QuickTime Alternative (QT7) 2.3.0
QuickTime Alternative kan QuickTime bestanden af ​​te spelen zonder dat u de offici.
 
8

Freeware
DivX for Windows 7.0.0
DivX for Windows 7.0.0 is een gratis download die alles wat je nodig hebt om van hoge kwaliteit digitale video's op uw computer, inclusief HD H.264 (. Mkv) video's met AAC-audio's en video's gemaakt met alle eerdere versies van
 
7

Freeware
Sony ATRAC3 Audio Codec 0.98
Sony ATRAC3 Audio Codec is ontwikkeld door Sony voor de draagbare audio-bassist van de hoogste bit rate ondersteund door ATRAC3 is 132 kbps (wat ze zeggen is superieur aan MP3 128 kbps) en levert een fatsoenlijke quality.
 
6

Freeware
Codec Pack - Advanced 6.0.7
De Cole2k Media geavanceerde codec-pakket bevat een verzameling van codecs en filters voor het coderen / decoderen van een grote verscheidenheid aan video / audio formaten componenten zijn onder andere:.
 
5

Freeware
MPC Batch Encoder 2.3.1
 MusePack encoder en decoder is de Windows frontend hulpprogramma dat u helpt voor Tag en voor Replay-Gain MPC Batch Encoder is een niet-omsloten frontend.
 
3

Freeware
VoxWare MetaSound Audio Codec 1.6.0.17
Voxware biedt geluid van hoge kwaliteit met behulp van laag-tot mid-range bits rates.
 
3

Freeware
Windows Media Player 9 Codecs Pack
Nu kunt u uw Windows Media player up-to-date met Windows Media 9 Series Codec Package installeren omdat het installeert vernieuwde codecs.
 
3

Freeware
The vOICe for Android 0.95
De vOICe voor Android applicatie vertaalt live-beelden van een Android-telefoon met camera of netbook in de geluiden die je hoort via de apparaten luidspreker of headset, dus gericht op de sensori.
 
3

Freeware
Kates Video Cutter (free) 1.88
Kates Video Cutter (gratis) 1,88 een gratis tool die je helpt uit te pakken deel van de video en sla het op in dezelfde of een ander formaat.
 
3

Freeware
IPP Codecs 5.3.2
 Dit Opal Audio / Video codecs plug-in bevat bibliotheek van OPAL/OpenH323. Het omvat G.728, G.729, G.723.1, G.722.2 GSM-FR, GSM-AMR, H.261, H.263, H.264 en MPEG4 deel 2.
 
2

Freeware
CoverCreator 4.2
CoverCreator is een gratis MS-Windows-toepassing voor het maken van professionele platte tekst jewel case inserts met een basis lay-out.
 
2

Freeware
ALL2LAME 1.9.1
Front-end van de weduwe van de LAME MP3 encoder is ALL2LAME dat is heel gemakkelijk te gebruiken voor iedereen, je hoeft alleen om uw wens bestand voor codering selecteren, je zal de LAME-schakelaars, en zal druk op de knop coderen.
 
1

Freeware
ALShow v 1
 Nu kunt u AVI, MPG, WMV, MPEG2 MPEG4, DivX, 3ivX, en vele andere video-en film formaten met de Movie Player die is opgenomen in ALShow Codec spelen.
 
1

Freeware
Kates Video Converter (free) 2.1
Video converter die video-bestand kan converteren tussen alle populaire video formaten zoals AVI, WMV, MOV, DIVX, ASF, 3GP, MP4, MPEG1, MPEG2, VCD-PAL, NTSC VCD-, SVCD-PAL, NTSC SVCD-, DVD-PAL , DVD-NTSC en andere formaten.
 
1

Freeware
Toxodudes CD-Coverer 2.0
 Deze handige tool maakt het makkelijk voor u om uit te printen elk type en grootte van het beeld in de juiste maat voor de voor-en achterkant voor uw cd-box.
 
0

Freeware
MultiCamera 2.7
De beste video splitsen software MultiCamera is in staat om video tussen verschillende video-toepassingen te vermenigvuldigen.
 
0

Freeware
Ogg-Vorbis 1.1
Ogg Vorbis-encoder 1.1 1.1 biedt u een krachtige tool die volledig open is, patent-vrij, professionele audio-encoding en streaming technologie met alle voordelen van Open Source. Het is momenteel een van de beste kandidaat naar mp3 opvolger, en zijn
 
0

Freeware
anyTV Free 2.36
AnyTV Gratis 2,36 is het juiste hulpmiddel als u lokale TV, world TV, Live TV, satelliet-tv uit landen van alle wereld in verschillende talen op uw PC met AnyTV niet alleen thuis te kijken, maar bij het Bureau, werk of draadloos.
 
0

Freeware
ClickBook CD Case Creator 4.0
Een eenvoudig te gebruiken afdrukken hulpprogramma waarmee u uw eigen op maat gemaakte, professionele CD jewel case inserts.
 
0

Freeware