Arabic School Software 1.0
Ontdek Arabisch met onze eenvoudige en toch volledig interactieve Arabische taalsoftware.
 
1697

Freeware
Translate Genius 1.0.11
Translate Genius is een handige browser add-on die je helpt om een ??vreemde taal te leren. Met deze nette add-on kunt u snel de vertaling van een woord of een groep woorden in een taal van uw keuze krijgen. Translate Genius kan automatisch een
 
556

Freeware
NHM Converter 1.0.2923.1302
Je kunt NHM Converter gebruiken voor het omzetten van tekst in de meeste bekende Tamil tekencodering regelingen van de ene taal naar de andere taal.
 
527

Freeware
Kannada Indic Input 2 2.0
Nu kunt u uw Engels QWERTY-toetsenbord gebruiken voor het schrijven Indiase talen en dit is het mogelijk door het gebruik van de all-in-one software Kannada Indic Input 2.
 
414

Freeware
YBDict - Yadabyte Dictionary 1.02
Je kunt de allesomvattende software ElementsXXL gebruiken voor het toevoegen van volgende functies naar Photoshop Elements: toetsen, sneltoetsen, nieuwe menu-items, pictogrammen en dialoogvensters, enz.
 
273

Freeware
Qvadis Lexica 2.1
De door Advantech Co, Ltd ontwikkelde software ADAM-5000TCP-6000 is een verzameling van handige functies en structuren. U kunt theses functies en bijbehorende structuren gebruiken voor interfacing met I / O-modules van Advantech ADAM Ethernet.
 
180

Freeware
WridiOne 1.04 BETA
Je kunt he allesomvattende software PANCROMA gebruiken voor het creëren van 15m resolutie gekleurde pan-gesleepte beelden.
 
147

Freeware
Mecanog 2.0
Nu kun jeje werk vereenvoudigen dankzij de handige software utility DiskCalculator die je kunt gebruiken voor het berekenen van HDD ruimte / opslag tijd. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg eenvoudigte gebruiken is voor iedereen.
 
141

Freeware
Homemade Dictionary for Linux 2.01
De all-in-one software COSMIC HC08/HCS08 Evaluation Kit is speciaal ontworpen om het complexe migratieproces tussen targets te vereenvoudigen.
 
94

Freeware
Mini Curso de Ingles gratis de ABAEnglis 1.0
-Nu kunt u het antwoord van uw vraag in de audio-modus te horen via de ongelofelijke tool Mini Cursus Engels ABAEnglis.
 
47

Freeware
Free 25 Language Phrasebook 6.1
Gratis 25 Taal Phrasebook: Duits, Frans, Spaans, Catalaans, Portugees, Italiaans, Grieks, Deens, Nederlands, Zweeds, Noors, Fins, Tsjechisch, Pools, Hongaars, Russisch, Kroatisch, Turks, Hebreeuws, Arabisch, Japans, Chinees, Indonesisch , Maleis, en.
 
19

Freeware
English by Picture 1.0
Engels door Picture (Engpic) is een software geschreven om voor de kinderen om Engels te leren.
 
17

Freeware
Sleepy Hollow 2.0
Burton Verwante Fonts
 
17

Freeware
Quran Software in Urdu Beta
 Quran Software In Urdu wordt gebruikt om te lezen en te leren van de Heilige Koran in het Urdu met vijf vertalingen en vier Tafseer, allemaal gebundeld in een gemakkelijk te gebruiken en de geringe afmetingen van de aanvraag.
 
12

Freeware
Keyboard Explorer 1.1.8
Keyboard Explorer traint elke beginnende gebruiker om alle gemeenschappelijke toetsen op het toetsenbord.
 
12

Freeware
Korean Fonts Support For Adobe Reader X EN 10.0
Adobe Reader X Font Packs kunt u om te laten zien en interactie met documenten geschreven in een andere taal dan die worden ondersteund in uw eigen Adobe Reader-software.
 
11

Freeware
Dictionary English - Hindi 2
Nu kunt u eenvoudig Engels woorden in Hind en Hindi te vertalen in het Engels met behulp van handige - programma Woordenboek Engels Hindi.
 
11

Freeware
Tamil Keyboard 1.0.0
 De handige software applicatie Tamil Keyboard maakt de moeilijke taak van het typen in Tamil in alle Windows-toepassingen zeer eenvoudig.
 
10

Freeware
Azerbaijan-English Dictionary 1.0
Het is een vrij woordenboek. Er zijn meer dan 25000 in het Engels en 30000 woorden in het Azeri.
 
10

Freeware
SOWPODS Scrabble Dictionary 2.0.0.2
Scrabble Dictionary op basis van de SOWPODS Lijst van 267.000 + goedgekeurde SCRABBLE woorden. Professionele en recreatieve scrabble spelers zouden vinden deze nuttig in het verbeteren van hun vaardigheden en kennis van scrabble woorden. Het heeft
 
9

Freeware