DisMod II 1.04
De handige software DisMod II is speciaal ontworpen voor het controleren van de consistentie van schattingsincidentie, prevalentie, en de duur en case fatality voor ziekten.
 
557

Freeware
PRFIntermod 1.2.0.1
PRFIntermod Is erg handige tool dat is ontworpen om dat beetje extra ondersteuning te bieden.
 
518

Freeware
CSpace 1.01.26
CSpace (Samenstelling Space) is een programma gericht op het vergemakkelijken van de grafische en algebraïsche analyse van gegevens die compositorische coördinaten, zoals chemische analyses van mineralen, stenen of andere stoffen of systemen.
 
16

Freeware
KMD 250 Simulator 1.0.0002
De simulator werking is hetzelfde als de echte eenheid, maar door de muis in plaats van vingers.
 
14

Freeware
EVAP-COND 3.0
EVAP-COND is een software pakket dat NIST's simulatiemodellen bevat voor een finned-buis verdamper en condensor.
 
9

Freeware
Generate Random Number 1.0
Genereer Random Number 's met willekeurige Number Generator Software met in enkele klik.
 
6

Freeware
WiFi Mesh Simulator PRO 1.1.2
WiFi Mesh Simulator Pro maakt het mogelijk om te simuleren het verkeer en routing gebouw tussen bewegen in 2D ruimtestations.
 
6

Freeware
FilterPro 2.0.0017
FilterPro actieve filter design tool kunnen ontwerpers actieve filter ontwerpen eenvoudig met behulp van de Filter Design Wizard maken en bewerken.
 
6

Freeware
AS-Interface Control Tools 4.6.36
AS-i Controle Tools is een Windows-software voor de comfortabele inbedrijfstelling van de AS-interface en de programmering van AS-i Control met Instruction List (STAP5).
 
5

Freeware
E-Cell Simulation Environment 3.2.2
E-Cell Project ontwikkelt algemene technologieën en theoretische steunen voor computationele biologie met de grote doel om precieze whole cell simulatie te maken op moleculair niveau mogelijk te maken. E-Cell System is een object-georiënteerde
 
5

Freeware
Murata Chip S-Parameter & Impedance Library 3.17
Murata Chip S-Parameter & Impedantie Bibliotheek kunt u berekenen, bekijken en grafieken van de impedantie en S parameter gegevens voor chip condensatoren of chip smoorspoelen af ​​te drukken.
 
5

Freeware
ASPO Catalogue 2.0.0.13
ASPO Catalogus is een software tool die informatie geven over uitlaatsystemen biedt van verschillende autofabrikanten.
 
4

Freeware
Interval Watchware 2.3.1
Interval ® WatchWare is een PC software-interface voor Interval ® WatchWare device.
 
4

Freeware
Therminol Reference Disk 5.0
In de warmtegeleidende vloeistof race de concurrentie kan behoorlijk oplopen. Daarom heb je de Therminol ® Heat Transfer Fluid Fluid Prestatie Crew voor u werkt. Van begin tot eind, de Therminol TLC Total Lifecycle Care ® team van doorgewinterde
 
4

Freeware
PanelView Component Emulator 1.60
PanelView Component Emulator wordt gebruikt voor het programmeren van apparaten zonder PanelView Component grafische terminal.
 
4

Freeware
Megger ProActiv 1.4.3.0
ProActiv is een krachtige, makkelijk om de batterij database management software is ontworpen om elke individuele batterij te analyseren in een batterij-systeem te gebruiken.
 
4

Freeware
lmsChartMaker 2.5
TLMSchartmaker is een programma om een ​​soepele heidense bochten passen aan referentie-gegevens met behulp van de LMS-methode.
 
4

Freeware
Matrix PPP 3.11.15.30
De Matrix PPP (PIC Parallel Programmer) is ontwikkeld door Matrix Multimedia Ltd om gemakkelijke programmering van hun PICmicro ontwikkeling systemen maken: E-Blocks multiprogrammer - Versie 3 Development Board - Version 2 ontwikkelboard - E-Blocks.
 
4

Freeware
NanoDrop 1000 3.8.1
De Thermo Scientific NanoDrop 1000 spectrofotometer meet 1 ul monsters met een hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid.
 
4

Freeware
Capital Removal - Volume Calculator 1.0
Meubels verhuizer nut. Bereken post hoeveelheden naar kubieke meters en kubieke voet. Gebruikt voor het laden oppervlak dat nodig is in meubels verhuiswagen pan of container te berekenen. Creëert ook Inventory List. Freeware Ontwikkeld door
 
3

Freeware