ShutDown 3.5.0
 Het programma wordt afgesloten (opnieuw opgestart), de computer op een bepaald tijdstip.
 
1429

Freeware
beKEY 1.5.2.1
Hoewel beKEY ontworpen is voor degenen die niet met een conventioneel toetsenbord kunnen werken, werkt deze screen-based toetsenbord vervanging goed voor elke gebruiker.
 
813

Freeware
Iomega QuikProtect 1.3.4
U kunt de handige applicatie Iomega QuikProtect gebruiken voor uw gegevensbescherming.
 
697

Freeware
Supreme Shutdown Scheduler 1.1
xArrow Is handig industriële configuratie software die handig is voor gebruikers die infrastructuur of-faciliteit gebaseerde processen eenvoudig willen volgen en controleren.
 
301

Freeware
Mumeet Shut or Kill on Time 1.0
Je kunt de gratis alles-in-één Media Player gebruiken als een alternatief voor je huidige Media Player omdat het alle audio-en videoformaten ondersteunt.
 
243

Freeware
DoWinStartup 1.0
Als u uw wachtwoord kwijt of vergeten bent kan je de beste recovery oplossing voor Outlook aanwenden: Outlook Password Recovery PRO helpt u om uw gegevens te herstellen en te gebruiken.
 
218

Freeware
Windows 7 App Launcher -
Ontworpen om te werken op de mainer waarop jij werkt, de PhotoPresets tackled slechts een parameter ontwikkeling per keer zodat je je foto optimaliseert bij elke stap en ontwerp maakt dat je echt wilt, zonder aan kwaliteit in te boeten.
 
208

Freeware
QuickLaunchLink 1.0
De all-in-one software voor eBay-verkopers is Auctonic. Het helpt je op volgende manieten: je kan tot 24 beelden in hoge resulutie gratis opslaan, je kan items in de meest geschikte categorie oplijsten via de ingebouwde selectietools, je kan de
 
74

Freeware
Big Fish Games: Game Manager
De Game Manager kunt u downloaden en activeren zowel de pc als Mac-games. Wanneer u een spelletje downloadt van Big Fish Games, is de Game Manager applicatie op uw computer.Click de Manager pictogram Spel op de Game Manager te openen en toegang te
 
48

Freeware
Acer LaunchManager 2.0.05
Acer LaunchManager is ontworpen om u te voorzien van een eenvoudig middel van het toewijzen van functies aan speciale toetsen op uw notebook.
 
27

Freeware
LOGOFF - Frink 0.1 pre-beta
Windows NT biedt geen mogelijkheid voor Beheerders toe dwingen om naar uit te loggen via het netwerk, bijvoorbeeld gebruik verbieden na een bepaalde tijd.
 
16

Freeware
Logo Randomizer 1.4
Perfict voor degenen die hebben een groot aantal Starup & shutdown-schermen, en wallpapers.
 
13

Freeware
Ultimate Boot Disk 4.31
  Volgende hulpprogrammas zijn opgenomen in de Ultimate Boot Disk: akoestische alarmen, verenigd Windows NT 2000 te downloaden, opstarten troubleshooter, laarsfloppy virus zelf-controle, terwijl de muis ook wordt ondersteund.
 
12

Freeware
Adobe Acrobat 6 Speed Up 1.0
Nu kunt u uw Adobe Acrobat 6 snelheid te verbeteren met behulp van handige software applicatie Adobe Acrobat 6 Speed ??Up. Het is handig voor mensen die artikelen te lezen vaak.
 
11

Freeware
Windows Starter -
Alle exclusieve functies van Windows XP lijst zijn opgenomen in handig programma Windows Starter.
 
8

Freeware
Mohammad Auto Shutdown 1.0
met een enkele klik kunt u vergrendelen, afsluiten of opnieuw opstarten van uw computer.
 
7

Freeware
Winstep Nexus 12.2
Winstep Nexus is een zeer configureerbare dock systeem dat een eye-candy launcher op het bureaublad maakt om apps van je favoriete beginnen op de weg.
 
6

Freeware
CodeStuff Starter 5.6.2009
CodeStuff Starter is een startup-manager voor Windows. Dit programma kunt u bekijken en beheren van alle programma's en processen die automatisch worden gestart bij elk besturingssysteem opstarten. Dit programma toont de gegevens van alles dat
 
6

Freeware
Free Launch Bar 2.0
Free Launch Bar is een gratis vervanging voor de standaard Quick Launch balk. Alle functies die in Snel starten zijn ook in de Free Launch Bar. Echter, de Free Launch Bar is volledig compatibel met de Quick Launch, omdat het gebruik maakt van
 
5

Freeware
1Click Uninstaller 2.0
1Click Uninstaller is freeware ontworpen om snel en gemakkelijk verwijderen van programma's.
 
5

Freeware