FileBox eXtender 2.01.00
- Deze tool voegt aan de standaard Windows van Microsoft's OS en dialoogvensters Bestand / Open, Bestand / Sla een paar extra knoppen.
 
2468

Freeware
Duplicate Finder 5.4
Om bestanden die zijn opgeslagen op een plaats die u niet? T weet en je hard nodig hen, de beste tool om te gebruiken is de dubbele vinder die de gemakkelijkste met krachtige zoeken motoren die het bestand zorgt ervoor gevonden te vinden en het kan
 
1527

Freeware
File Type Manager 2.0.1
De handige software applicatie File Type Manager kan de moeilijke taak van het beheren van bestandstypen, uitvoeren en shell extensies zeer eenvoudig maken voor u.
 
817

Freeware
FragExt 2.0.901.3601
Met FragExt kun je je bestanden defragmenteren op een nieuwe manier, heel anders dan de klassieke defragmenteren methoden die door de rest van de programma's wordt gedaan.
 
786

Freeware
NVTweak 1.7.1
Volgende nieuwe opties worden geboden door deze handige software NVTweak in het Classic NVIDIA Control Panel / driver: Temperatuur instellingen; AGP-en hardware-instellingen; Twin View; Over clocking, debuggen, Video Mixing Renderen, en nog veel.
 
714

Freeware
Music Unlimited Transfer 1.2.00.08201
Je kunt de allesomvattende software Music Unlimited Transfer gebruiken voor de volgende doeleinden: voor het overbrengen van muziek naar je toestel; voor directe toegang tot je favoriete nummers op een verscheidenheid van Sony home en mobiele.
 
661

Freeware
SC-QuickBurner 3.0
De handige software SC-QuickBurner maakt configuratie van het geheugen apparaten zeer eenvoudig.
 
612

Freeware
GeoMerge 1.0.1
Nu kunt u eenvoudig twee of meer shapefiles of TAB bestanden samenvoegen in een shapefile dankzij de handige software-applicatie GeoMerge.
 
356

Freeware
Optimum Data Recovery for NTFS Formatted 1.0.0.1
Nu kunt u eenvoudig uw verloren of verwijderde bestanden van een NTFS-bestandssysteem herstellen via de ongelooflijke softwaretoepassing Optimale Data Recovery.
 
275

Freeware
AML Free Disk Defrag 3.0
Nu kun je je systeemsnelheid verbeteren door gebruik te maken AML Free Disk Defrag software.
 
237

Freeware
Winfluence 2.0
De all-in-one CAD / CAM applicatie CamBam is speciaal ontworpen voor de productie van tool paths en Gcode voor de CNC machine.
 
221

Freeware
Block File Reader 2.0
Om gegevens veiligop te slaan, wachtwoord veilig te stellen en geheime tekst te beveiligen, gebruik je best de krachtige Password Agent.
 
190

Freeware
Rizone File Checker 0.0.9.91
De ongelooflijke applicatie RoundsToGo laat gebruikers communiceren met vrienden en ook nieuwe vrienden te maken door ze aan elkaar voor te stellen.
 
163

Freeware
MD5 Checker 2.30
Als je een Mac-gebruiker bent helpt Wondershare DVD Copy for Mac je met het kopiëren van D5 en D9 DVD-video's, met de mogelijkheid om van het ene formaat naar het andere te kopiëren.
 
134

Freeware
FreeScrub 0.1
Nu kunt u efficiënt en eenvoudig gestructureerde gegevens creëren, opslaan en bijwerken van met behulp van de exclusieve software SDB Explorer.
 
132

Freeware
FotoCat 1.2
Je kunt nu je BlackBerry of iPhone inzetten als een afstandsbediening voor je computer met behulp van handige software applicatie Freemote Control Server.
 
129

Freeware
TrueType Changer 1.0.2.0
Je kunt de handige software Spektrus gebruiken voor de volgende doeleinden: om te oefenen aangezien het de emissiespectra elementen 1 tot 99 automatisch kan weergeven; Het ondersteunt ook de volgende bereiken: zichtbaar, infrarood en ultraviolet;.
 
116

Freeware
Text File Line Stripper 2.1
De ongelooflijke, in VB6 geschreven, software Gallimaufry is eigenlijk een set van Active X-besturingselementen, speciaal ontworpen voor de ondersteuning van legacy applicaties.
 
76

Freeware
clear.fi 2.0
Clear.fi zet je favoriete spullen op de plaats waar u het wilt: overal Clear.fi automatisch verbinding met alle apparaten in uw thuisnetwerk - uw smartphone, notebook, alles-in-een PC, HD media player,! huis opslag, enz. en verzamelt mediabestanden
 
65

Freeware
TrID 1.55
Ben je ooit in een situatie waarin je niet weet welke toepassing kan een bestand te verwerken.
 
46

Freeware