Spektrus 1.0.5.141
Je kunt de handige software Spektrus gebruiken voor de volgende doeleinden: om te oefenen aangezien het de emissiespectra elementen 1 tot 99 automatisch kan weergeven; Het ondersteunt ook de volgende bereiken: zichtbaar, infrarood en ultraviolet;.
 
962

Freeware
Processing Modflow 8.0.17
Processing Modflow Is een uitgebreide geïntegreerde grondwatermodellering systeem dat wordt door vele organisaties wordt gebruikt zoals onderzoeksinstellingen, adviesbureaus, agentschappen en entiteiten van de Verenigde Naties.
 
810

Freeware
Ortep3 for Windows 1.076
GUI is de meest aantrekkelijke en nuttige tool om te communiceren met mensen. Ortep3 for Windows Helpt u om thermal ellipsoïde plots te maken op een eenvoudige manier. Het is een MSWindows-versie van de huidige versie van ORTEP-III. ORTEP-III kan
 
505

Freeware
EdChemS 2.6.025
De handige software applicatie EdChemS maakt de moeilijke taak van het tekenen van chemische structuren zeer eenvoudig.
 
313

Freeware
Photovoltaic Plant Harmonic Calculator 1.0
De all-in-one software-utility Photovoltaic Plant Harmonic Calculator maakt de complexe taak van het berekenen van harmonicsn die worden veroorzaakt door een PV-installatie op de plaats van het koppelen zeer eenvoudig en snel.
 
306

Freeware
Phone Dialer-7 1.0
De handige software ConstructionDataManager is speciaal ontworpen als datavoorbereiding-, bewerkn en rapportage software.
 
304

Freeware
TPSI 9.0
De handige software-applicatie TPSI is speciaal ontworpen voor de gebruikers die snel en gemakkelijk toegang willen tot thermofysische property data.
 
301

Freeware
JAGS 1.0.3
U kunt de handige software Spiritual Real Time Correction 4 You Ultra Lite gebruiken voor volgende doeleinden: voor het verminderen van stress; voor het verbeteren van je ontspanningscollectie; voor het volgen van volgende programma's: Reiki, Tai.
 
247

Freeware
Post 2.01
Het genereren en verwerken van zakelijke papieren vereist meestal een aantal gespecialiseerde software-oplossingen, vooral wanneer het gaat om bepaalde papiersoorten.
 
222

Freeware
Oficalc 9.41
SQL Health Monitor gratis tool haalt uitgebreide gegevens over de MS SQL-database servers en presenteert ze als visueel elegante grafieken en rapporten.
 
183

Freeware
SWRC Fit 1.2
MasterKing Software is voor de ontwikkeling van superieure meester-keying systemen.
 
171

Freeware
Orbiter Challenges 0.3
Je kunt de handige software AVG LiveKive gebruiken voor het veilig bekijken en delen van gegevens.
 
151

Freeware
Flames-2D 1.06
U kunt de uitgebreide suite van exclusieve softwareoplossingen Radio Operations Center for Kantronics downloaden.
 
146

Freeware
Surat Al-Baqrah 1.0.0
Het programma heeft een visuele interface die het gemakkelijk maakt om indexbestanden te ontwerpen en te creëren.
 
98

Freeware
Matrix zeroizer 1.0
U kunt video's en tekst combineren om stevige presentaties te maken met behulp van Dise Composer.
 
72

Freeware
PyMca for Linux 4.4.0
Nu kunt u uw BB smartphone bedienen vanaf wifi USB of Bluetooth met behulp van TinyController. Synchronisatie van uw BB appsop uw bureaublad is slechts een functie die het biedt.
 
69

Freeware
Power Age Sky Simulator FREE Edition 1
Vermogen Leeftijd Sky Simulator Free Edition geeft u de mogelijkheid om de hemel te observeren op uw computer.
 
24

Freeware
JMPalm 1.3.0
De all-in-one software Metzcal biedt gebruikers geavanceerde een kruiden record tracker dievele processen ondersteunt, zoals dieetanalyse en genetica functionaliteit.
 
24

Freeware
Genealogica Grafica 1.12.6
Maak een voorouder of afstammelingen grafiek voor webpublicaties. Produceer een elegante web-stijl genealogische tekst in uw eigen taal. Link grafieken en tekst en publiceren op het web. Schitterende resultaten en gemakkelijk te produceren uit een
 
16

Freeware
Resistor Colour Code Solver 1.3.1
U kunt handig Weerstand kleurcode Solver gebruiken voor het berekenen van de weerstand waarde.
 
14

Freeware