Notepad Extra++ 0.0.1 Beta
Nu kan je niet alleen video's downloaden, maar je kunt ze ook automatisch omzetten met behulp van handige software Bigasoft Video Downloader.
 
215

Freeware
NPad 1.0
U kunt de all-in-one software MovieTransformer gebruiken voor het omzetten DVD, MPEG1 of MPEG2 bestanden naar VCD of AVI.
 
70

Freeware
Super Alerts 1.76.11
Super Alerts is een waarschuwing platform ontworpen om organisaties in staat stellen om prachtige waarschuwingen te leveren aan desktops.
 
12

Freeware
BocaEnBoca_Demo - formerly ActiveSign 0.9
Download Java-software voor Bluetooth mobiele telefoons. Stuur gratis prive berichten, foto's en video's tussen vrienden. Om jongens en meisjes te vinden, uw ideale paar. Mobiele telefoons: Motorola, Nokia, Samsung, SonyEricsson, Arima, Grundig,
 
11

Freeware
Type Cast 1.0.1
Typ Cast is een Font Preview / Info Widget voor Mac OS X 10.4 's Dashboard. Type Cast kunt u snel door lettertypefamilies, stijlen en maten met alleen je toetsenbord. Daarnaast Type uitgebracht biedt nuttige informatie, zoals lettertype, familie
 
4

Freeware
Babylon Lion Clock 1.0
Een analoge klok met het gezicht van een van de Iraakse legendes in het verleden. Ik hoop dat je het leuk vindt.
 
3

Freeware
Mr. Notes 4.0
De heer Notes is een gratis systeem tray-gebaseerde notities software-oplossing. Klik op het pictogram wanneer u nodig hebt om iets noteren. Het onthoudt de instellingen en de inhoud van sessie tot sessie. U kunt afdrukken, plaatst u RTF-en
 
3

Freeware
JJ Reminder 1.20
Met behulp van JJ Herinnering, kunt u eenvoudig herinnering tijden voor de huidige dag of voor een dag in de toekomst.
 
2

Freeware
Activities and Priorities-light version 1.4
Heb je ooit het gevoel dat je zo bezig met werk dat u uw gezondheid verwaarloosd, relaties met vrienden of familie had.
 
2

Freeware
Free Sticky Note 1.0
Gratis Sticky Note is een totaal freeware dat biedt u een eenvoudige en gemakkelijke manier om al uw intenties herinneren.
 
2

Freeware
PMBCom 1.0.0
De PMBCom is een volledige zakelijke communicatie en presentatie suite aangedreven door video en bieden ruime prive-tools, openbare tentoonstelling, en directe communicatie, met de additioncal mogelijkheden te creëren, converteren en video's.
 
2

Freeware
Coomer Date Keeper 2
Het beschikt over een voorziening voor een herinnering (die altijd wordt weergegeven), geeft melding van een afspraak om het scherm op de ingestelde tijd, wordt een 3-maanden kalender, heeft een "vandaag" indicator.
 
2

Freeware
DeskPad 1.8.13
Je zit op je pc de hele dag, maar je nog steeds kleverige gele notitieblaadjes op te hangen over het scherm om u eraan te herinneren aan belangrijke afspraken, enz.
 
2

Freeware
Dm Address Book 1.0.00
Dit programma kan worden gebruikt winkel contactinformatie over mensen. Gegevens worden opgeslagen in Xcard format.
 
2

Freeware
Forget Me Note 3.2
Forget Me Opmerking kunt u echte PostIt te maken op het scherm, met extra functies ten opzichte van de kleine gele papier.
 
2

Freeware
MrDiary 1.96
MrDiary is een applicatie die het makkelijk, in een enkel venster en in een oogopslag, het beheer van: wekelijkse noten (aan de linkerkant), een kalender met dagen met notities (in het midden van het venster), een extern contact (aan de rechterkant).
 
2

Freeware
Dnotes 1.1.1
Dnotes is een Simple Notepad. Het is bedoeld als een eenvoudig te gebruiken, handig, kleine footprint app. De afzonderlijke noten zijn rijk tekst (RTF-formaat), die vele fonts stylen maakt (bijvoorbeeld cursief, vet, kleuren, verschillende
 
2

Freeware
MyShelf Desktop Portable 1.1
Mijn archief?? Aantekeningen maken op mobiele en desktop. Mijn archief is uw persoonlijke plank voor notities, foto's, links, tekstfragmenten van welke aard ook. * Gebruik als universele notities app voor notities, takenlijst, Fotonotities,
 
2

Freeware
mpa-Maker 1.0.1
mpa-Maker is een applicatie die individuele tekst bestanden inpakt in een singe MPa (MemoPad Archief) bestand voor Palm Handhelds.
 
2

Freeware
Prompt Sticky Notes 1.5
Prompt Sticky Notes is perfect voor snelle herinneringen op uw computer bureaublad, zodat u nooit missen een vergadering, gebeurtenis of gedachte.
 
2

Freeware