Klingenburg 9/11
Je kunt inclusive software Klingenburg gebruiken voor de volgende handige toepassingen: voor het berekenen van de uitwisseling van voelbare warmte en koude; voor het definiëren van klimaatzones en opslaan van overeenkomstige gegevens; voor het maken.
 
1000

Freeware
Poker Rewards Calculator 1.0
Nu kun jeje winsten maximaliseren dankzij de handige software utility Poker Rewards Calculator die in staat is elke hand automatisch te lezen voor de gebruiker.
 
983

Freeware
Gold Calculator LITE-Freeware 3.10
U kunt niet alleen converteren, maar ook de prijs van het goud berekenen volgens de huidige Marktprijs, dankzij de handige software utility Gold Calculator LITE-Freeware.
 
980

Freeware
WinTax Calculator 1.9
De handige software utility WinTax Calculator is speciaal ontwikkeld voor de volgende doeleinden: voor de berekening van CPP, EI, federale fiscale en provinciale belastingen; voor het maken van de berekening van de belastingen op reguliere salaris,.
 
645

Freeware
Network Calculator -
Je kunt de handige software DV to DVD Converter gebruiken om cd's videoclips, of DVD’s te branden.
 
268

Freeware
Apollo Loop Calculator 2.17.0002
Dé handige softwaretool voor ingenieurs is Apollo Loop Calculator die helpt bij het opzetten van de levensvatbaarheid van een systeemontwerp.
 
265

Freeware
UniPDF Converter 1.0.4
U kunt eenvoudig en snel PDFby uisng bestanden naar Word-documenten (doc / rtf), beelden (JPG / PNG / BMP / TIF / GIF / PCX / TGA), HTML of platte tekst bestanden (txt) met behulp van handige UniPDF Converter .
 
27

Freeware
OEE 2
OEE rekenmachine spreadsheet-software voor Microsoft Excel om OEE-berekening te vereenvoudigen op tot 10 machines.
 
22

Freeware
English Bulldogs Sale Calculator 1.0
WebCFG is een eenvoudig te installeren-eenvoudig te gebruiken platform onafhankelijke generieke web front-end voor het bewerken van lokaal / extern op basis van tekst bestanden (bijv.
 
18

Freeware
Free PDF Merger 2.9.4
 U kunt handige PDF Merger gebruiken voor het samenvoegen van meerdere PDF-bestanden in een.
 
18

Freeware
Gold Calculator Lite 3.21
Gold Calculator Lite Berekent Goud, in Kilo's, Oz, Dwt, gram, en granen aan marktprijs.
 
17

Freeware
Motorola PTP LINKPlanner 2.7
Motorola levert de PTP LINKPlanner toepassing met de PTP 250, 300 PTP, PTP 400, PTP 500, 600 en PTP PTP 800 apparatuur.
 
15

Freeware
Credit Card Verifier 1.0
Credit Card Verifier stelt u in staat direct de alle gangbare creditcards nummer voor geldigheid zonder het indienen van het kaartnummer online.
 
8

Freeware
Mark's Adding Machine 1.30
Rekenmachine Mark's (MAM) is een rekenmachine / calculator voor Windows 95/98/ME/NT 4.
 
7

Freeware
Bangla Caculator 1.0
Bangla Caculator is de eerste rekenmachine van de wereld die twee talen heeft. Alle wiskundige bewerking van deze rekenmachine is als de normale rekenmachines alleen het beeldscherm is anders. De gebruiker kan doen berekening in zowel Bangla en
 
7

Freeware
Matlab CAPE OPEN Unit Operation 1.0.10
De Matlab CAPE-OPEN Toestel werkt is een werking van de unit implementatie waarvoor de berekeningen kan worden ingevoerd in Matlab.
 
7

Freeware
Al-Cal-Culator 0.4
Al-CAL-Stefan is een eenvoudige, GUI-driven rekenmachine geschreven in AppleScript dat is bedoeld om thuisbrouwers wat hulp in het uitzoeken van het alcoholgehalte en nutrional informatie over hun afgewerkte bier.
 
7

Freeware
Free Option Calculator 1.42
Gratis Optie CalculatorGratis software voor optie handelaren. U kunt: het berekenen van de waarde van de put-en call-opties (de Black-Scholes Option Pricing Model) berekenen impliciete volatiliteit berekenen optie Grieken (DELTA, vega, gamma,
 
7

Freeware
Online Countdown Timer 1
 OnlineClock.net Countdown Timer is een fantastische en toch eenvoudig te gebruiken software helpt u herinneren belangrijke gebeurtenissen, data en tijden, omdat het zorgt voor een grote visuele Countdown Timer u gratis kunt gebruiken in elke web
 
6

Freeware
LTAS.NET 3.0
Sterftetafel analyses ontstaan ​​als een vorm van overlevingsanalyse waarin overlevingstijden gegroepeerd in intervallen.
 
6

Freeware