Disk Explorer Professional 3.60.11
Een krachtig hulpmiddel voor het catalogiseren van volumes zoals cd's, dvd's, diskettes, harde schijven of netwerkstations Een krachtige tool voor het catalogiseren van volumes zoals cd's, dvd's, diskettes, harde schijven,.
 
5

Freeware
Advanced MP3 Catalog Reader 2.40
Gratis programma bij Advanced MP3 Catalog-bestanden. Advanced MP3 Catalog Reader is het gratis programma bij Advanced MP3 Catalog.Advanced MP3 Catalog Reader kunt u bekijken, navigeren en zoeken in Advanced MP3 Catalog (AMC) bestanden. De applicatie
 
4

Freeware
Disk Index 1.4.0
Nu kunt u uw cd / dvd-collectie catalogus met behulp van eenvoudige functie Disk Index.
 
3

Freeware
[128]Video Database 1.0
Is ontworpen om u te helpen organiseren van uw film collectie. De [128] Video Database applicatie is ontworpen om u te helpen uw film collectie. Blijf op de hoogte van uw favoriete films in een database. Sorteer uw filmtitel naar geslacht, naam of
 
2

Freeware
DisKat Prototype
Een schijf catalogiseren systeem die u zullen helpen het beheer van uw collectie cd's en dvd's De DisKat applicatie is ontworpen om een ​​schijf te catalogiseren systeem die u zullen helpen het beheer van uw collectie cd's en.
 
2

Freeware
FileRename 4.0
Voor u die graag een groot aantal bestanden hernoemen op een makkelijke manier. Voeg tekst of verander gewoon de bestandsnaam.
 
2

Freeware
Ant Commander For Mac 1.4
Ant Commander Voor Mac 1.4 biedt u een krachtig hulpmiddel dat is erg handig voor bestandssystemen op uw computer Belangrijkste kenmerken:. Ant Commander is een volledig configureerbare file manager Verschillende bestandssystemen zijn suported. :
 
2

Freeware
eSoftSerial Organizer 1.06
 ESoftSerial Organizer is een prachtig Free Software Organizer die u wachtwoordbeveiliging biedt, Import, Export, Zoek, afbeeldingen enz.
 
1

Freeware
AnimeBrowser 1.0.6
AnimeBrowser 1.0.6 is ontworpen als een java multiplatform applicatie waarmee u uw anime-serie te beheren of afleveringen serie te defini?ren wat u zoekt gemakkelijk. Vereisten: Java
 
0

Freeware
LiteCd 0.1.3
 Nu kunt u eenvoudig uw media collectie beheren door het gebruik van handige software applicatie LiteCd.
 
0

Freeware
FileList Siever 1.4
     FileList Siever kunt u een map index met de submappen en bestanden zo goed als u kunt dan printen en op te slaan als een TXT-, HTML-, PDF-en RTF-formaat bestand.
 
0

Freeware
Sorted! 1.0.9
 Gesorteerde is een gratis gebruiksvriendelijke file utility die de geselecteerde bestanden sorteert in mappen van vooraf gedefinieerde grootte.
 
0

Freeware