InfoSlips ForMe Viewer 5.0.2
De all-in-one softwaretoepassing InfoSlips ForMe Viewer maakt het mogelijk voor gebruikers om hun elektronische facturen veilig betalen via e-mail, fax, internet en mobiele kanalen.
 
975

Freeware
Hyper Canvas VST 1.60
 Om Hyper Canvas bij te werken ga je naar systeeminstellingen via het Mixer Venster en voer je de update uit. Alle geluiden gaan verloren tijdens het bijwerken dus check gebruikersinstructies om geluiden van gebruikers op te slaan.
 
953

Freeware
Optics5 5.1.2
Optics5 deelt de functie met window5 door de combinatie van multilayer seculars glazing assemblies door het gebruik van een enkel ray tracing algoritme.
 
906

Freeware
PDS Quotations and Invoices LITE 4.2.0
Het genereren en verwerken van zakelijke papieren vereist meestal een aantal gespecialiseerde software-oplossingen, vooral wanneer het gaat om bepaalde papiersoorten.
 
716

Freeware
speed-i-Jet 798 PCset 1.5
U kunt het handige software programma speed-i-Jet 798 PCset gebruiken voor volgende voordelen: het laat u toe individuele tekst en opeenvolgende nummers, datum en tijd afdrukken; het ondersteunt afdrukken op een absorberend oppervlak.
 
597

Freeware
EResults Lite 1.9.3.5
EResults Lite Is gratis en eenvoudig te gebruiken software voor het organiseren van kleine oriëntatie -evenementen.
 
591

Freeware
USBET20 1.13
De all-in-one elektrische analysetool USBET20 is speciaal ontworpen voor USB Compliance testen.
 
560

Freeware
CaddyConnect 1.1.3
U kunt kaarten op uw apparaten gebruiken door het downloaden en aansluiten van de caddy apparaten met behulp CaddyConnect. De software ondersteunt alle versies van Windows en geeft je de beste gebruikerservaring bij het gebruiken van caddy apparaten.
 
501

Freeware
Patch Analyst 5.1
Je kunt de handige software Patch Analyst gebruiken voor volgende doeleinden: voor de analyse van ruimtes in het landschap en een ruimtelijk-patroon analyse; het kan ook worden gebruikt voor het managen van bossenen leefgebiedmodellering en meer.
 
445

Freeware
xLogicsoft 2.9.6.5
De belangrijkste kenmerken van de handige softwaretoepassing xLogicsoft zijn: een gebruikersvriendelijke interface; je kunt het gebruiken het snel maken van programma's; het maakt het creëren van ladder- en function blokschema's zeer eenvoudig door.
 
361

Freeware
Tiling Analysis Software 1.1.2
De belangrijkste kenmerken van de handige software Tegels Analyse zijn als volgt: het heeft een gebruikersvriendelijke interface terwijl het de opschaling van deeigenschappen van het beoogde bestand worden toegevoegd; je kunt CHP of BAR bestanden.
 
302

Freeware
FRITZ!Box ChildProtection 1.00.01
FRITZ! Box ChildProtection helpt u om uw kind te beschermen, terwijl het toegang heeft tot internet. Het is service op uw computer die u de naam doorgeeft van de gebruiker die momenteel toegang heeft tot het net. U kunt de instellingen in de
 
215

Freeware
Notice Board 1.1
Je kunt het allesomvattende software ButtonBeats DubStep Balls niet alleen gebruiken oor het genereren van verschillende muziek beats maar ook voor het toevoegen van verschillende effecten en het creëren van elektronische muziek.
 
206

Freeware
Promissory Note 2.0
Een promesse vorm is een wettelijke schriftelijke belofte van een lening of schuld onder specifieke voorwaarden terug te betalen.
 
30

Freeware
Employees of company 2.6.6
Programma voor de uitgebreide rekening van kenmerken van werknemers. Werknemer profiel met de uitgebreide persoonlijke en professionele account. Een afdruk van een profiel, export in MS Word (OO Writer). Een kans van de opslag van beelden van alle
 
23

Freeware
AlerteGPS G300 2.0.0.4
De G300 update software stelt u in staat om te werken tegelijkertijd de database en de firmware van uw GPS detectie systeem, het toevoegen van automatisch de nieuwste verbeteringen aan uw toestel. AlerteGPS G300
 
22

Freeware
PDFTK Builder 3.6
 U kunt PDFTK Builder gebruiken voor het uitvoeren van verschillende acties op PDF-documenten.
 
22

Freeware
Free Route Planner MyRouteOnline 2.8
MyRouteOnline is een online routeplanner die direct meerdere adressen verandert in een reisschema.
 
19

Freeware
ABC Roster 1.9.1
ABC Rooster is een gratis software applicatie speciaal gemaakt om te helpen bij de complexe taak van het organiseren van werknemers shift schema's (ook bekend als roosters) voor kleine tot middelgrote organisaties (voornamelijk voedsel en drank.
 
16

Freeware
EXPERT Stitch Manager 3.2
Expert Stitch Manager biedt integratie van zowel uw ontwerp bibliotheek en uw borduurmachine of borduurmachine netwerk om maximale efficiëntie te garanderen in vele aspecten van bedrijfskritische functies. Je hoort van fabrikanten over,? Werkbe
 
14

Freeware