Autoroute SMTP 1.1
Autoroute SMTP (ARS) is ontworpen voor het automatisch schakelen tussen SMTP-servers, afhankelijk van welk netwerk u momenteel werkt binnen Eg heb je twee internet service providers - eerste en tweede.
 
511

Freeware
Gratis Wordpress Theme SEO 1.0
Wordpress Theme Ilonka v1.0.Adsense klaar en seo friendly.Wordpress Theme Ilonka v1.0. This adsense ready en Zoekmachine Vriendelijke WP Theme is Makkelijk in gebruik en simpel Aan te passagiers. Alle adsense en Gewone advertentie Plaatsen bevinden
 
172

Freeware
Jazz-Plugin (Win32) 1.1
Heb je ooit geprobeerd om interactieve muziek toe te voegen op uw website? Zo ja, misschien weet je al dat webbrowsers geen low-lewel MIDI ondersteunen. Zelfs niet met HTML5! Jazz-plugin zorgt voor lage niveau van MIDI-functionaliteit in web-browsers
 
113

Freeware
Accordion Content script 1.3
Groep inhoud samen en onthullen ze op de vraag wanneer de gebruiker klikt op de bijbehorende headers, met Accordeon inhoud script.
 
107

Freeware
WordPress Link Cloaker 1.00
Helpt voorkomen dat stelen van de commissies en verhoogt doorklikt tarieven als Links lijken te zijn interne dient u uw Domain.
 
98

Freeware
Xara Online Microsoft FrontPage add-on 1.0
 Met Xara Online Microsoft FrontPage Add-on, kunt u eenvoudig toegang tot alle web service modules in het menu Invoegen van FrontPage.
 
79

Freeware
MySplitCSSMenu 1.13
Heb je ooit wilde om een ??menu in je Joomla template die blijft gemarkeerd wanneer submenu items worden geselecteerd? Goed nu kunt u! Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je een top menu in Joomla met een link naar Nieuws. Als u dit menu item klikt
 
70

Freeware
DiffRes Web Page Preview Tool 1.0
Ik heb deze tool met een doel alleen: aan mijn pagina's bekijken in verschillende schermformaten.
 
29

Freeware
CGI Webstat 1.1
Een freeware CGI-toepassing voor Win95/NT te genereren en tonen de statisics van uw website: Met WebSTAT je meer doen dan alleen maar klappen te tellen.
 
21

Freeware
Counter of Visitors-7 2.0
"Counter van Bezoekers-7" is PHP-scripts voor de show teller in tekst of grafisch formaat.
 
15

Freeware
Anagram Shark Attack -
Een spel geschreven in Silverlight
 
14

Freeware
Microsoft Agent 2.0
 Het ontwikkelingsproces van inclusieve softwaretoepassing Microsoft Agent is gestopt door Microsoft. Eigenlijk is het heel handig programma dat is waarom willen we dat Microsoft Agent applicatie-ontwikkelaars en verdelers opnieuw beginnen werken.
 
9

Freeware
Blue Applet Suite 2.1
Maak cool en spannend java projecten in enkele seconden met de verbazingwekkende geavanceerde Applet Suite.
 
6

Freeware
Command Line URL To MHT Converter 1.2
Deze command line utility converteert een webpagina naar een MHTML single-bestand archief (. MHT) automatisch.
 
6

Freeware
OCSS 1.0.11
Wat is OCSS? OCSS is een Theme Creator ontworpen voor gebruikers van MyOpera.com. Het kan tot aangepaste thema's, en het genereren van de benodigde user.css bestand om het thema toe te passen op hun blog, over pagina en andere pagina's op
 
6

Freeware
Blue dot 1.20
Blauwe stip is een gratis GPL licentie Perl CGI tracking en activiteit op de website de meting script dat Apache gecombineerd stijl toegang logbestanden op gegenereerd worden.
 
5

Freeware
DB Growth on a Daily Basis -
Dit is een database tool
 
5

Freeware
Lecteur WAZ 4.0
WAZ is een "Web Archive Zip" Reader-software die u toelaat om te draaien WAZ projectbestand.
 
5

Freeware
Splash Pop-Over 1
Splash Popover creëert gebruikersvriendelijke "splash" popovers in hetzelfde venster als je normale pagina.
 
5

Freeware
WordPress Membership Site 1.00
Ontdek hoe u een WordPress Blog Verander in een betaalde leden Site die zichzelf verkoopt in minder dan 15 minuten met deze Easy-to-Use Plugin.
 
5

Freeware