MaxType LITE Typing Tutor 1.3
MaxType LITE typing tutor is een gratis multifunctinal typen tester voor Windows. Dit programma kunt u niet alleen voor test-en oefen je vaardigheden te typen met een *. txt bestand, maar om af te drukken op uw test-diploma's (statistische gegevens
 
1032

Freeware
QMSIM 4.0
De all-in-one QMSIM kan elke bandpass RF modulation genereren. Het is een heel makkelijk te gebruiken programma door iedereen. Active designs worden gebruikt door de AM-serie, terwijl I en Q baseband ingangen direct de LO input moduleren voor het
 
895

Freeware
Literacy Entry 3 Test A 8.0.22
Het inclusive programma voor docenten is Literacy Entry 3 Test A die ze kunnen gebruiken om te oefenen. Je moet binnen 60 minuten antwoord op 30 vragen geven terwijl de herziening van antwoord mogelijk is.
 
878

Freeware
Laerskool Mikro 1.0
De alles omvattende software voor opleidingsinstituten is Laerskool Mikro. Ouders kunnen daarmee dagelijks schoolnieuws bekijken. Het toont informatie over de school en wordt automatisch bijgewerkt, zelfs wanner het nog niet helemaal gereed is.
 
845

Freeware
DAMBE 5.2.65
 DAMBE Is een kleine, makkelijk te gebruiken applicatie speciaal ontworpen om u te helpen met data-analyse, moleculaire biologie en evolutie.
 
571

Freeware
Personal Ancestral File 5.2.18
Personal Ancestral File 5.2.18 is uitgebracht als een nieuwe Windows-versie van een van de meest gebruikte genealogische management programma's voor thuis computers, die kan gratis worden gedownload van het internet. PAF biedt geen genealogische
 
479

Freeware
Platinum Pursuits Dashboard 3.8
Je kunt handige software Platinum Pursuits Dashboard gebruiken voor volgende doeleinden: voor geven van toegang economische informatiebronnen; voor het leren over de Amerikaanse economie cycli en FX handel, enz.
 
363

Freeware
Konjugator for Linux 0.1
De handige Plug-in voor Microsoft Office is imagePROGRAF die u kunt gebruiken voor het aanpassen en afdrukken met imagePROGRAF printers.
 
318

Freeware
NetKit-SRL 1.0.4
Je kunt de software Reverse Speech Professional snel en eenvoudig gebruiken voor het bewerken van audio-of geluidsbestanden. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg eenvoudig is.
 
307

Freeware
ETH Lecture Communicator 1.0
D64 Editor is zeer nuttige software voor het gebruik van C64 tekenset in bestandsnamen.
 
266

Freeware
FishBuster 1.0
FishBuster Is een zeer nuttige software applicatie die de gegevens over de visserij op het bureaublad weergeeft.
 
239

Freeware
Grey College Primary School Bloemfontein 1.0
Nu kun je jezelf op de hoogte van de activiteiten van uw kind houden door het gebruik van de handige software Grey College Primary School Bloemfontein.
 
210

Freeware
Free QuizMaker 6.2.0.3494
Je kunt de handige software Free QuizMaker niet alleen gebruiken voor het creëren van online enquêtes en quizzen maar ook voor het toevoegen van formules, afbeeldingen, video en audio aan de vragen.
 
209

Freeware
HamExamHelper 1.1.0.0
De zeer complete software voor thuisgebruiker is PhoneBook95 Pro die in staat is adressen evenals telefoonnummers en e-mailadressen, enz. te organiseren. De gebruikersinterface van deze bekroonde software is zeer eenvoudig te gebruiken door iedereen.
 
198

Freeware
Sales Letters That Get You Immediate -
Je kunt de handige MEB Talk software alleen gebruiken met PC Soft Phone. Je moet eerst credit in je account laden voordat je kunt praten. Daarna gebruik je internet en een VoIP-verbinding op een telefoongesprek te maken.
 
140

Freeware
Physion For Linux 1.0
De handige software PowerAgent die in principe wordt gebruikt om uw training naar een hoger niveau te tillen, heeft de volgende kenmerken: het ondersteunt intervalanalyse, belangrijke statistieken en kan ook worden gebruikt voor het analyseren van.
 
131

Freeware
TI Connect 1.6
  Texas Instruments heeft een interessante app bekend als TI Connect dat gebruikers gegevens uit te wisselen tussen hun TI grafische rekenmachine laat met hun pc via een USB-kabel ontwikkeld.
 
110

Freeware
Jingle Keyboard 2.4
 Jingle Keyboard is een exclusieve en behulpzaam nieuwheid desktop-programma waarmee u uw het typen klinken als een echte typemachine.
 
92

Freeware
Unscrambler 2.0
Je kunt handige software Platinum Pursuits Dashboard gebruiken voor volgende doeleinden: voor geven van toegang economische informatiebronnen; voor het leren over de Amerikaanse economie cycli en FX handel, enz.
 
76

Freeware
selfexamprep E20-326 Practice Testing Engine 2.0
Nu kunnen bedrijven adresgerelateerde informatie en communicatie efficient beheren met behulp van exclusieve software tool AG-VIP SQL.
 
31

Freeware