OrderDir99 1.01
De handige software PELCO DX Series Client maakt Pelco D en Pelco P protocollen voor het verstrekken van gebruikers PTZ-bediening. Het ondersteunt de DX4104-serie digitale videorecorder terwijl multi-event opname modus, enz. ook worden ondersteund.
 
269

Freeware
T-Boss Catalog Agent 1.5
Nu kun je snel feature rijke web applicaties bouwen met behulp collectie van ASP.NET-besturingselementen die door de ongelooflijke software APNSoft Controls for ASP.NET worden verstrekt. Het bevat de volgende onderdelen die zeer eenvoudig te
 
227

Freeware
OpenLP for Linux 2.0
Je kunt de handige software DV-AVI to DAT Free Convert gebruiken voor het omzetten van DV-AVI-bestand naar DAT-formaat.
 
142

Freeware
Limbas 2.1
Nu kunt u eenvoudig uw verloren of verwijderde bestanden van een NTFS-bestandssysteem herstellen via de ongelooflijke softwaretoepassing Optimale Data Recovery.
 
116

Freeware
WorkTimer 2.04
 Grafical Object Relationship Modeler, ook wel bekend als gorm, helpt u om grafische user interfaces te ontwerpen via drag and drop.
 
99

Freeware
DeskBot 2.6
DeskBot is een gratis, multi-featured Klembord Reader, Tekst Reader, Time Omroeper, en Internet Explorer-invoegtoepassing voor Microsoft Windows die gebruik maakt van Microsoft Agent Animated, Talking Characters.
 
91

Freeware
FileAmigo LE 7.3
Ontwerp databases en rapporten voor zowat elke situatie binnen enkele minuten, zonder technische vaardigheden.
 
37

Freeware
SERglobalBrain Personal Edition 1.6.3
SERglobalBrain is een krachtige en intelligente toepassing die gegevens in relevante, bruikbare kennis transformeert gebaseerd op een bekroonde neurale netwerktechnologie.
 
32

Freeware
Barcode Scanner 1.0
Barcode Scanner is klein en gratis software mogelijk maakt om barcode etiket te lezen van beelden.
 
28

Freeware
Business Contact Manager for Outlook 2007 Service Pack 1 3.0.6912
Business Contact Manager voor Outlook 2007 Service Pack 1 bevat de meest recente updates to Business conact Manager voor Outlook 2007.
 
22

Freeware
Employees of the company 2.2
 Deze unieke tool heeft de kaart van de medewerkers met de uitgebreide persoonlijke en professionele account.
 
21

Freeware
FM Starting Point 1.0v9
FM Startpunt is een volledig gratis FileMaker Template ontworpen voor gebruik met FileMaker Pro 10, en is gericht op kleine bedrijven, werkgroepen, en non-profit organisaties.
 
17

Freeware
Prezi Desktop 4.0.4
 Prezi Desktop is een nuttig instrument dat is ontworpen om u te helpen uw eigen persoonlijke presentaties.
 
17

Freeware
Microsoft Office 2003 Update -
U kunt uw systeem Microsoft Office 2003 up-to-date met het Office 2003 Service Pack 2.
 
15

Freeware
Cheat Sheet 1.000
Cheat Sheet is een kleine voetafdruk programma (slechts 3 bestanden) die u kunt opslaan uitleg over hoe u de taken die u nodig hebt om te bereiken doen.
 
13

Freeware
Microsoft Office 2007 SP2 1.0
  U kunt Microsoft Office up-to-date te houden met de Microsoft Office 2007 SP2. Het omvat alle soorten updates zoals publiek evenals Veiligheid en cumulatieve updates. Het kan ook worden gebruikt voor het verbeteren van stabiliteit en prestaties en
 
13

Freeware
Microsoft PowerPoint Viewer 2003 11.0.5703
  Met handige en inclusieve programma Microsoft PowerPoint Viewer 2003, kunt u niet alleen de PowerPoint 97 gemaakt presentaties, maar kan ze ook afprinten het niet presentatie editing functies te ondersteunen.
 
12

Freeware
Easy Excel Password Recovery Free 5.2
Nu kunt u eenvoudig herstellen Microsoft Excel vergeten of verloren wachtwoord met behulp van handige software applicatie Gemakkelijk Excel Password Recovery.
 
11

Freeware
Lotto Numbers Generator 3.1
Lotto Numbers Generator is een 6/49 Lotto Number Generator.
 
11

Freeware
OfficeOne PowerShow 9.4
PowerShow is een multi-monitor software die wordt geladen in PowerPoint-omgeving als een add-in en introduceert de volgende slide show functies in een machine ondersteuning van multi-monitor configuratie: Bekijk de diavoorstelling op een monitor.
 
10

Freeware