Xtea Encoder for Delphi 1.0.0
Nu kun je elk afdrukbaar document omzetten naar BMP, GIF, JPEG, PNG en TIFF-afbeelding met behulp van de all-in-one softwaretoepassing Joy Image Printer 32/64-bit Edition.
 
60

Freeware
Delphi Code Translator 1.0
Genereer vertalingen van uw Delphi 3, 4 of 5 programma's. Slechts een paar eenvoudige stappen: Bepaal de directory van uw project, scan de code en vormen, voert u de vertaling, schrijf veranderingen en opnieuw compileren. Geen gedoe met elke
 
10

Freeware
Delphi Message Assistant 1.11
Dit hulpprogramma genereert RC-bestanden voor Delphi units. U kunt genereren RC-bestanden voor meerdere units tegelijk.
 
9

Freeware
Delphi Graphoman for InterBase 1.3
Gegenereerde code krijgt toegang tot databases met TIBStoredProc TIBQuery TIBClientDataSet van de IBX palet, waardoor aanzienlijk te verminderen programmeur werk op het schrijven van de standaard code voor opgeslagen procedures hanteren.
 
4

Freeware
True random number generator 1.0
True Random Number Generator is een tool om willekeurige getallen die zeer nuttige functie in de programmering te genereren.
 
4

Freeware
Unicode MySQL ADO Tutorial for Beginners 1.0
 De Delphi Unicode MySQL ADO les is speciaal ontworpen voor beginners, omdat het hen helpt bij het maken van een Delphi applicatie.
 
3

Freeware
LMD-Tools Free for Delphi 5 7.04
 LMD gereedschap wordt gebruikt voor het verbeteren van de functionaliteit van bestaande VCL componenten.
 
3

Freeware
Delphi 5 Tweaks 0.8
Maakt een verborgen opties van de Delphi GUI. Er ontbreken een aantal functies die zullen worden opgenomen in de volgende versie.
 
3

Freeware
All about Help files in Borland Delphi 1.0
Deze uitgebreide handleiding behandelt alle aspecten van de integratie van een help-bestand in een Delphi applicatie.
 
3

Freeware
Delphi Form Converter 1.12
Delphi Form Converter is een hulpmiddel om converteert binaire indeling delphi vorm (.
 
3

Freeware
Flash! Torrent 1.4c
Flash! Torrent is een BitTorrent client die een kleine Web Browser voor navigeren in het web over BitTorrent, een eigen tracker, enz. U kunt upload configureren snelheid, het nummer weet van zaden en collega's van een torrent, meertalige en nog
 
3

Freeware
Narrator -
Delphi code voor Microsoft Windows Verteller
 
3

Freeware
Active Query Builder Free Edition 1.7.5
Actieve Bouwer is een query builder component suite die het mogelijk maakt uw eindgebruikers om complexe SQL-queries te bouwen via een intuïtieve visuele interface.
 
2

Freeware
VSTO Support for Delphi Prism Wizard 1.0
Lange beschrijving: Deze gratis Visual Studio plug-in kunt u Microsoft Office-toepassing-level extensies met behulp van Delphi Prism precies op dezelfde manier ontwikkelen als je het doet met behulp van VB.
 
2

Freeware
Drag & Drop Component Suite 3.7
U kunt niet-visuele componenten te gebruiken voor de ondersteuning van het slepen en neerzetten van bestanden tussen applicatie en tekst, bitmaps en urls.
 
2

Freeware
SECS Pack 1.2.3.0
SEC Pack is een software tool pakket ontworpen voor eenvoudige SEC / GEM driver interface ontwikkeling De SEC Pack pakket bestaat uit verschillende componenten, zoals:.. DLL, ActiveX en Delphi, maar deze training is alleen gebaseerd op de Activ
 
2

Freeware
TZip 1.3
U kunt handige software utility TZip te gebruiken om Zip en Unzip dlls terwijl de PKZip compatibele compressie en decompressie wordt ook ondersteund.
 
2

Freeware
Fend Reloaded 0.9.0
D-Fend Reloaded is een grafische omgeving voor DOSBox. DOSBox emuleert een volledige computer met inbegrip van de DOS-opdrachtregel en maakt het mogelijk om bijna alle oude DOS-games op moderne hardware draaien met een van de nieuwere
 
2

Freeware
DGB Delphi/BCB Tweaker 1.2.1
DGB Delphi / BCB Tweaker (voormalig DGB Delphi 6 Tweaker) kunt u gebruik maken van een paar zeer nuttige ongedocumenteerde instellingen van Borland Delphi 7, Delphi 6 en C + + Builder 6. Versie 1.2.1 Kleine wijzigingen en bug vaste release.
 
2

Freeware
DFM Editor 5.5.0
DFM Editor kunt bewerken en Borland Delphi VCL Forms creëren in tekst en binair formaat.
 
2

Freeware