distribueer volg-berichten via het gratis Coyote Core Framework. Verzamel en begeleid volg-berichten via de gratis Coyote Trace Server.
 
126

Freeware
OPSM Miner 2.0
U kunt de featurerich Koyote Soft Toolbar gebruiken voor volgende doeleinden: voor het onmiddellijk krijgen van het meest belangrijke nieuws en aankondigingen; voor het doorzoeken van het web en het krijgen van een ruime keuze aan andere nuttige.
 
88

Freeware
YaBB for Linux 2.4
Dit is een gecomprimeerde map met meerdere bestanden, die kunnen worden uitgepakt op een Windows machine.
 
88

Freeware
uriparser 0.7.2
Nu kun je jezelf op de hoogte van de activiteiten van uw kind houden door het gebruik van de handige software Grey College Primary School Bloemfontein.
 
71

Freeware
Visual FoxPro 6.0 Gallery and FFC Updates 5
De handige software-applicatie TPSI is speciaal ontworpen voor de gebruikers die snel en gemakkelijk toegang willen tot thermofysische property data.
 
70

Freeware
Office 2003 Add-in: Office Web Components 4
Microsoft Office Web Components zijn een verzameling van Component Object Model (COM) controles voor het uitgeven van spreadsheets, grafieken en databases op het web.
 
25

Freeware
Auto Typer And Auto Clicker 1.3
Auto Typer En Auto Clicker kan een lijst met berichten auto-typen met een snelheid die kan worden ingesteld door de gebruiker.
 
22

Freeware
Google App Engine SDK 1.5.1
Google App Engine kunnen ontwikkelaars web-applicaties te bouwen op dezelfde schaalbare systemen die de macht onze eigen applicaties.
 
21

Freeware
YaBB 2.4
Dit is een gecomprimeerde map met meerdere bestanden, die kunnen worden uitgepakt op een Windows machine.
 
19

Freeware
Windows Azure Toolkit for Windows Phone 7 1.2.0
De Windows Azure Toolkit voor Windows Phone 7 is ontworpen om het gemakkelijker maken voor u om mobiele applicaties die gebruik maken van cloud-services die in Windows Azure te bouwen.
 
18

Freeware
Sun Java JRE 6
De Java (TM) 2 Runtime Environment is bedoeld voor software-ontwikkelaars en leveranciers te herverdelen met hun applicaties van Java 2 Runtime Environment bevat de Java virtual machine, runtime class libraries, en Java-toepassing te lanceren die.
 
17

Freeware