YaHP Convertor 1.2.20a
PDF naar Image Converter is een bedrijfsapplicatie om PDF-documenten te converteren naar meer dan 100 image file formats.
 
276

Freeware
GMOD 1.69
GMOD is de Generic modelorganisme Database project, een verzameling van open source software tools voor het creëren en beheren van genoom-schaal biologische databanken.
 
26

Freeware
JAVA APPLET COUNTDOWN -
Verander gewoon een aantal parameters, uploaden naar uw website.
 
15

Freeware
Java Applet aColoring 1.00
aColoring is een kleurboek applet met een save-optie met acxImage en jspImage componenten. Het werkt op alle browsers ondersteunen van de JDK 1.1.
 
11

Freeware
Java Book Catologging System 1.002
Het doel van deze software is vooral het creëren van een Book Catalog met behulp van barcode-gegevens van de vrij avaliable CueCat (tm) barcodelezer.
 
10

Freeware
Java Calendar tCalDate 2.5.1
tCalDate is een freeware voor niet commerciële sites, betekent dit dat het gebruik ervan is gratis.
 
7

Freeware
JCODER Lite (Free Java IDE editor for Windows) 1.0
JCODER is een Java IDE die draait op Windows, die programmeurs te creëren, navigeren, te wijzigen en te debuggen van code sneller en nauwkeuriger maakt.
 
5

Freeware
Mobicents 2.0.0 Beta 4
Mobicents is de marktleider Open Source VoIP-platform. Het is de eerste en enige Open Source Certified uitvoering van JSLEE 1,1 (JSR 240), en SIP Servlets 1,1 (JSR 289). Mobicents bevat ook een krachtige en uitbreidbare Media Server.
 
4

Freeware
Project GlassFish 2.1
Project GlassFish gemeenschap voert een open source Java EE 5 applicatie server. GlassFish is een robuuste, commerciële-, productie-kwaliteit, compatibele applicatieserver die vrij is voor de ontwikkeling, implementatie en herverdeling.
 
3

Freeware
JamVM 1.5.4
Jamvm is een nieuwe Java Virtual Machine in overeenstemming met de JVMspecification uitgave 2 (blauw boek).
 
3

Freeware
Basic CS Hardware Store 3
Een voorbeeld van een JAVA ingebouwde client-server-hardware winkel.
 
3

Freeware
Flames Effect -
Geef een Flame arround een bewegende tekst.
 
3

Freeware
jo! JAVA 1.1b1
jo! is een zuiver, Gratis Java web-server. Het beschikt over: * HTTP/1.1 inclusief byte-reeksen, auto-chunking, pipelining, enz. * Servlet API 2,2 (! 2,3 beginnend met jo 1,1) * JSP 1,1 (! 1,2 beginnend met jo 1.1) * Bron niveau JSP debugging aka JSR
 
3

Freeware
Java Chat 1.01
Java / JavaScript Chat is een chat-software die het mogelijk maakt de gebruikers van een website of een prive-netwerk om te communiceren met elkaar. De software omvat: * Java / JavaScript client-toepassing.* PHP / MySQL chatserver.
 
3

Freeware
db4o - database for objects 1.40 1.40
Db4o - databank voor voorwerpen - is een snelle Java voorwerp databank. Een voetafdruk van 80 kB redt apparaat herinnering en staat online-downloaden toe. Vraag-door-voorbeeld minimaliseert hulpbron verbruik en verbetert prestatie. De automatische
 
2

Freeware
MoneyToys Free Loan Calculator 4.1.10
Deze gratis lening calculator voor Windows kunt u snel berekenen lening betalingen op basis van variabele beloning frequentie! Bevat ook informatie over MoneyToys (tm) website calculators voor uw website!
 
2

Freeware
JavaExe 3.2
JavaExe maakt het mogelijk om start uw Java-toepassing uitgaande van een. Exe alsof het een Windows-toepassing, een systeem service, of een Configuratiescherm. Het is mogelijk een JRE voorzien van de Java zodat werkt onafhankelijk van de configuratie
 
2

Freeware
BitNami JBoss Stack 7.1.1-0
JBoss is een open-source Java EE-gebaseerde applicatie server. Een belangrijk onderscheid voor deze klasse van software is dat het niet alleen een server die draait op Java implementeert, maar het daadwerkelijk implementeert de Java EE deel van Java.
 
2

Freeware
A Basic Client Server Application IV -
Updated 11/28/04 om lus on voegt / updates / verwijdert. Deze versie IV voorbeeld ziet u hoe u een eenvoudige client / server-adres toepassing met behulp van permanente gegevens op te bouwen. Deze versie wordt de vorige versie III, waardoor versie
 
2

Freeware
ArrowHead ASP Server 0.2.3
ArrowHead ASP Server is een Java Servlet die de ASP-syntax en de VBScript programmeertaal ondersteunt.
 
2

Freeware