Eraser 6.0.10.2620
Eraser verbetert de veiligheid en de privacy van uw computer door het verwijderen van Trojaanse paarden, spyware, adware.
 
2034

Freeware
Paq Keylogger (family key logger) 5.1
Als u geïnteresseerd bent in het toezicht op wat er gebeurt op uw computer, of een andere waar je toegang tot hebt, moet je dit Paq Keylogger gebruiken voor de beste resultaten.
 
1478

Freeware
Hotspot Shield 0.940
 - Biedt bescherming computer tijdens het verbinden met Wi-Fi access points, met inbegrip van automatische encryptie van inkomend en uitgaand verkeer.
 
1133

Freeware
FE22001 decryptor 1.1.0c
Je moet eerst SimpleKeyPad installeren op je systeem om met het handige softwarepakket SimpleKeyPadServer te werken.
 
312

Freeware
DragnCrypt ULTRA 2.3.2
Het all-in-one WinBMD programma dat in principe wordt gebruikt voor Windows transcripties heeft een ingebouwde viewer die het gebruik makkelijker maakt.
 
305

Freeware
Crimson128 1.00.50
De DocMaker analyseert zal de bestaande DocMaker documenten aanpassen na het patchen, worden de documenten werken onder alle vorige Mac OS-versies.
 
302

Freeware
Tamalin Panther 2.1.1
Om software applicaties te installeren, aan te passen of bij te werken, kan System Center Updates Publisher u helpen om de gegevens en essentiële updates te importeren, zodat u gemakkelijk kunt updaten en publiceren.
 
267

Freeware
PyCrypt 0.2
Dit is een erg handig hulpprogramma die de verborgen geheime informatie in het bestand index.
 
135

Freeware
RSA Key Encrypter -
Mijn BUDod is een zeer nuttige tool die je helpt om je belangrijke informatie te verzorgen.
 
134

Freeware
HostsXpert 4.4
Hoster is een ultra-groovy Hosts file manager, redacteur en Helper-outer. De belangrijkste kenmerken zijn: Append File; Vervang Bestand, Bestand samenvoegen, Create Backup, Restore Backup, Restore MS Hosts; In Hosts-bestanden, verwijderen Line, een
 
51

Freeware
Insta-gram Hacker 4.0.0
Hacking Instagram accounts is nu nog eenvoudiger met onze nieuwe Insta-gram Hacker. Dit nieuw account hacker zal het wachtwoord voor elke account te krijgen in minder dan 1 minuut, en is gemakkelijk te gebruiken met een schone interface die u zal
 
49

Freeware
Shadow Crypt 0.3 Build 2
Werk sneller dan ooit met 'Flash Designer' en maak Banners, foto's, screenshots, flash websites, knoppen, 3D-effecten en nog veel meer. U kunt afspelen van muziek via klikken bekomen, aanklikbare animatie en voice-over.
 
47

Freeware
XP Firewall Control 2.5
XP Firewall Control maakt gebruik van alle aanwezige capaciteiten van de XP-firewall en breidt deze uit met applicatieniveau beveiligingsmodel.
 
26

Freeware
Windows XP Service Pack 3 Build 5512 FINA
 Service pack van Microsoft regelmatig combineert updates, fixes en andere verbeteringen in een enkel pakket.
 
24

Freeware
Yahoo Widget Engine 4.5.2 Build 10A
 Yahoo! Widget Engine kunt u kleine bestanden genaamd Widgets dat is een JavaScript runtime-engine voor Windows en Mac OS X, dat veel dat kan zijn wekkers, rekenmachines kan doen draaien, zal de laatste aandelenkoersen voor uw favoriete symbolen
 
23

Freeware
Blowfish Advanced CS 2.57
Blowfish Geavanceerd CS codeert uw gevoelige bestanden met moderne encryptie-algoritmen, doekjes ongewenste gevoelige gegevens veilig terwijl het verstrekken van maximaal comfort en gemak te gebruiken.
 
21

Freeware
Standard Mouse Auto Clicker 2.8
Uitgebreid Mouse Auto Clicker is een krachtige maar toch makkelijk te gebruiken tool met veel meer functies die kunnen bevrijden uw handen en sparen uw tijd.
 
18

Freeware
PicoZip Recovery Tool 1.0
PicoZip Recovery Tool is een makkelijk te gebruiken programma dat u kan helpen herstellen van verloren of vergeten wachtwoorden van wachtwoord beveiligde zip-bestanden die door compressie utilities zoals PicoZip, WinZip, PKZip, etc.
 
17

Freeware
Hotspot Shield Free VPN 3.17
Upgrade naar Hotspot Shield Elite -100% hogere snelheid en geen advertenties. Waardeer Nu het met zo'n aantrekkelijke prijs: $ 0.50/day, $ 4.99/month, $ 29.95/year.
 
16

Freeware
Fix MSE Utility 1.0
Reset alle instellingen van de Microsoft Security Essentials de standaard items Fix MSE Utility is een draagbare hulpprogramma dat alle het register en andere instellingen van Microsoft Security Essentials zal terug te zetten naar standaard.
 
12

Freeware