PC Power Speed -
ePodcast Creator is een complete audio-editing en opname-software programma, RSS-feed schepper en ftp-client, die een alles-in-een oplossing biedt in een gebruiksvriendelijke interface.
 
315

Freeware
Hotkey Utility 7.0
HotKey Utility is een snelle desktop tool voor de dagelijkse computergebruiker. U kunt elk programma, website, game, video, muziek, of eigenlijk alles met een enkele sneltoets. Dit zal niet alleen Verhoog uw productiviteit, maar ook opslaan van de
 
131

Freeware
FixBee 1.2
 FixBee een softwareoplossing snel optimaliseren en reinigen van het computersysteem.
 
99

Freeware
SARDU 2.0.6.5
Sardu creëren van een multiboot USB-stick (of een ander verwijderbaar) met hulpprogramma's, Antivirus, Windows PE en Windows XP, Vista, zeven en acht Installateurs en alle Windows Recovery schijven eenvoudig en in een paar minuten zonder make.
 
85

Freeware
Task Viewer 0.2 Beta
Je kunt het allesomvattende software Dive Tables Creator niet alleen gebruiken voor het maken en wijzigen, maar ook het opzoeken van duiktabellen.
 
78

Freeware
Toolwiz Care 3.1.0.5000
Toolwiz Care is een gratis tool kit ontworpen om de snelheid van uw trage pc. Met de multi-functionele optimalisatie suite, deze Windows-systeem optimizer biedt een verzameling van tools die Systeem CheckUp, Systeem Cleanup, System Speedup, en 40 +
 
56

Freeware
2Kul MemoryOptimizer 2007 -
 Volgende handige functies worden ondersteund door Pocket Digitiser software: positionering van muis en pijltjestoetsen; compensatie voor X-en Y-richting "papier stretch''; exporteren van gegevens naar andere Windows-toepassingen; " op het scherm ".
 
37

Freeware
Free - Speed up PC 3X Faster 4.01
 U kunt de prestaties van uw systeem te verbeteren door het gebruik van Free - Speed .
 
22

Freeware
BeClean 1.4
De alles-in-een ongelooflijke software BeClean is in staat om het volgen van alle functies: het opruimen internet cache en aanverwante met behulp van internet schoner terwijl registry cleaner wordt gebruikt voor het reinigen van het register van de.
 
19

Freeware
ASUS Fast Boot 1.0.6
ASUS Fast Boot kan het verminderen van de opstarttijd van uw Asus laptop.
 
15

Freeware
Baidu PC Faster 3.6.0.37834
Baidu PC Sneller biedt u een alles-in-een toolbox om ervoor te zorgen dat uw computer draaien op zijn best vanuit verschillende invalshoeken zoals rommel, systeem problemen, en de snelheid obstakels, kwetsbaarheden die gemakkelijk kan worden.
 
12

Freeware
MS-DOS 6.2 Step-up Files 1
De MS-DOS 6.2 Step-up van bestanden is nu beschikbaar in volgende talen: Spaans, Duits, Frans, Portugees.
 
12

Freeware
Error 1704 Cleanup Utility 2.0
Soms doet Microsoft Windows Installer-pakket niet altijd goed verwijderen van een programma, en zelfs als je probeert en herstart je pc, je de volgende foutmelding krijgen: -.
 
12

Freeware
Vista Battery Saver 1.2
Vista Battery Saver toepassing kan u helpen tot 70% van uw accu te sparen door het uitschakelen van een aantal Vista-functies.
 
10

Freeware
Advanced SystemCare 5.3.0
Gratis register reparatie en schonere - Advanced SystemCare Free 5. Wat helpt het? Rustig aan, bevriezen, crash en bedreigingen van de veiligheid zijn voorbij. Advanced SystemCare Free is een uitgebreide PC Care hulpprogramma dat een een-klik
 
9

Freeware
Fix it Center -
Fix it Center kan vinden en oplossen veel voorkomende pc-problemen.
 
9

Freeware
vOptimizer 4.0.61.0
vOptimizer is een geavanceerde optimalisatie oplossing die snel en gemakkelijk een virtuele machine gereduceerd wordt.
 
8

Freeware
PC Benchmark 1.0.4.44
Heeft uw PC langzamer reageren? Duurt het wat lijkt altijd alsof beginnen? PC Benchmark is een gratis toepassing die zal u vertellen hoe snel je computer is en kunt u uw computer snelheid te vergelijken met je vrienden en andere mensen die gebruik
 
8

Freeware
Drive Explorer 1.01
 Deze eenvoudige en makkelijk te gebruiken programma Drive Explorer vertelt u over alle gepresenteerde stations van uw systeem. Het geeft je ook wat informatie over gepresenteerde stations die u kunt gebruiken voor andere belangrijke projecten.
 
7

Freeware
IEFix 1.6
IEFix - is een algemeen doel reparatie hulpprogramma voor Internet Explorer die reparaties Internet Explorer door het registreren van zijn kern DLL-bestanden en opnieuw geïnstalleerd met behulp van de IE.
 
7

Freeware