SilverDox SDK 10.1.85.3 / 9.0
Chinese Zodiac Theme Pack Is een volledig pakket om artistieke thema's voor Win7 met weinig alert klanken en tekens te maken. Deze kan worden gebruikt op Windows 7 professional, premium, enterprise of Ultimate Edition.
 
164

Freeware
Adobe Flash Player Debugger 10.3.183.10
Adobe Flash Player Debugger kan zeer nuttig zijn voor het verzamelen van debug informatie tijdens de bouw van Flex-toepassingen.
 
18

Freeware
Microsoft .NET Framework (x64) 2.0 Final
Microsoft. NET Framework is het programmeermodel van. NET-omgeving voor het bouwen, implementeren en het uitvoeren van web-gebaseerde toepassingen, smart client applicaties en XML-webservices. Het beheert een groot deel van de leidingen, waardoor
 
13

Freeware
Visual Basic .NET Projects 1
Visual Basic. NET-projecten bevat zes programma's die u kunt gebruiken thuis. De programma's illustreren geavanceerd gebruik van Visual Basic. NET voor Windows-toepassingen. De behandelde onderwerpen omvatten het gebruik van de Windows API
 
11

Freeware
Microsoft .NET Framework (x86) 2.0 Final
Microsoft. NET Framework is het programmeermodel van. NET-omgeving voor het bouwen, implementeren en het uitvoeren van web-gebaseerde toepassingen, smart client applicaties en XML-webservices. Het beheert een groot deel van de leidingen, waardoor
 
9

Freeware
Microsoft .NET Framework 3.0 Redistributable 3.0.4506.30
De Microsoft. NET Framework 3.0 (voorheen bekend als WinFX), is de nieuwe beheerde code programmeermodel voor Windows. Het combineert de kracht van het. NET Framework 2.0 met nieuwe technologieën voor het bouwen van toepassingen die visueel
 
6

Freeware
Microsoft System Center Service Manager SP1 7.0.6555.128
Microsoft System Center Service Manager 2010 SP1 is beschikbaar voor download op de Microsoft Download-website.
 
6

Freeware
Test Management Software Zeta Test 2.0.0.0
 Test Management Software Zeta Test stelt u in staat om black-box testen, white-box testen, regressie tests of change management testen van software-applicaties.
 
5

Freeware
ComponentSoftware DIFF 2.5
ComponentSoftware Verschil (CSDiff) is een gratis geavanceerde file verschil analyse tool voor Windows.
 
5

Freeware
PCI Explorer 1.0
De PCI Explorer applicatie maakt het mogelijk om grafisch te bekijken alle PCI-apparaten en de bussen die daarom een ​​op wonen met de werkelijke hiërarchie van de verschillende apparaten op de bussen.
 
5

Freeware
Visual Basic .NET Games 1
Visual Basic. NET GAMES bevat versies van enkele van de populaire 'text-only' BASIC taal-programma's uit de vroege jaren 1980. Dit zijn eenvoudige programma's, geen mooie graphics en geen geluid. Maar de games zijn leuk en roepen een
 
5

Freeware
Bug Finder 1.1.1
Een gebruiksvriendelijke debugger. Bug Finder is een handig passieve debugger verbijzonderd te onderscheppen en te decoderen uitzonderingen in vastgelopen processen. Het is voornamelijk gebruikt in verwerkt is moeilijk of nagenoeg onmogelijk om
 
4

Freeware
Free Virtual Serial Ports 2.01.00.0165
Gratis virtuele seriële poorten is een user-mode driver gebaseerde software met Virtual COM-poort RS232 nulmodem kabel emulator virtuele COM-poort aangemaakt in uw Windows-besturingssysteem ook is:.
 
4

Freeware
COM Port Stress Test 1.4.4.630
Bij het maken van een applicatie die actief communiceert met externe apparaten via COM-of RS232-poorten, moet de ontwikkelaar ervoor zorgen dat de havens in staat om alle gegevens te verwerken zonder stroom produceren fouten en opsluiten van het.
 
3

Freeware
COM Port Data Emulator 2.7.3.630
Als u een software-ontwikkelaar of een hardware engineer, kan je vaak geconfronteerd met situaties wanneer u informatie over het vermogen van communicatiepoorten op een typische end-user systeem aan grote stromen data verwerken nodig.
 
3

Freeware
Blueberry Connection Tester 1.0.0.4
Battle Ball is een multiplayer, 3D-versie van Pong het verstrekken van 432 speelmodi, aanhoudende rekeningen, weddenschappen met wild munten, cash kortingen, en de prijs toernooien.
 
3

Freeware
DirectX 9.0c Redistributable November 2008
Microsoft DirectX is een groep van technologieën die zijn ontworpen om Windows-gebaseerde computers een ideaal platform voor het draaien en het tonen van toepassingen die rijk zijn aan multimedia elementen zoals full-color graphics, video, 3D.
 
3

Freeware
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)
U kunt handige Microsoft Visual C + + 2008 Redistributable Package gebruiken voor het installeren van runtime-componenten van Visual C + + bibliotheken in uw systeem.
 
3

Freeware
eXepress 1.3.0
eXepress gebruikt "UPX" om de uitvoerbare bestanden te comprimeren met het verstrekken van u een grafische gebruikersinterface die upx is het niet verstrekken van.
 
3

Freeware
DebugView 4.8
DebugView is een toepassing waarmee u controleren debug output op uw lokale systeem, of elke computer op het netwerk die u kunt bereiken via TCP / IP.
 
3

Freeware