HTTP Compression Module 1.0.3.3
Boost-up van uw website prestaties met deze efficiënte HTTP-compressie-module en bespaar tot 80 procent op bandbreedte, terwijl ook het verminderen van laadtijden.
 
9

Freeware
Photo to Cartoon Online 1.0
Online tool die beelden omzet naar cartoons. Klik dan op Open Foto, kies een foto van uw lokale computer en het zal automatisch worden omgezet in een cartoon. U kunt deze tool gebruiken op onze website
 
5

Freeware
Yuzhe Cool Album Free Version 1.0
Yuzhe Cool Album is een slim album maker waarmee u een groep van statische foto's om te zetten in een flash-album.
 
5

Freeware
Likno Drupal Menu Module / Addin 1.0.1
Maak krachtige JavaScript / CSS menu's voor uw Drupal websites / projecten met geen JavaScript of CSS ervaring vereist.
 
4

Freeware
Crop and Resize 1.0
Een gratis online foto-editor die gewassen en past de grootte aan foto's en andere afbeeldingen.
 
3

Freeware
Flipz Voice Master 3
Flipz Voice Master stelt u in staat om volledig lip-gesynchroniseerd geanimeerde karakters in Flash-formaat in een kwestie van minuten te creëren.
 
2

Freeware
Application migration 1.0
Toepassing migratie van VB6/.NET naar Web-en Cloud. Voer een gratis beoordeling bereidheid test op uw. NET applicatie EXE en leren hoe dicht u bij upgradiing het aan SaaS Web of Cloud met behulp van Visual WebGUI CloudMove oplossing.
 
2

Freeware
PublicPIM Website Database App 0.5.3
Laatste versie 0.5.3 kunnen automatisch worden geupload en geïnstalleerd met behulp van onze 3 deel Proces vinden op de OpenDb website. Een Website Database applicatie gemaakt met Javeline Framework boven een open MySQL db. Gratis ppContact widget
 
2

Freeware
PublicPIMppContact 2
ppContact is Multitabbed vorm die kan in de Web-pagina worden geplakt voor interactie met MySQL database
 
2

Freeware
Snap Buzz 2.01
Ontdek hoe deze automatische Screen Capture Tool dat bespaart u veel tijd door klikken Meerdere Screenshots in een keer.
 
2

Freeware
iPhone app maker 1.0
Deze website is voor al die mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van hun eigen iPhone, iPod Touch en iPad compatibele toepassingen.
 
1

Freeware
Metamorphosis Design Webmaster`s Kit 1.0.1
Een van de grootste gratis verzameling van de beste CSS / flash templates en Wordpress Thema's uit Metamorphosis Design.
 
1

Freeware
Sigma Linb AJAX components library 1.10.1
Visuele uiteindelijke beeld maten is een Ajax-componenten bibliotheek voor het bouwen zero footprint Ajax-browser applicaties die aanvoelen als desktop GUI applicaties.
 
0

Freeware
Spin Wizard 2.0
Free Content Spinner gevestigd in Adobe Air, dus het werkt op bijna elke computer. Het draait de tekst in verband met artikelen, video's, persberichten, podcasts en nog veel meer. Werkt met de beste automatisering programma's zoals Traffic
 
0

Freeware
Cassini Web Server for ASP.NET 2.0 (Version 2.0.8)
UltiDev Cassini is een gratis, licht van gewicht en herdistribueerbare web-server die kan hosten ASP.
 
0

Freeware
email_scramble1.1 1.10
verminderen van de steeds toenemende stroom van spam hoeft geen software te installeren - gewoon downloaden en uitvoeren.
 
0

Freeware
I_spy
Montior alle online activiteiten! De ieSpy doet het allemaal en geeft u de gemoedsrust die u nodig hebt! U zult compleet weten hoe uw computer wordt gebruikt! Print rapporten, zie de sites die ze hebben bezocht vandaag en meer. tracks welke sites
 
0

Freeware
RedX Meta Tag Builder
RedX Meta Tag Builder is nu beschikbaar als gratis download. Deze gratis SEO software tool is een meta tag builder waarmee u snel effectieve metatags voor al uw HTML-documenten en websites. De volgende tags (hieronder) worden alle gegenereerde met
 
0

Freeware
Windows Live Writer Plugin - Sharper Photo 1.0
Scherpere foto is een plug-in voor Windows Live Writer waarmee u het bewerken van uw foto's.
 
0

Freeware
SocketPro 1.0.4
SocketPro is een pakket van software componenten geschreven vanuit batching, asynchronie en parallelle berekeningen met vele unieke en kritische functies waarmee u eenvoudig en snel beveiligde internet-enabled client en server applicaties te.
 
0

Freeware