SQL Server 2005 Express SP2
Nu kun je gemakkelijk desktop software oplossingen maken die u kunt integreren met QuickBooks met behulp van het handige softwareprogramma QuickBooks SDK.
 
290

Freeware
rhartmann Duro 0.14
U kunt deze ongelooflijke software (Microsoft LifeCha)t gebruiken voor de volgende doeleinden: het beluisteren van muziek; het spelen van spelletjes; chatten, en veel meer.
 
276

Freeware
Data Connection Suite 1.0.0.0
Weather Gizmo Is een software tool speciaal ontwikkeld om mensen te helpen om de weersomstandigheden van alle grote steden in de wereld te bekijken.
 
90

Freeware
SQL Splitter 1.1.0.1
De handige softwareapplicatie Sonic Foundry Noise Reduction DX laat gebruikers eenvoudig klassieke opnamesterugvinden en herstellen.
 
79

Freeware
Xp_adsi 2.0
U kunt de all-in-one softwaretoepassing STOAT gebruiken voor het dynamisch simuleren van de uitvoering van een afvalwaterzuivering.
 
70

Freeware
SQL*Run (Java) 1.0
SQL * Run'ner voor Java-platform.
 
16

Freeware
Microsoft Access 101 Tutorial 101
Nu kunt u gemakkelijk leren dat hoe kun je de database maken eenvoudig door gebruik te maken inclusive programma Microsoft Access 101 Tutorial. Het kan ook gebruikt worden voor het leren over tabellen en querys, formulieren en rapporten.
 
8

Freeware
MySQL Query Analyzer 1.0
MySQL Query Analyzer is een gratis, krachtig en eenvoudig te gebruiken tool voor het maken van SQL-scripts voor MySQL database engine.
 
7

Freeware
Aginity Netezza Workbench 1.0.0.946
Aginity is een Netezza Solution Provider partner. De Workbench is ontstaan ​​uit onze behoefte aan specifieke instrumenten om onze uitgebreide ervaring in het ontwikkelen grote systemen op de Netezza apparaat te ondersteunen. Workbench
 
6

Freeware
MYSQL 5.0.77
 De hoge snelheid, schaalbaarheid en betrouwbaarheid maakt MYSQL beste voor alle web-ontwikkelaars en IT-afdelingen, enz. Het is de open source database die is multi-user als multi-threaded en robuust.
 
6

Freeware
ODBC Driver 3.30
 U kunt handig ODBC Driver te gebruiken voor eenvoudig toegang tot gegevens van CyberMatrix applicatie uit de Microsoft Data Access Components of Crystal Reports 8.
 
6

Freeware
MySQL Query Browser for Windows 5.2.39
  MySQL Query Browser for Windows Is de eenvoudigste hulpmiddel voor MySQL Database Server te creëren, uitvoeren en optimaliseren van SQL-query's.
 
5

Freeware
SQL Batch Executor 1.0.46
Uitvoeren van SQL-scripts op elke ODBC compliant database en het is gratis te registreren.
 
5

Freeware
HTTP Sniffer and Analyzer 1.2
Als u een handig hulpmiddel om alle communicatie vast te leggen en te analyseren via het HTTP-protocol dan xIBL HTTP Sniffer en Analyzer is een programma voor u.
 
4

Freeware
Sql Server Script 1
Sql Server Script 1 is een hulpprogramma voor database-ontwikkelaars om MS SQL Server-gegevens te zetten in SQL-script.
 
4

Freeware
# 1 PostgreSQL Tool - Navicat PostgreSQL Lite (Freeware) 8.0.29
Navicat is een ideale oplossing voor PostgreSQL en ontwikkeling. Dit all-inclusive PostgreSQL front-end biedt een krachtige grafische interface voor gegevensbestanden beheer, ontwikkeling en onderhoud. Eenvoudige installatie en intuïtieve interface
 
4

Freeware
Crystal Reports for Eclipse 1.0.4
De handige software voor ontwikkelaars is Crystal Reports for Eclipse die hen in staat stelt om niet alleen gemakkelijk maken en wijzigen Crystal Reports, maar ook hen te helpen bij de integratie van de rapportage-engine en kijkers in zowel dunne als.
 
4

Freeware
ConnectEase ODBC Driver 1.2
ConnectEase? Is een ODBC-stuurprogramma dat u eerder niet aan zee grenzende DataEase opent? Toepassingen te bereiken met de reguliere ontwikkeling, publicatie en analyse-instrumenten zoals Microsoft Access, Excel, Visual Basic, Visual Interdev,
 
4

Freeware
TOAD for Oracle Freeware 8.5
 PAD is een krachtige, lage overhead hulpmiddel waarmee PL / SQL ontwikkeling sneller en gemakkelijker en vereenvoudigt database administratie taken.
 
3

Freeware
AnySQL Maestro 13.2
AnySQL Maestro is de premier universeel admin tool voor beheer, controle en de ontwikkeling van een database-engine (SQL Server, MySQL, MS Access, Oracle, etc.
 
3

Freeware