PID and State Feedback Control of DC Motors 2.0
De handige software applicatie voor al diegenen die de beschikbaarheid van hun kamer of vakantiehuis op het internet willen weergeven is OneClickUpdate omdat het in staat is om op elk moment informatie te verstrekken aan de bezoekers.
 
196

Freeware
Billiard Simulator -
Dit is een GUI om biljart te simuleren op Matlab. Het is niet alleen nuttig voor het maken van afbeeldingen voor bestanden, maar ook voor het doen van onderzoek in biljart dynamische systemen, zoals men kan dit programma gebruiken om veel inzicht te
 
46

Freeware
Turbo Code Simulation -
Genereer een turbo-code, en iteratief decoderen van de code met behulp van MAP detectoren.Punctured en unpunctured turbo codes worden uitgevoerd.
 
17

Freeware
MATLAB for Bioinformatics -
Dit webinar werd opgenomen op 20 november 2003. Bioinformatica onderzoekers en ontwikkelaars over de hele wereld vertrouwen op MATLAB om wetenschappelijke ontdekking te versnellen en de ontwikkeling te reduceren. Ontwikkelaars in de bioinformatica
 
14

Freeware
Computation of Special Functions -
MATLAB routines voor de berekening van Speciale functies Deze routines zijn een directe vertaling, uitgevoerd met behulp van f2matlab, van de oorspronkelijke FORTRAN-77 uitvoering van "Berekenen van Speciale functies.
 
11

Freeware
matlab m-sequence generation program -
Genereert meerdere binaire, ternaire, en vijf niveau m-sequenties
 
10

Freeware
MATLAB simulation of fixed-mass rigid-body 6DOF -
% SIXDOF Bereken vliegtuigen met vaste massa van starre lichamen zes graden-van-vrijheid% bewegingsvergelijkingen met behulp van MATLAB ODE45 solver.
 
10

Freeware
Matlab Random Number Generator -
Dit zip-bestand bevat 1) 3 MATLAB functies voor het gelijkmatig verdeelde willekeurige getallen te genereren in het interval (0, 1) -> randCrypt.
 
10

Freeware
MATLAB Petri Net Toolbox -
De Hybrid Petri Net Toolbox is de sofware gebruikt onder MATLAB 6.5 (R13) tot hybride systeem modellering te analyseren.
 
8

Freeware
Matlab Fast Fourier Transform -
Deze functie wordt geschreven te begrijpen en / of een FFT-algoritme en het gebruik van radix2 procedure verklaren.
 
8

Freeware
cport -
De CPORT minitoolbox levert basisfuncties te openen, te configureren, te lezen van en schrijven naar seriële en parallelle poorten onder Microsoft Windows 95/98 en (misschien) NT.
 
7

Freeware
Tektronix wfm file reader -
Bekeerlingen TSD5/6/7k en DPO7k/70k. WFM bestand naar ASCII-formaat met de tijd-array data_start en data_stop invoerargumenten zijn optioneel en kunnen worden gebruikt om delen van het bestand te lezen
 
6

Freeware
Matlab-GUI equity derivative calculator -
Leer Matlab GUI op een aandeel afgeleid instrument rekenmachine te coderen, opties omvatten: Europese optie Amerikaanse optie Aziatische optie Index toekomst Cash-of-niets optie Asset-of-niets optie Terugblik optie Chooser optie Samengestelde optie.
 
4

Freeware
A-star Search Algorithm -
MATLAB / C + + gemengde implementatie voor Astar zoekalgoritme Gebruik:1. Pak het zip-bestand2. Type "Mex Astar.cpp" in MATLAB Command venster om Astar.dll genereren (u moet kiezen om een ??dergelijke mogelijkheid hebben bij het installeren
 
4

Freeware
Mathematica Symbolic Toolbox for MATLAB 2.0
     MATLAB een vertegenwoordiger tool die gebruikers met alle van de figuratieve en hoge precisie numerieke kwaliteiten van Wiskundige biedt.
 
4

Freeware
MATLAB Huffman -
[CODE, COMPRESSION] = HUFFMAN5 (P) P is de kans (of het aantal voorkomens) van elke alfabet symbool CODE geeft de Huffman code in een string formaat van enen en nullen COMPRESSION geeft de mate van compressie Huffman5 werken van het eerste gebouw van.
 
3

Freeware
Calculates inverse Z-transform by long division -
Er zijn vele manieren om inverse Z transformaties te evalueren. Een daarvan is inverse Z-transformatie door staartdeling. Hier stuur ik een functie om dit gemakkelijk te doen. U kunt verdelen een polynoom enige mate door een polynoom elke graad.
 
3

Freeware
DTMF Encoder/Decoder -
Dit kleine en eenvoudige dtmf hulpmiddel is gemaakt op de universiteit. Het coderen en decoderen van een reeks van DTMF-tekens.
 
3

Freeware
Matlab Game of life 2.5.1
Programma dat het mogelijk maakt om een ??beeld (in zwart-wit, grijstinten of in kleuren) te gebruiken als uitgangspunt cellen voor spel van de Conway's van het leven. U kunt ook de afbeelding bewerken of start een blanco afbeelding. De animatie
 
3

Freeware
MIMO Toolbox -
De MIMO Toolbox is een verzameling van Matlab functies en een GUI. Het doel is om de Werkset Besturingselementen voor Matlab te vullen met functies staat de behandeling van de multivariabele input-output scheme.The MIMO-Toolbox is ontwikkeld voor
 
3

Freeware