iKeyMonitor Android Spy 5.6
IKeyMonitor Android Spy is een key logger voor Android mobiele telefoons die toetsaanslagen, wachtwoorden, SMS, WhatsApp-berichten, oproepen, websites registreert, vangt screenshots en stuur alle logs om benoemd e-mail box.
 
17

Freeware
SharePoint Anti-Keylogger 1.0
     SharePoint Anti-Keylogger heeft de mogelijkheid om te scannen, detecteren en verwijderen van keyloggers.
 
6

Freeware
Spyrix Free Keylogger 1.2
Spyrix Gratis Keylogger kan worden gebruikt voor het bijhouden van toepassingen die gebruikt werden op de computer en informatie die is ingevoerd via het toetsenbord, het laat ook het maken van screenshots.
 
4

Freeware
Free Keystroke Logger 1.0
Het is een gratis monitoring software die elke toetsaanslag registreert vanuit elke toepassing in geheime, onzichtbare manier.
 
3

Freeware
Free Keylogger 2014 1.0
Met Free Keylogger 2014 heb je een kans om de waarheid te ontdekken. Registreert alle activiteiten van de gebruiker, met inbegrip van toetsaanslagen, klembord veranderingen; beeldscherm Web navigatie en leggen scherm; opnemen beide zijden van
 
3

Freeware
KRyLack Ultimate Keylogger Free Edition 1.93
Ultimate Keylogger Free Edition is een gratis populaire all-round monitoring oplossing.
 
2

Freeware
DataGuard AntiKeylogger 4.1.0.0
DataGuard is Anti-keylogger programma dat je privacy beschermt tegen alle soorten keyloggers, met inbegrip van bekende, onbekende of worden op dit moment ontwikkeld.
 
2

Freeware
Blue Eye 2.3
Blue Eye opgericht om bieden u een simpel middel van het creëren van macro's kunnen uitvoeren van diverse taken. Blue Eye kunt u een wizard te gebruiken voor het maken van de macro's en ze kunnen worden getest vanuit de applicatie.
 
2

Freeware
Wireless Key Generator 1.5
     U kunt willekeurige toetsen voor de moderne thuis-routers maken met behulp van dit programma.
 
1

Freeware
CyberGhost VPN 2 4.7.18.1187
  Nu kunt u de bescherming van uw internet zoeken en delen van belangrijke bestanden met inclusive CyberGhostVPN 2 programma. Het is met behulp van 128-bit SSL-encryptie voor u beschermen tegen spy-en malware en het verbergen van uw adressen, etc.
 
1

Freeware
Password Protector 2012 1.7
Wachtwoord Protector 2012 biedt elke computer met een sterke bescherming tegen de meeste soorten keylogging-programma's, zowel bekende als onbekende, die momenteel in gebruik zijn of worden ontwikkeld op het huidige moment.
 
1

Freeware
365ActRec(Mouse&Keyboard Recorder)
365ActRec (Mouse & Keyboard Recorder) kunt u opnemen toetsenbord, muizen bewegingen en kan replay.
 
1

Freeware
Keystroke Logger 1.0
Keystroke Logger elke toetsaanslag van uw computer opnemen en opslaan in een bestand op C: schijf.
 
1

Freeware
Spy Screen 3.5
Nu je ca gemakkelijk te weten dat wat is je slachtoffer doet via de computer door het vastleggen van het scherm, en het is mogelijk omdat van handige software utility Spy Screen.
 
1

Freeware
LKL -
LKL is een userspace KeyLogger die onder Linux draait op de x86 arch. LKL snuift en logt alles dat door de hardware toetsenbord poort (0x60). Het vertaalt toetscodes naar ASCII met een keymap bestand.
 
1

Freeware
Miguel A Dela 1.0
Dela is Anti-keylogger programma. Bescherm uw inbreng tegen activiteiten, inbraak en spy monitoring software.
 
1

Freeware
Free Keylogger Platinum 1.7
Deze kleine maar krachtige programma kunt u de activiteiten van de gebruiker onzichtbaar bewaken.
 
1

Freeware
Net Pulse 1.0
De zeer nuttige toepassing Net Pulse wordt gebruikt voor het bewaken van het verkeer van TCP / IP, UDP, ICMP en het werkt het beste als een Traffic Alarmering toepassing.
 
0

Freeware
MAS 5.3
3ami MAS is een medewerker monitoring en audit tool voor het bedrijfsleven. Het verstrekken van gedetailleerde en samenvattende analyse van alle activiteiten van gebruikers en hardware en software audits, het biedt alle informatie die u nodig hebt om
 
0

Freeware
Monitoring Komputera Standard 2.2.0
Monitoring Komputera Standaard controleert uw computer en laat de rapportage. Monitoring Komputera Standard (Computer Monitoring Standard) is een applicationnecessary voor iedereen die nodig heeft om erachter te komen wat er gaande is met zijn
 
0

Freeware