TurTrades 0.3
Het inclusive programma voor docenten is Literacy Entry 3 Test A die ze kunnen gebruiken om te oefenen. Je moet binnen 60 minuten antwoord op 30 vragen geven terwijl de herziening van antwoord mogelijk is.
 
167

Freeware
Notilo 0.7
 ManageEngine AssetExplorer is een web-based Asset Management tool die je helpt bij het bewaken en beheren van activa in uw netwerk vanaf de planningsfase tot disposalfase.
 
96

Freeware
Ottimo Scheduler 1.0
Nu kun je actie die je wilt uitvoeren op je video met behulp van exclusieve software mediAvatar Video Editor.
 
75

Freeware
Printable Notebook 2.6
Optics5 deelt de functie met window5 door de combinatie van multilayer seculars glazing assemblies door het gebruik van een enkel ray tracing algoritme.
 
29

Freeware
TT Birthday Reminder 2.4.3.0
 TT Birthday Reminder, zoals de naam al doet vermoeden is een efficiënte en handige applicatie die je helpt herinneren u geboortedata van uw vrienden en familie.
 
24

Freeware
RD birthday reminder 2.0
 Nu kun je gemakkelijk zelf bereiden op basis van evenementen gemakkelijk met RealDreams verjaardag herinnering tool.
 
21

Freeware
MSD Organizer Freeware 13.0
MSD Organizer Freeware is een complete, krachtige en eenvoudig te gebruiken persoonlijke en professionele informatie manager met de volgende belangrijkste kenmerken:.
 
15

Freeware
Calendar Gadget 0.1
Agenda-gadget is een eenvoudige toepassing voor uw bureaublad dat een kalender weergegeven.
 
14

Freeware
Disney D-World Countdown 4
Disney D-World Countdown 4 is een toepassing komt met links naar Disney parken radio, Disney informatie, grote Disney World diavoorstelling, en natuurlijk de teller.
 
13

Freeware
Calendar Conversion 2.1
Kalender Bekering is een MacOS applicatie ontworpen om data verleden en de toekomst te berekenen, met de mogelijkheid om data tussen de Gregoriaanse, Juliaanse, en Joodse kalender-systemen om te zetten.
 
13

Freeware
Open Contacts 6.1.7.722
Open Contacts is een geavanceerd adresboek programma voor het beheren van contactgegevens van personen en organisaties met relaties. ...
 
11

Freeware
Calendar 1.0.3.8
Maak een lijst van alle taken die je moet doen en te onthouden. Maak een lijst van al je belangrijke gebeurtenissen, aniversaries, dingen te doen, enz. Je kunt het gebruiken als een agenda of als een vlakte eenvoudige kalender.
 
10

Freeware
Chrysanth Diary 5.3
Chrysanth Diary is een handige applicatie die installeert en verwijdert procedures snel zonder bijwerkingen, en de user interface is duidelijk, eenvoudig en intuïtief.
 
10

Freeware
!myPlan Freeware 1.11
! MyPlan is een gebruiksvriendelijke, maar flexibele planning systeem, waarmee u kunt beheren eenvoudige schema's voor het prive-gebruik. Met! MyPlan beheert u een willekeurig aantal programma onderdelen voor een aantal volkeren. We benadrukt om
 
9

Freeware
PIM Booster 1.0
PIM Booster is een programma voor het organiseren en het veilig opslaan van uw persoonlijke gegevens, zoals wachtwoorden, creditcardnummers, gedachten, prive contacten, enz.
 
7

Freeware
Calendar 2007 2.0
Eenvoudige jaarlijkse kalender in Excel in maandelijkse formaat. Hiermee 4 regels invoeren van gegevens per dag (ongeveer 15 tekens per regel, afhankelijk van de font / size). Bevat 5 regels voor vrije tekst aan de onderkant van de kalender voor elke
 
7

Freeware
Task Coach 1.3.15
Een eenvoudige open source manager is ontworpen om u te helpen het beheer van persoonlijke taken en todo lijsten Task Coach is ontworpen om je te helpen met composiet taken snel en eenvoudig.
 
7

Freeware
Mayan Long Count Calculator 3.0
De Maya Lange Telling kalender eindigt op 21 december 2012. Wat dit betekent is een kwestie van mening en vermoedens. Iedereen die ik ken lijkt te ondergaan een soort van temperen en wordt gereed gemaakt voor een verandering. Het programma berekent
 
7

Freeware
Click Tray Calendar 2.58
Het is een gebruikersvriendelijk kalender, adres, en herinnering programma dat snel kan worden geopend vanuit het systeemvak van Windows.
 
6

Freeware
My Agenda 1.0.3.0
Mijn persoonlijke Agenda - Dit is een adres en telefoonnummer agenda, met telefoon lijst, verjaardag lijst, doorzoeken, automatische telefoon bellen en verschillende opties.
 
5

Freeware