Greenheck Coil Selection 3.9.1
U kunt de handige software-applicatie Greenheck Coil Selection selecteren en coil pricing.
 
932

Freeware
eTimeTrackLite 6.5
Nu kun je gemakkelijk managen en de werktijden volgen van je medewerkers met behulp van handige software applicatie eTimeTrackLite.
 
869

Freeware
PowerAgent 7.5.7.34
De handige software PowerAgent die in principe wordt gebruikt om uw training naar een hoger niveau te tillen, heeft de volgende kenmerken: het ondersteunt intervalanalyse, belangrijke statistieken en kan ook worden gebruikt voor het analyseren van.
 
676

Freeware
Microsoft SQL Server Express LocalDB 11.0.2100.60
Microsoft SQL Server 2012 Express is een krachtige en betrouwbare gratis datamanagement systeem dat een rijke en betrouwbare gegevensopslag levert voor lichtgewicht websites en desktop applicaties.
 
597

Freeware
pgAgent 3.3.0
De handige software pgAgent werkt als een job scheduler voor PostgreSQL. Hoewel het een zeer makkelijk te gebruiken hulpmiddel is, zijn volgende veiligheidsmaatregelen te overwegen: je mag geen wachtwoord inde pgAgent connection string plaatsen; op
 
534

Freeware
ConstructionDataManager 5.1.2
De handige software ConstructionDataManager is speciaal ontworpen als datavoorbereiding-, bewerkn en rapportage software.
 
453

Freeware
SQL Server Snippet Generator 2011 0.1
Als je een programmeur bent en suggesties wil voor je programma, zonder tussenkomst mensen, dan kan je Code Advisor for Visual Basic 6 gebruiken.
 
311

Freeware
GSTrainer Paper Console 4.2.0.4
het allesomvattende programma GSTrainer Paper Console bied je een hoop functies voor GS Trader.
 
212

Freeware
Ziata 5.1
De plugin die u kan helpen met gemak en eenvoud cartoons te tekenen en te maken is Penny Paint. De applicatie is klein maar snel en geeft het beste rendement tijdens het gebruik. De tools zijn up to date.
 
196

Freeware
Perpetual Event Calendar 1.4
U kunt de handige software Vector NTI gebruiken voor het beheren van gegevens en sequentie-analyse.
 
152

Freeware
QuadXL 1.1
Nu kun je TV-programma’s uitzenden van je systeem via de kabel-tv-netwerk met behulp van AV Broadcast System for Cable TV.
 
47

Freeware
Proforma invoice template 1.4
De handige software applicatie Proforma Invoice Template maakt de creatie van elk type bedrijf factuur zeer eenvoudig. U kunt het aanpassen aan uw wensen als het gaat in Excel evenals aanpassen, printen en downloaden vrij van kosten.
 
30

Freeware
Aplikasi Pengolah DPT 1.0
DPT gegevensverwerking toepassing (Permanente Stemmers List) is gemaakt voor Ketapang Regency, Oost-Kalimantan.
 
29

Freeware
Navicoder Lite IDE for Java (Java editor for windows) 2.0
 Java IDE NaviCoder dat draait op Windows waarmee programmeurs om snel en nauwkeurig te maken, navigeren, te wijzigen en te debuggen van code.
 
24

Freeware
FREE Excel Timesheet 1.0
Sjabloon Kenmerken omvatten: * Dagelijks time tracking met totalen * Urenregistratie tegen klanten, projecten en taken * Labeling gevolgd tijd als Billable, niet-factureerbare, overwerk, etc.
 
23

Freeware
DCF model -
Basis Excel-sjabloon handig voor het starten van een DCF-model.
 
19

Freeware
Oracle Client 11.2.0.2.0
Oracle Database biedt de basis voor IT met succes meer informatie te leveren met een hogere kwaliteit van de dienstverlening, verminderen het risico van veranderingen binnen de IT, en maken efficiënter gebruik van hun IT-budget.
 
16

Freeware
Call Center Manager 8.3.4
Call Center Manager meet automatisch workloads en past outbound calling tempo om te voldoen aan Telemarketing Amerikaanse Federal Trade Commission Sales Rule over opzet verlaten of dropped calls.
 
14

Freeware
Calendar Creator for Excel 1.3
Dit is een Excel-werkblad die de oprichting van een foto kalender makkelijk te maken.
 
14

Freeware
VAT Kid 2009 1.0
BTW Kid (Database for Invoices om snel btw-aangiften te krijgen)
 
13

Freeware