Embedded Speech Recognition Kit 1.0
Embedded Windows CE SAPI 5.0 Developers Kit is uw complete ingebouwde spraak-herkennings-kit. Met een geheugen groter dan 3MB zal deze kit de behoeften van developers ongekend tevreden stellen. Het design van de software is gebasseerd op ISIP ASR en
 
1905

Freeware
HTTrack Website Copier 3.47.13
HTTrack is een makkelijk te gebruiken offline browser nut. Hiermee kunt u een World Wide website van het internet downloaden naar een lokale map, het bouwen van recursief alle directories, het krijgen van html, afbeeldingen en andere bestanden van de
 
1338

Freeware
Mouse Click Utility 1.0.0.1
Je kunt gebruik maken van handige software utility Muisklik om het klikken met de muis te automatiseren.
 
993

Freeware
HBWlogin 1.0
HBWlogin Is een contractor online dienst die drie parameters vereist: tree, user en encrypted paswoord voor veiligheidsredenen.
 
891

Freeware
MiniApps 5.02
Deze software stelt u in staat om veertig freeware in een te installeren zoals Alpha Book, AttriBat, Block It, Tape Calculator, two Calendars, Change Video Resolution, RGB Color converter, Drives Info, File Inventory, two Icon Viewers, Long File Name.
 
877

Freeware
Productivity Suite 1.5.1.2
De all-in-one programmeersoftware Productivity Suite is speciaal ontworpen voor de Productivity3000 PAC.
 
858

Freeware
Switch Driver 5.1.9
Nu kunt u uw gewenste functies met gemak uitvoeren door het gebruik van de handige software utility Switch Driver.
 
841

Freeware
WinBot IRC Client 2.7
De geavanceerde IRC Bot voor Windows is WinBot IRC Client is niet alleen erg makkelijk te gebruiken, maar ook volledig klantgericht.
 
829

Freeware
FlashAirTool 1.14
U kunt de volledig aanpasbare software FlashAirTool gebruiken om eenvoudig je Wireless LAN-SDHC-kaart aan te sluiten op een computer.
 
804

Freeware
WordExpander 1.5.15
De exclusieve software WordExpander elimineert de noodzaak van herhaalde typen door het automatisch invoegen van veelgebruikte tekst of zinnen.
 
736

Freeware
AlauxSoft Accounts and Budget Freeware 6.0.2
Deze all-in-one tools worden u aangeboden door de software AlauxSoft Accounts and Budget Freeware: het maakt het beheer van uw uitgaven, inkomsten en uw budget heel gemakkelijk.
 
735

Freeware
PowerAlert Network Management Software 12.04.41
PowerAlert bewaakt en regelt honderden UPS Systems, PDU's, sensoren, en de computers en apparatuur die zij ondersteunen.
 
717

Freeware
Grabby Driver Installation (32 Bit) 5.09.1202
Nu kunt u eenvoudig het Grabby programma installeren op uw systeem met behulp van de handige softwaretool Grabby Driver Installation.
 
704

Freeware
ByteBlocks Dat File Viewer 1.0
Dit is een erg handig hulpprogramma die de verborgen geheime informatie in het bestand index.
 
589

Freeware
History Audit 4.0
De handige software-applicatie History Audit is ontworpen voor het evalueren van het privacy risico.
 
547

Freeware
AX3000G SoundEditor 1.01
Je kunt je eigen computer gebruiken voor het bewerken van parameters van AX3000G dankzij de handige software AX3000G SoundEditor.
 
526

Freeware
DiskCalculator 2.00
Nu kun jeje werk vereenvoudigen dankzij de handige software utility DiskCalculator die je kunt gebruiken voor het berekenen van HDD ruimte / opslag tijd. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg eenvoudigte gebruiken is voor iedereen.
 
492

Freeware
Phrozen VirusTotal Uploader 2.0
Nu kan je niet alleen verdachte bestanden ontvangen via de VirusTotal website, maar kan je ook resultatenrealtime ontvangen met behulp van de exclusieve softwaretool Phrozen VirusTotal Uploader.
 
449

Freeware
Clickatell COM-API 2.0.0.43
Nu kun je SMS verzenden integreren in uw toepassingen met behulp van de handige softwareapplicatie Clickatell COM-API, die u kunt inschakelen met behulp van een programmeertaal.
 
359

Freeware
Apple Telugu Keyboard Layout 1.0.3.40
Nu kunt u uw Engels QWERTY toetsenbord gebruiken voor het typen in Unicode Telugu dankzij de all-in-one software Apple Telugu Keyboard Layout. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en is speciaal ontworpen voor Windows.
 
336

Freeware