Zeno 1.2
Een eenvoudige gebruiksvriendelijke en eenvoudige programmeertaal is Zeno. Zonder enige kennis of ervaring kunt u het snel leren. Het bevat ook alle aspecten van andere talen, zodat het gemakkelijk te begrijpen is.
 
470

Freeware
VB Colour Picker 2.0.16
De handige software voor het ontwerpen van VB-projecten en websites is VB Colour waarmee gebruikers gemakkelijk een kleur kunnen kiezen met behulp van de gebruikelijke Windows Color Picker.
 
463

Freeware
Lindab CADvent Plugin 1.0.51
De handige Lindab CADvent Plug-in is speciaal ontworpen met het oog op de ondersteuning van CADvents geavanceerde productie-georiënteerde functies.
 
462

Freeware
GnuPG Shell 1.0
Je kunt GnuPG Shell tool gebruiken als een alternatief van GnuPG omdat het de noodzaak van herinneren alle GnuPG's command line opties overbodig maakt. Je hoeft het alleen te installeren om het te gebruikenen het is eenvoudig in gebruik.
 
454

Freeware
FAT Sorter 1.0.4
FAT Sorter is een "eenvoudige" programma om bestanden te sorteren op een FAT-bestandssysteem worden gebruikt.
 
28

Freeware
Dosbox Win Launcher 0.1.1
Deze toepassing is voor DOSBox. Het laat u config bestand, command-line argumenten, enz. Groter, sneller, en vele malen krachtiger! Lezen, bewerken, en maak DOSBox. Conf bestanden in een krachtige, maar gebruiksvriendelijke editor! 
 
15

Freeware
Spire Free PDF Converter 1.0.8
Spire Gratis PDF Converter is een krachtige PDF-conversie-programma dat gebruikers in staat stelt om te zetten ander kantoor-bestanden naar PDF.
 
12

Freeware
Free Android app maker 1.0
De invoering van de nieuwe app maker voor Android (tm). Het is een makkelijke en gratis manier om uw eigen Android-applicaties online in enkele minuten te maken. Om te beginnen, gewoon kiezen uit een grote verzameling van toepassingen, zoals
 
7

Freeware
HelpMaker 7.4 Build 4
 HelpMaker is een must voor elke software-ontwikkelaar, want het biedt een zeer geavanceerde tools om Help-bestanden maken zonder de noodzaak van een speciale tekstverwerker.
 
7

Freeware
HTML Redirect Code 1.0
HTML Redirect code maakt de code voor een HTML-pagina redirect met affiliate link cloaking.
 
6

Freeware
Square Tubing Submitter Software 1.1
Artikel Submitter Software is de eenvoudigste en snelste manier om een ​​enkel artikel aan meerdere artikel directories hebben zonder al te veel tijd te besteden tweaken het artikel of het verzenden van het een voor een om al deze mappen.
 
6

Freeware
LPT Port Test Utility 3.0
Met deze tool en de bijbehorende hardware, bent u in staat om de goede werking van de LPT-poort van uw computer te testen.
 
6

Freeware
AceHTML Freeware 0011
De inclusieve software voor webbouwers is AceHTML Freeware die hen in staat stelt om niet alleen bouwen van websites eenvoudig , maar ook efficiënt te beheren.
 
5

Freeware
Affiliate Link Protect 1.00
Affiliate link Protect biedt script om uw affiliate link te verbergen voor mensen die zouden kunnen stelen.
 
5

Freeware
BlueGriffon 1.1.1
BlueGriffon is een nieuwe WYSIWYG content editor voor het World Wide Web. Aangedreven door Gecko, de rendering engine van Firefox 4, het is een moderne en robuuste oplossing voor webpagina's bewerken in conformiteit met de nieuwste Web Standards.
 
5

Freeware
SwiftTec Card Designer 1.0.13.269
SwiftTec Card Designer is een module die u toelaat om te bekijken opgeslagen rapporten Met deze tool kunt u kaarten zoals:. Lid Kaart, Pass Card, Aangepaste Card Het heeft een makkelijk te gebruiken en vriendelijke interface die uw b
 
5

Freeware
YouSendIt Plug-in for PaperPort 1.6.2
YouSendIt Plug-in voor PaperPort is een plug-in voor PaperPort 11 en 12 tot en met rechtstreeks uw bestanden van PaperPort. Het is net zo eenvoudig als e-mailen een bijlage. Met deze tool je hoeft niet te zorgen met de e-mailbijlage
 
5

Freeware
Social Life Saver (.NET 2.0) 1.1
Exporteren en importeren korte berichten en het telefoonboek.Eigenschappen:Exporteren van telefoon naar XML-of CSV-bestandImporteren naar dezelfde of een andere telefoonBekijk opgeslagen gegevens
 
5

Freeware
GPX Editor 1.1.77
voegt metadata grenzen op te slaan (als een metadata sectie beschikbaar is). corrigeert metadata copyright auteur schriftelijk (met dank aan AntonD voor de bugreport). Voegt een paar gegevens in de ballon van de waypoints in Gmap uitzicht en maakt
 
5

Freeware
PDU Decoder 1.1
PDU Decoder decodeert een SMS PDU string in Leesbare informatie. Het maakt niet decoderen elk type bericht, maar voor alle andere gevallen is het zeer nuttig om erachter te komen wat er in zit helemaal.
 
5

Freeware