Web Help Desk Software - Free Ed. (.exe) 10.0.18.3
Geen verstrijken, geen advertenties, maar gratis. De gratis helpdesk software editie van Web Help Desk voor Microsoft Windows Server-installatie biedt een toonaangevende web-based helpdesk software feature set die u toelaat om te volgen en al uw
 
6

Freeware
Adventnet ManageEngine ServiceDesk Plus 8.2
ManageEngine ServiceDesk Plus is een web-based, gemakkelijk te gebruiken Help Desk en Asset Management software waarvan de kenmerken zijn contract managenent, inkoop en kennismanagement functionaliteiten.
 
4

Freeware
Excel Formula Expert Addin 1.0
Nu kunt u eenvoudig en snel oplossing met betrekking tot Excel problemen krijgen door het gebruik van formules in Excel Expert Add-in.
 
4

Freeware
ThinVNC Remote Access Server 1.0.0.21
ThinVNC Remote Access Server verleent volledige externe HTML5 Remote Desktop toegang tot elke PC binnen het LAN / WAN, het beheer en om te buigen ThinVNC's HTTPS / WebSockets verkeer.
 
3

Freeware
Boldchat Operator Client .NET 4.92
Gratis live chat software voor online verkoop en support teams. De omzet te verhogen, het verbeteren van de klantenservice en het verminderen van kosten voor ondersteuning. Installeer de client en voeg een chat-knop op uw website te beginnen chatten
 
2

Freeware
Boldcenter Operator Client .NET 3.13
Gratis CRM (Customer Relationship Management) software voor verkoop en support teams om effectief te beheren live chatten, sales leads, binnenkomende e-mails, helpdesk tickets en website analytics.
 
2

Freeware
ManageEngine SupportCenter Plus 7
ManageEngine SupportCenter Plus is een 100% web-based Customer Service and Support Software die probleemregistratie biedt, Account & Contact Management, SLA management en Kennisbank in een low-cost, eenvoudig te gebruiken pakket.
 
2

Freeware
Brand name alerts 2.0.0.9
demografische analyse, business mentor, kunt u controleren voorwaarden, krijgen waarschuwingen van uw merk of bedrijfsnaam zoals is gebeurt op het web.
 
2

Freeware
Base CRM + Sales Tracking 1.0.1
EASY CRM en sales management met voet, heeft de verkoop volgen nog nooit zo eenvoudig geweest.
 
2

Freeware
Compass Business Management Suite 1.7
Compass Business Management Suite is een beknopte softwareprogramma waarmee ondernemers en managers te organiseren en volgen van hun bedrijf werken in een gecentraliseerde en handige manier.
 
2

Freeware
Off Remote Helper 3.38
Uit Remote kun je uitschakelen, vergrendelen, slapen, uitloggen en opnieuw starten van een pc of Mac direct vanaf je iPhone, iPad of iPod touch.
 
2

Freeware
VersaSRS Help Desk 3.2.3
versaSRS verstrekt de Helpdesk een flexibele en scalable oplossing voor het beheren van helpdesk en de dienstverzoekprocessen en het verstrekken van rendabele oplossingen aan eindgebruikers en klanten.
 
1

Freeware
LiveHelpNow 4.0
Dus je hebt bezoekers naar uw site, het is een uitstekende start, met hen te ontwikkelen tot winkelend publiek is het doel dat LiveHelnow hulpmiddelen helpen bereiken.
 
1

Freeware
HelpDesk CentreDesk Repair 6.101
CentreDesk Repair is een perfecte oplossing voor de reparatie van multi-user helpdesk reparaties.
 
1

Freeware
Mikogo 4.7
Als je in een bedrijf waar je vaak naartoe gaat via online vergaderingen of een videoconferentie, Mikogo is de perfecte oplossing voor het delen waarmee u vergaderingen en conferenties of bestanden te delen en toepassingen met maximaal 10 leden in.
 
1

Freeware
AbusePipe Abuse Desk Management Software 3.0
Melden Desk Management Software, melden Queue Management Software. Hiermee wordt de oorspronkelijke bron van de e-mail misbruik klachten zeer snel, en kunt u onmiddellijk contact opnemen met de oorspronkelijke klant en passende maatregelen te nemen.
 
1

Freeware
ThinVNC HTML5 Remote Desktop 2.0.0.12
ThinVNC is een pure-web Remote Desktop access-oplossing. De externe computer is toegankelijk vanaf elke OS-platform via een HTML5 compliant browser (Firefox, Google Chrome, Safari, etc.). ThinVNC maakt gebruik van de nieuwste web-technologieën zoals
 
1

Freeware
Organizer Lite 2012:Free Service CRM 2012R1.0
Beheer klachten met gemak Organizer Lite 2012 is gratis Service CRM-software die is ontworpen voor de dienstverlenende sector een doeltreffend beheer van klachten van klanten.
 
1

Freeware
Commander Remote 1.0.22
Companion software voor Commander die het mogelijk maakt voor de externe weergave van Commander lus gegevens via een netwerk.
 
1

Freeware
ReplyButler 5.17
Hoe vaak heb je Geachte mevrouw ... typt en voegde een paar woorden die bijna altijd het zelfde waren? Waarom moeite met dergelijke repetitieve taak? We doen niet en je moet ook niet Dat is waarom we de ReplyButler , een add-on voor Microsoft Oulook
 
0

Freeware