iCarte Lightning 1.3.1
Een multi featured, super snel, freeware zoeken en vervangen programma. It.s heb alles you.ve al op zoek naar een freeware of shareware programma, waaronder de mogelijkheid om spullen te vinden in meerdere bestanden, mappen recursief, makkelijk uit
 
14

Freeware
File and Directory - Scramble and Jettis 2.2.0.0
Veilig en gemakkelijk veeg bestanden, mappen en mapstructuren van zinvolle gegevens, waardoor het onbruikbaar voor derden.
 
8

Freeware
Duplicate and Same Files Searcher 1.6.2
Duplicate & dezelfde bestanden Searcher (Duplicate Onderzoeker) is een applicatie voor het zoeken van dubbele bestanden (klonen) en NTFS-geformatteerde harde links naar hetzelfde bestand.
 
5

Freeware
Moleskinsoft Clone Remover Free 1.9
De Duplicate File finder tool Clone Remover wordt gebruikt voor het vinden van de dubbele bestanden op uw harde schijf.
 
3

Freeware
Parhelia Path Scanner 1.1.0.20
Deze tool scant gespecificeerde bestandssysteem pad en laat u zien welke te lang zijn of zijn "gevaarlijk" dicht bij lengte 255 tekens.
 
3

Freeware
Marwan CabZip Finder 2.0.11
Marwan CabZip Finder is een gratis programma om u te helpen zoeken binnen gecomprimeerde bestanden (*.
 
3

Freeware
Microsoft Office 2010 Filter Packs 1.0 Beta
Het Microsoft Filter Pack is een single point-of-distributie voor Office IFilters. IFilters zijn componenten die zoekdiensten te laten indexeren inhoud van specifieke bestandstypen, zodat u voor de inhoud zoeken in deze bestanden. Ze zijn bedoeld
 
3

Freeware
WizTree 1.02
WizTree is een Disk Space Analyzer. Het scant uw hele harde schijf en laat u zien welke bestanden en mappen worden de meeste schijfruimte gebruikt. Het doet dit zeer snel. In feite zijn wij van mening WizTree om de snelste toepassing van dit type in
 
3

Freeware
ePrasart Duplicate File Finder 1.0
De ePrasart Duplicate File Finder applicatie is ontworpen om een ??kleine tool die scant en dubbele bestanden opsporen zijn. Vrij te maken uw ruimte door het verwijderen van hen.
 
2

Freeware
LabelTop 2.0
LabelTop is een leuke, intuïtieve systeem voor het vinden van en de toegang tot uw bestanden en mappen.
 
2

Freeware
Find Duplicate Images 1.0
Dubbele afbeeldingen zoeken kunt u Vergelijkbare afbeeldingen te vinden op uw computer thuis.
 
2

Freeware
Find same files 1.0
Dit programma vindt dezelfde bestanden in de opgegeven mappen en drives. Het programma vergelijkt de inhoud van gevonden bestanden, een speciaal algoritme maakt de vergelijking zeer snel. U zult verrast zijn als u ziet hoe veel er zijn dezelfde
 
2

Freeware
textfind 2.1
Een vrije tekst-zoekfunctie met een zeer interessante wending. Documentatie isn.t de beste, maar het programma is in een handomdraai te gebruiken en voegt iets nieuws om uw PC.s trukendoos. Het vindt niet alleen bestanden die de zoekterm you.ve
 
2

Freeware
FileSearchy 1.31
Snel en handig programma om bestanden te vinden op uw computer. Van bestanden te vinden met naam of maak geavanceerde zoekopdrachten in inhoud van bestanden, datum en grootte. Ondersteunt zoekopdracht binnen veel populaire bestandsformaten.
 
2

Freeware
Delete Temp Files 3.7
Delete Temp Files is een gratis applicatie die op zoek is naar tijdelijk bestand mappen en kan de gebruiker de bestanden en mappen in.
 
1

Freeware
FDwin 1.3.1
Een map lokaliseren nut. Maakt de map die u op zoek bent naar pop-up op het scherm door het typen van de naam (of een deel ervan).
 
1

Freeware
HS Textsearch 1.0
HS zoektekst is een tool die zoekwoorden searchs in bestanden. Het ondersteunt alle, alle zoekwoorden en exacte woordcombinatie. Het is eenvoudig vormgegeven, dus het is zoekacties erg snel.
 
1

Freeware
File identifier for DOS 0.6.2
Het bestands-ID software is een command-line tool die het mogelijk maakt de identificatie van bestanden en het krijgen van informatie over folders van de inhoud (daarna genoemd een bron), en niet alleen van hun bestandsextensies (in het geval van.
 
1

Freeware
File identifier for Linux 0.6.2
Het bestands-ID software is een command-line tool die het mogelijk maakt de identificatie van bestanden en het krijgen van informatie over folders van de inhoud (daarna genoemd een bron), en niet alleen van hun bestandsextensies (in het geval van.
 
1

Freeware
File-Extensions.org Search 0.2
Windows kan niet worden geopend het bestand? Met gratis File-Extensions.org Zoeken tool kunt u gemakkelijk de informatie over een extensie die u zoekt voor het opnemen van programma's die ermee verbonden zijn. De applicatie biedt u een snelle
 
1

Freeware