ALPHALIST DATA ENTRY and VALIDATION 3.20
Nu kun je de invoer van gegevens controleren op basis van je wensen met behulp van handige software applicatie ALPHALIST DATA ENTRY and VALIDATION. Het bevat ook de 400 serie TIN en nieuwe alfanumerieke BTW-codes.
 
713

Freeware
Tallyman 1.80
 Tallyman Biedt een zeer flexibele manierom tally en mnemonic gegevens te beheren op een monitor wall of op plasmaschermen via multiviewers zoals deze gebruikt worden in een controlekamerfaciliteit.
 
214

Freeware
Scribe License Terms Builder 1
U kunt uw Airset account bij AirSet Desktop Sync beheren en organiseren van waar je maar wilt, zodat je er zeker van bent dat je data blijvend veilig is.
 
181

Freeware
InstallShield Tuner For Adobe Acrobat 7.0.8
InstallShield ® Tune ™ 7.0 voor Adobe ® Acrobat ®-software is ontworpen voor technisch onderlegde IT-beheerders die oplossingen te beheren voor hun gebruikers. Het biedt een grafische interface om Acrobat's Windows Installer en stelt IT-beheerders in
 
9

Freeware
E3X Configuration Tool 1.2
Een softwareprogramma nuttig bij het opzetten van E3X serie tak macht monitoren. Met deze software kunt u de kracht monitors te configureren op een eenvoudige manier. De configuratie software is gratis te downloaden en te gebruiken en is verkrijgbaar
 
7

Freeware
Zip 'n' Split 1.1
-Zip 'n' Split is de complete oplossing voor het overbrengen van grote bestanden: Comprimeer een groot bestand met behulp van 's werelds meest krachtige compressie-algoritme -Split bestanden op basis van bestandsgrootte of het aantal
 
5

Freeware
DLL And OCX Register Tool 2.5
Dit programma is volledig gratis. Voel je vrij om te gebruiken, te delen en te distribueren. De gebruiker van deze software is aansprakelijk voor enige schade of verlies van werk veroorzaakt door het gebruik van deze software-oplossing.
 
5

Freeware
FactoryTalk Activation Manager 3.50.0.21
FactoryTalk Activation Manager biedt een veilige, software-gebaseerd systeem voor het activeren van Rockwell Automation software producten en het beheren van software-activering-bestanden.
 
4

Freeware
BitNami Review Board Stack 1.6.6-0 (linux)
Review Board is een krachtige web-based code review tool die biedt ontwikkelaars een eenvoudige manier om code reviews te behandelen.
 
3

Freeware
MASM Builder 3.5
IDE MASM Builder is het Windows-applicatie die voor een eenvoudige programmering ontworpen in assembleertaal - MASM32.
 
3

Freeware
1st AutoRun Express 2.0
Laat uw cd-of dvd uw documenten automatisch te openen of weer een autorun-menu als de schijf wordt ingebracht in de computer van de gebruiker.
 
2

Freeware
QPack - Application Lifecycle Management 5.3.0
QPack door Orcanos - de toonaangevende oplossing voor Application Lifecycle Management - ALM 2.
 
2

Freeware
Database Workbench Lite for MySQL 4.2.1
Database ontwikkeling IDE voor MySQL met vele functies: visueel object editors, schema browser, SQL Insight, in twee richtingen Visuele Bouwer, sjablonen en catalogi, export en import tools en nog veel meer.
 
2

Freeware
CSLA .NET 4.3.10
De CSLA. NET Framework is een applicatie-ontwikkeling kader dat de kosten van aanleg en onderhoud van applicaties vermindert. Het kader stelt ontwikkelaars in staat om gebruik te maken van de kracht van object-georiënteerd ontwerp als basis voo
 
2

Freeware
EDI Site Manager 4.0.0.7
Deze offline applicatie suite bestaat uit twee componenten: - Offline Site Manager - Test Delivery System (Offline Browser) Installatie en upgrades moeten worden uitgevoerd op LAN internet connection.You moet gebruik maken
 
2

Freeware
HAISEN SoftWare System 1.1
Patroon Design Software voor Haisen Textiel automatische Sock Machine is de software die de textielmachine zodat de bestuurder ingevoerde gegevens, variabelen en parameters in om de machine werkt.
 
2

Freeware
FreeBestDial CallShop 1.0.0.1
FreeBestDial is een toonaangevende Voice over IP Solution (VoIP-oplossing) Provider en System Integrator.
 
2

Freeware
Simple SQL Copy 1.0.0.22
Eenvoudige tool om databases van een SQL Server naar de andere te kopiëren.Kopieert een SQL Server-database van de ene server naar de andere door backups te maken, het kopiëren van de back-up bestand naar de doelserver en het herstellen van de
 
2

Freeware
Code Past WLW plugin 1.0
Code in het verleden is Windows Live Writer plugin die u helpt om gebruik maken van standaard copy / past procedure om goed opgemaakte XHTML-code bloggen.
 
2

Freeware
Microsoft Windows Performance Toolkit 7.1
De Windows Prestatie Gereedschap (WPT) Kit bevat prestatie-analyse tools die NET Framework 3.
 
2

Freeware