Free and Easy Biorhythm Calculator 2.20
 Bioritme calculator is een krachtige, eenvoudig te gebruiken applicatie die wordt gebruikt voor het maken van persoonlijke voorspellingen.
 
1384

Freeware
ABC Timetable 1.10.0303
Maken en afdrukken tijdschema voor school en andere activiteiten! Selecteer gewoon het aantal dagen, voert u uw tijd en onderwerpen, selecteert ontwerpen, kleuren en lettertypen, opslaan voor later hergebruik en afdruk zoveel exemplaren als u wilt.
 
27

Freeware
Logisim 2.7.1.244
Logism het is een tool ontwikkeld of ontworpen voor studenten en andere mensen die in aanraking met elektrische of elektronische.
 
9

Freeware
VerbAce-Free Spanish-English 1.02
VerbAce-Free Spaans-Engels is een vertaling software die Spaans-Engels-Spaans vertaling voor woorden en zinnen die worden weergegeven in Windows-toepassingen biedt.
 
9

Freeware
Open Quran 1.9.15
De meeste Koran Software bestaat uit een Koran-versie en een aantal vertalingen, die gebruikers kunnen niet kiezen of wijzigen.
 
8

Freeware
Biorhythms Calculator 2.7
Berekent en toont bioritme grafieken. Vul je geboortedatum en deze applet en het zal uw bioritme. Het berekent uw 23-dagen fysieke, 28-daagse emotionele, 33-dagen intellectuele en gecombineerde cycli. De gecombineerde cyclus wordt ook wel het geluk
 
7

Freeware
Quran with Tafseer 1.0
 Quran Met Tafseer 1.0 wordt gebruikt om te lezen en te leren van de Heilige Koran in het Arabisch, Urdu en Engels Talen met vijf vertalingen en vier Tafseer, allemaal gebundeld in een gemakkelijk te gebruiken en de geringe afmetingen van de
 
6

Freeware
Eye Strain 1.0
Vermoeide ogen toepassing is een freeware voor computergebruikers. Ontspan uw oog met de ogen. Software zullen drie richtlijnen Blink frequentie uit te voeren, Ergens Kijk, Eenvoudige oefeningen. Ben je computergebruiker? Hebt u last van vermoeide
 
6

Freeware
Free Baby Boomer Bible Browser 14.11
Studie 143 Bijbels met een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel. Verkrijg de NIV, NASB en vele vertalingen, waaronder, grieks, spaans, hebreeuws en meer teksten. Bevat nu Android-en iPhone-versies.
 
5

Freeware
Guitar lessons - GCH Guitar Academy U1 3.00
Leren gitaar spelen met deze bekroonde gitaar cursus ontwikkeld over vijftien jaar om de best mogelijke resultaten te krijgen.
 
5

Freeware
Bible Analyzer 4.8.1.20
Bijbel Analyzer is een Bijbelse analyse programma ontwikkeld om te helpen gelovigen in hun studie en de verdediging van de Heilige Bijbel.
 
5

Freeware
Portable Brain Workshop 4.8.1
Portable Brain Workshop is een Python-implementatie van de Dual N-Back mentale oefening.
 
5

Freeware
Portable Ginkgo CADx 2.5.4.0 RC
Portable Ginkgo CADx is de draagbare versie van Ginkgo CADx ontwikkeld om te kunnen draaien vanaf een USB flash drive of een ander draagbaar apparaat.
 
5

Freeware
ScionPC 7.6
RB Plugin Plunger kunnen oude en nieuwe stijl plugin formaten te verwerken, met een lijst van de eigenschappen, methoden, gebeurtenissen, constanten, interfaces en modules, een plugin definieert.
 
5

Freeware
Bits and Bytes - Lesson 3 1.0
Bits & Bytes is een verzameling van vijf lessen gemaakt door MSDN (Microsoft Developer Network) gericht op mensen die willen om mee te doen met software ontwikkeling van technologieën.
 
5

Freeware
GCH Guitar Academy course (unit 1) 3.00
De GCH guitar Academie cursus is ontwikkeld meer dan vijftien jaar om de best mogelijke resultaten van zijn studenten te produceren.
 
4

Freeware
Arts and Literature Quiz 1.0
Denk je dat je weet veel over Kunst en literatuur? Neem de Kunst en literatuur Quiz om uit te zoeken wat voor soort whizzkid je bent. Dit is een multiple choice vraag en antwoord quiz soort spel net als degenen die u tijdens de examens. Kies de
 
4

Freeware
Sports and Entertainment Quiz 1.0
Iedereen geniet van sport en entertainment, maar hoeveel weet u echt over je favoriete bands of sporters.
 
4

Freeware
Web POS - Imonggo Free Web Based POS 2.38
Imonggo gratis web POS is niet zomaar een POS-systeem, maar een volledige web-based retail management oplossing waarmee u te bedienen en beheren van honderden winkels.
 
4

Freeware
Kobo Desktop Application
De Kobo Desktop Application kunt u lezen, bouwen van een digitale bibliotheek en een winkel voor eBooks op uw computer of laptop.
 
4

Freeware