Free Hex Editor 3.12
Free Hex Editor Software - Binaire en Hex file editing tool voor Windows met Multi-Window, Multi-Document Interface, Text Viewer, Geavanceerd zoeken en vervangen functies.
 
1609

Freeware
AnyChart Map Converter 1.0.3261.26913
De handige software AnyChart Map Converter is speciaal ontworpen voor het omzetten van ESRI shapefiles in de speciale AMAP formaat.
 
932

Freeware
UC Micro Search Utility 5.0
U kunt handige software utility UC Micro Search gebruiken om tijd te besparen doordat het helpt bij het vinden van apparaten op basis van uw programmeermodel. Het is zeer makkelijk te gebruiken en je kunt het gratis downloaden.
 
835

Freeware
ObjectDBX 1.0
Je kunt proxy dialoogvenster overbodig maken door het installeren ObjectDBX in je AutoCAD 2004 ObjectDBX Klassen Object Enabler systeem. Het is heel eenvoudig te gebruiken en is handig voor alle gebruiker van AutoCAD.
 
827

Freeware
MySlideShow Silverlight Gallery Plug-in 1.1.3
U kunt de handige MySlideShow plug-in Silverlight Gallery gebruiken voor het gemakkelijk creëren van webdiavoorstellingen, zelfs met muziek.
 
761

Freeware
System Center Updates Publisher 2011 5.0.1727
Om software applicaties te installeren, aan te passen of bij te werken, kan System Center Updates Publisher u helpen om de gegevens en essentiële updates te importeren, zodat u gemakkelijk kunt updaten en publiceren.
 
758

Freeware
Agilent Waveform Download Assistant 1.7
Met de handige software Agilent Waveform Download Assistant kan u een serie MATLAB functies downloaden als MATLAB-bestanden. U kunt de bestanden downloaden naar je gewenste directory. Er is een hulpbestand beschikbaar.
 
755

Freeware
CubeSlice Viewer 9.20.125
Je kunt nu multidimensionale gegevens eenvoudig bekijken via de handige software CubeSlice Viewer.
 
747

Freeware
FOXPRO Programmer 4.1.37
De handige spel geluid programmering hulpprogramma FOXPRO Programmer ondersteunt de volgende genoemde FOXPRO model spelletjes: PRAIRIE Blaster, CS-24, CS-24B, KRAKATOA, SNOW-CROW PRO (SC3, SC5), SNOW-CROW PRO 2, HELLFIRE, SHOCKWAVE, OCC , XR6, NX3,.
 
712

Freeware
4EParser 4.0.115.0
De all-in-one softwaretoepassing 4EParser maakt de complexe taak van het creëren van Dungeons & Dragons 4th Edition modules voor Smitework's Fantasy Grounds II Virtual Tabletop applicatie zeer eenvoudig.
 
694

Freeware
ComWedge 1.02
De handige software applicatie ComWedge maakt het mogelijk voor gebruikers om de RS-232-signalen te bekijken in MS software.
 
681

Freeware
Hashly 1.0
De handige software utility Hashly heeft de volgende kenmerken: exporteren van hashes in MD5-bestanden; het creëren van MD5 hashes van bestanden; het uitsluiten van bestanden; multithreading; meerdere talen, en meer.
 
681

Freeware
FTC FCS 1.0
De handige software FTC FCS is speciaal ontworpen voor de besturing van robots die worden gebruikt in FTC wedstrijden.
 
665

Freeware
Niche Blueprints 3.0.0.11
U kunt nu uw favoriete blueprints software dowloaden dankzij Niche Blueprints software en vervolgens een van de demo blauwdrukken openen en alle beschikbare blauwdrukken te lezen.
 
617

Freeware
SQL User Interface (SUI) 0.65
De handige software tool SQL User Interface is in staat om volgende functies uit te voeren: het bijhouden van uw laatst uitgevoerde query's ; Het kan de query reactietijd bijhouden; het kan ook worden gebruikt voor exporteren en afdrukken, sorteren.
 
598

Freeware
ORDesigner for VS2010 1.0
ORDesigner is een visual designer voor VS2008 en VS2010. Vanaf nu kun je rijk domein-gedreven modellen sneller en eenvoudiger maken dan ooit tevoren. Maak multi Database ondersteunde model rechtstreeks vanuit database, genereer XML-toewijzing,
 
595

Freeware
Mindgames Listfile 1.0
De handige software Mindgames Listfile is speciaal ontworpen voor het weergeven van namen en attributen van bestanden in tabelvorm.
 
568

Freeware
AutomatedQA License Manager 1.0.107.0
De handige software utility AutomatedQA License Manager is speciaal ontworpen met het oog op het activeren en beheren van lopende gebruikerslicenties.
 
559

Freeware
GNInvoicePrinting 1.8
GNInvoicePrinting is een factuur Printing Software voor elk bedrijf. Het heeft alle formaten, slaat informatie op en drukt facturen op een normaal of voorgedrukte document af. Elke factuur doet wat de gebruiker verwacht van de beroemde fiscale
 
527

Freeware
RLWS Web Update Utility 1.0
U kunt de handige software utility RLWS Web Update gebruiken voor de verbetering van uw producten met behulp van bijgewerkte firmware.
 
482

Freeware