Advanced ID Creator Personal 10.5.276
Als je denkt dat je een expert inhuren om badges en identiteitskaarten van professionele kwaliteit dan bent u verkeerd af te drukken.
 
1658

Freeware
Acro Software PDF Writer 2.8
De gratis software met ultieme tools om PDF-bestanden te maken is CutePDF Writer. De applicatie werkt op alle Windows-versies helpt u eveneens bestanden te drukken. Je kunt het gebruiken voor commerciële en niet-commerciële doeleinden.
 
830

Freeware
Harzing's Publish or Perish 4.1.2.4907
De handige software Harzing's Publish or Perish is speciaal bestemd voor het lezen en analyseren van wetenschappelijke citaties.
 
782

Freeware
MapsForOutlook 3.0.2
De handige Microsoft Outlook add-in MapsForOutlook heeft de volgende belangrijke functies: het maakt het werken met afspraken en contacten zeer eenvoudig; het elimineert de noodzaak voor het heen en weer bewegen voor het handmatig invoeren van.
 
671

Freeware
GeniusPDF 1.0
U kunt de all-in-one software GeniusPDF gebruiken voor het lezen van PDF, EPUB, MOBI, DJVU, CBR, CBZ, PNG, JPG en meer.
 
455

Freeware
CoatsEDV 1.60.2004.1
De door Wing Systems Limited ontwikkelde all-in-one software CoatsEDV is speciaal ontworpen voor het faciliteren van de weergave van borduurmotiefbestanden op het scherm.
 
261

Freeware
Excel Tool VBA Password Recovery 10.6.1
Deze applicatie is een Excel VBA-project Wachtwoord herstel software ontworpen om verloren en vergeten wachtwoorden te herstellen van een wachtwoord beveiligd VBA-project bestanden, zoals (.
 
126

Freeware
EPUB-Checker 0.5.0
EPUB-Checker is een klein hulpmiddel om zodat u uw EPUB-bestanden te controleren. Naast het valideren van uw EPUB's, wat betekent dat het controleren van de formele structuur ten opzichte van de officiële EPUB-specificatie, kunt u ook het
 
103

Freeware
CD-LabelPrint 1.4.2
CD-LabelPrint is een software voor het maken van labels, die gespecialiseerd is in rechtstreeks afdrukken naar de cd media.
 
93

Freeware
Akin 1.0
AkinTM is een gratis applicatie waarmee je het vergelijkt met Excel-werkbladen. Als je niet kan herinneren wat veranderd tussen twee versies van een werkmap, opent u ze met Akin: het zal je helpen je ze vergelijkt en vind alle verschillen tussen de
 
39

Freeware
Adobe Reader 11.0.06
U kunt openen, bekijken, doorzoeken en afdrukken van PDF-bestanden met behulp van gratis software Adobe Reader.
 
32

Freeware
Microsoft Office Proofing Tools 2010 SP1
Sommige informatie in dit onderwerp is mogelijk niet van toepassing op bepaalde talen.
 
31

Freeware
Adobe Acrobat X SDK 10
De SDK bevat header files, type bibliotheken, eenvoudige nutsbedrijven, voorbeeldcode en documentatie.
 
29

Freeware
Microsoft Office 2013 Discovery and Risk Assessment Preview 1.0
Microsoft Office 2013 Discovery en risicobeoordeling Voorbeeld is voorzien van een krachtige software-engine die een organisatie.
 
26

Freeware
My Address Book pro 2.11
My Address Book Pro is een makkelijk te Contact Manager voor het bijhouden van vrienden, familie en zakelijke contacten.
 
23

Freeware
pdfsam 2.2.1
pdfsam is een open source tool (GPL licentie) om pdf-bestanden te verwerken. Het? EURTMs uitgebracht in 2 versies, basis-en comfortfuncties. Vereisten: pdfsam tak 1: Java Virtual Machine 1.4.2 of hoger pdfsam tak 2: Java Virtual Machine 1.6 of hoger
 
22

Freeware
Excel Dashboard 4.0.6
Excel Dashboard is ontworpen voor het maken van complexe Excel-spreadsheets die gegevens uit een verscheidenheid van verschillende bronnen nodig te vereenvoudigen.
 
20

Freeware
Adobe Reader for Symbian 1.1
 Nu kunt u PDF-bestanden te openen op uw Nokia 6680 Smartphone en op de Nokia Communicator 9500-serie en 9210/9290 apparaten met behulp van handige software Adobe Reader voor Symbian.
 
19

Freeware
Microsoft Office 2003 Service Pack 3 1
Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3) bevat verbeteringen in de beveiliging en stabiliteit verbeteringen.
 
16

Freeware
Canon MF Toolbox 4.9.1.1
Canon MF Toolbox is een mooi en zeer nuttig instrument dat kan helpen om uw documenten te scannen en gemakkelijk afdrukken.
 
16

Freeware