Excel Invoice Template 1.1
Dit is een gratis Excel Invoice Template dat een Fill biedt in de Spatie factuur vorm en is in staat om te berekenen en het maken van facturen.
 
1990

Freeware
How To Build A Pond 1.0
Hoe maak je een vijver foto gallery.Find inspiratie voor het bouwen van vijvers, watervallen, visvijvers te bouwen. Full colour foto galerij van natuurlijke en kunstmatige vijvers. Hoe maak je een waterval, hoe je een waterval, hoe je een waterval te
 
24

Freeware
Spoken Quotes Widget 1.5.3
Deze site is de thuisbasis van de talen Quotes Yahoo! widget alsook een groeiende gemeenschap van investeerders en mensen met zakelijke belangen. Wat is de talen Quotes Widget u vragen? Het is een widget die loopt onder de Yahoo! Widget Engine (YWE)
 
22

Freeware
Think and Grow Rich by Napoleon Hill Full
Best-selling auteur Napoleon Hill leer je de 17 succes principes gebruikt door de grote succesverhalen van het begin van de 20e eeuw.
 
16

Freeware
Ok-Inventario programa de contabilidad 2.1.5s
OK-Inventario es un gratis programas de Contabilidad, gestión comercial y Gestión de Negocios, programa de Contabilidad, ...
 
14

Freeware
GUNNER24 Freeware 2.3
Grijp de kans om naar de GUNNER24 prognosemethode fundamentals kennen zonder kosten voor u.
 
13

Freeware
Traffic Generator Review 1
Ontdek hoe kun je ook verhogen webverkeer en de hemel raket uw reclame Gegarandeerd! Met ZERO begroting 100% GRATIS.
 
13

Freeware
Openbravo POS 2.30 Beta
Openbravo POS biedt alle rijke functionaliteit geëist door toonaangevende retailers, waaronder verkoop, terugbetalingen, dagrapporten, cash management en warehouse management, en nog veel meer.
 
12

Freeware
ASI FrontDesk Freeware 2007
ASI FrontDesk Freeware is een algemeen doel hotel en motel software die kan worden gebruikt als een hotel onderhoud software, hotelreserveringen software, hotel management software, hotel facturatie software, algemene doeleinden gastvrijheid.
 
11

Freeware
Logiciel Gestion Location Saisonniere, gite, hotel, appartement 1.1
Logiciel de Gestion des locaties Saisonnières Woonplaats Saisonnière est un logiciel Destine aux Proprietaires de Gemeubleerde vakantiewoning, de gîtes, de chambres d'hotes .
 
11

Freeware
uniCenta oPOS 2.60
UDAV is cross-platform programma voor data-arrays visualisatie op basis van MathGL bibliotheek.
 
11

Freeware
Office 365 ROI Tool 1.0.0.0
De Office 365 ROI tool toont de financiële voordelen van het implementeren van een Office 365 - Exchange Online of een on-premise messaging-infrastructuur in de organisatie.
 
11

Freeware
OFX Converter -
Deze Java-applicatie zal csv-bestanden als input en ze converteren naar OFX formaat.
 
10

Freeware
MB Free Pinnacle Number 1.25
MB gratis Pinnacle Nummer Software is een gebruiksvriendelijke en eenvoudige software die in principe voorspelt wat ons te wachten van u een voorsprong in het kalenderjaar.
 
9

Freeware
Check Printing Software 2000 1.2
 De handige software Check Printing Software 2000 wordt gebruikt voor de creatie van voorgedrukte bankcheques voor boekhoudkundige toepassingen. Het kan ook worden gebruikt voor het afdrukken MICR controleert USA en Canadese banken.
 
8

Freeware
Self Improvement - Anger Management Tips 1.0
 Volgende onderwerpen zijn opgenomen in de Ebook van Self Improvement - Anger Management Tips: Persoonlijke Groei Ontwikkeling; Self Esteem voor vrouwen; Transcendente Meditatie techniek; Hoe je zelfvertrouwen op te bouwen; Dagelijks lezen en.
 
8

Freeware
Yahoo Booter & translator XP 2009
  Yahoo booters & vertaler XP is een handige applicatie die packet codering gebruiken om de computer van het slachtoffer te sturen met behulp van Yahoo Messenger, deze pak codes bevatten wat informatie en codes die de computer niet kan begrijpen, dus.
 
8

Freeware
Lottery Number $elector 2.1f
Loterij Number $ kiezer is een programma dat is ontworpen voor het enige doel van het helpen van je heel veel dosh winnen op de loterij, door u te helpen kiezen voor een mooie willekeurige reeks getallen voor u tot het aangaan van uw loterij -.
 
8

Freeware
Income Tax Calculator 1.6
Deze belasting calculator schat de Amerikaanse federale inkomstenbelasting en vindt belastingschijven.
 
7

Freeware
Dream Calculator 2006
Dream Calculator 2006 is een intensieve particuliere financi?le planning software die is een spreadsheet gebaseerde doe-het-zelf. Het stelt u in staat om uw beleggingsportefeuille te optimaliseren met het oog op de waarde van uw persoonlijke doelen,
 
7

Freeware